Hej, poznajmy się :)

Przedstaw się innym użytkownikom naszego forum i napisz jak do nas trafiłaś/eś.

MężczyznaPostNapisane przez rower » 9 kwi 2012, 08:01 Hej, poznajmy się :)

Cześć,

Właśnie przyjechałem do West Midlands do pracy i ogólnie odbić nieco od polskiej szarej rzeczywistości i marazmu. W UK jest fajniej niż się spodziewałem, dlatego zostanę tutaj do odwołania :) Na chwilę obecną rozglądam się za mieszkaniem i jak nie będzie problemów agencja przekaże mi klucze jeszcze w tym tygodniu. Poza tym załatwiam pozostałe formalności... Tyle słowem wstępu, a więc witam raz jeszcze :)

Jak pewnie wiadomo mamy bank holiday i zauważyłem, że muszę czymś czas zabić żeby nie zwariować w dni wolne. Na tygodniu pracuję, więc jakoś dzień mija ;) Chcąc zapełnić czymś czas wolny chciałbym odkurzyć nieco moje hobby - fotografię. Niestety nie znam tu za wiele ludzi, dlatego szukam przez to forum chętnej osoby do wspólnego fotografowania a najlepiej do modelingu na zasadzie zdjęcia za sesję. Jak wspomniałem wcześniej w grę wchodzą weekendy, reszta do ustalenia. Piszcie na PW lub pod spodem. Dzięki :)
rower
Przyczajony

Reputacja: 0
Neutralny

KobietaPostNapisane przez malenkagdz » 9 kwi 2012, 09:29 Re: Hej, poznajmy się :)

witam witam. widze ze mamy kolejnego pasjonata fotografii :)

malenkagdz
Zaangażowany

Reputacja: 47
Pokojowy

MężczyznaPostNapisane przez rower » 9 kwi 2012, 10:25 Re: Hej, poznajmy się :)

@malenkagdz
A po której stronie obiektywu częściej wolisz stać?
rower
Przyczajony

Reputacja: 0
Neutralny

KobietaPostNapisane przez malenkagdz » 9 kwi 2012, 13:36 Re: Hej, poznajmy się :)

za . sama studiuje fotografie ale zdarzy sie i stanac przed obiektywem jak trzeba :)

malenkagdz
Zaangażowany

Reputacja: 47
Pokojowy

Powrót do PRZEDSTAW SIĘ