Cześć wszystkim :)

Przedstaw się innym użytkownikom naszego forum i napisz jak do nas trafiłaś/eś.

MężczyznaPostNapisane przez niezwyczajny » 16 kwi 2012, 00:05 Cześć wszystkim :)

Cześć wszystkim, mam 25 lat, za ok. miesiąc lub dwa, przyjadę do Birmingham w poszukiwaniu pracy.

co jeszcze wypadało by o sobie napisać? :)
niezwyczajny
Początkujący

Reputacja: 0
Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez xxxx30 » 16 kwi 2012, 00:07 Re: Cześć wszystkim :)

joł.
xxxx30
Rozeznany

Reputacja: 6
Neutralny

KobietaPostNapisane przez Paola90 » 16 kwi 2012, 00:24 Re: Cześć wszystkim :)

Witamy :)
Paola90
Początkujący

Reputacja: 7
Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez niezwyczajny » 16 kwi 2012, 02:31 Re: Cześć wszystkim :)

Korzystając z okazji że nie mogę zasnąć postanowiłem przybliżyć wam moją osobę ;)
mam nadzieję że będzie wam się chciało czytać moje wypociny których trochę tutaj nasmaruję...

Angielski znam w stopniu średnio-zaawansowanym, tak sądzę, zawsze potrafiłem powiedzieć co chcę i rozumiałem 85-90% tego co się do mnie w tym języku mówi.
Niemiecki w stopniu komunikatywnym, trochę Hiszpańskiego i Francuskiego. (podstawowe pytania i odpowiedzi).

Mam 25 lat, jestem wolny, nie mam dzieci, jestem spokojnym lecz wesołym człowiekiem, lubię czytać ciekawe lektury i słuchać tego co mi wpadnie w ucho, staram się pomagać na około jak tylko mogę i kiedy tylko mogę, (często ludzie to wykorzystują aczkolwiek mam nadzieję że się w UK tak łatwo nie dam).

Nie oglądam prawie wcale telewizji, ogólnie wolę nazywać telewizję fabryką głupoty, nie gram w gry komputerowe (od ok. 2002 roku), nie interesuje się sportem ani motoryzacją choć w samochodzie zdziałam więcej niż tylko wymiana koła... nie oglądam boksu ani innych podobnych "męskich" programów.

nie palę, nie piję (może, od święta lampkę wina do kolacji), nie biorę narkotyków, nie klnę często, ale tak po za tym jestem raczej normalny :)
Boję się ogromu ludzkiej głupoty, którą ociekają plastikowe panienki i lansu którym świeci buractwo.

Mimo mojego wieku, największe ślady w mojej psychice zostawiła era przedkomórkowa (dla młodszych czytelników jeśli tacy są- w erze przedkomórkowej nie było komórek... TA DA!!!, a jeśli były to mieli je nieliczni, nie było gg, ani internetu dostępnego wszędzie, i ludzie jakoś żyli, nawet szczęśliwiej niż teraz :) najwięcej wyniosłem z czasów gdzie największej wartości nie miały pieniądze i wygląd, lecz to co człowiek sobą reprezentował.

Unikam konfliktów, a gdy pojawi się problem lubię usiąść i go dobrze omówić, kompromis i zrozumienie to podstawa, jestem cierpliwy ale czasem uparty :)
Kiedyś bawiłem się w wokalistę w garażowym zespole pop/rockowo/disco-polowo-wszelakim.
Potrafię tańczyć, kiedyś braekdance, później hip-hop, locking, popping, electro itd.
lubię zasięgać opinii innych, rozmawiać na rozmaite nie tylko przyziemne tematy, ale i zwyczajnie w świecie udać się do lasu by posłuchać odgłosów tej piękniejszej strony życia...
mam już w oczach kawał świata, lubię podróże i poznawanie nowych ludzi.

Pracy mam zamiar szukać wszelakiej byle ją mieć, jestem pracowity i bardzo szybko się uczę.

Przez 5 lat naprawiałem komputery w serwisie: Naprawa, czyszczenie, konserwacja, systemy, oprogramowanie, błędy, diagnoza, odzyskiwanie danych itp. itd. Oraz wymiana kondensatorów w płytach głównych lub drobnych napraw/wymiany jak np. gniazda zasilania w laptopach, lub wymiany matryc. Do tego montaż sieci, Lan i Wifi, kładłem przewody i koryta (np. baks, defem i samoróbki) pod sieci, zasilanie, w tym przewody sterowników i zasilania automatyki. Montowałem monitoring łącznie z konfiguracją rejestratorów, kładzenie przewodów i zasilanie całości. Przewody i montaż domofonów, dorabiałem u kolegi na remontach, kładzenie paneli podłogowych + listwy, malowanie, tapetowanie, trochę obróbki drewna, szlifowanie cięcie itp. też były na porządku dziennym. montaż/wymiana gniazdek włączników i oświetlenia. W sumie potrafię nawet bez problemu oszklić okno. Szycie na wysłużonym łuczniku też nie jest mi obce, podszywanie, przeszywanie, wymiana zamków błyskawicznych itp. itd.
pewnie jest tego więcej, ale nie wpadłem myślami :)
Trochę się nazbierało...

bądźcie łaskawi w komentarzach :)
niezwyczajny
Początkujący

Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez medion84 » 16 kwi 2012, 05:33 Re: Cześć wszystkim :)

Wpisz to w wszystko w CV - zwłaszcza praca w serwisie komputerowym i montaż sieci WiFi i LAN - i powodzenia:)

medion84
Przyczajony

Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez P-C » 16 kwi 2012, 07:11 Re: Cześć wszystkim :)

Krawaty wiąże i usuwa ciąże... ;-)

Witaj:-)
P-C
Stały Bywalec

Reputacja: 61
Poczciwy

MężczyznaPostNapisane przez vactum77 » 16 kwi 2012, 10:11 Re: Cześć wszystkim :)

((( nie palę, nie piję (może, od święta lampkę wina do kolacji), nie biorę narkotyków, nie klnę często, ale tak po za tym jestem raczej normalny :)
Boję się ogromu ludzkiej głupoty, którą ociekają plastikowe panienki i lansu którym świeci buractwo...))) ku..a będziemy cie musieli od podstaw wszystkiego uczyć. a tak w ogóle to wypracowania piszesz na 5+ . Witam i powodzenia

vactum77
Raczkujący

Reputacja: -2
Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez niezwyczajny » 16 kwi 2012, 17:13 Re: Cześć wszystkim :)

pić, palić i tym podobnych historii wolę się nie uczyć, ale wasze wypowiedzi we wszelakich tematach czytam z zaciekawieniem, taka mała kopalnia wiedzy o birmingham z punktu widzenia polaków :)
niezwyczajny
Początkujący

Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez czubek44 » 16 kwi 2012, 17:25 Re: Cześć wszystkim :)

Normalnie ideał;)

czubek44
Przyczajony

Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez niezwyczajny » 16 kwi 2012, 17:37 Re: Cześć wszystkim :)

czubek44: no nie wiem, ideałów nie ma, jestem pracoholikiem a czasem żeby wyczołgać się z wyra potrzebuję soczystego kopa w 4 litery...
niezwyczajny
Początkujący

Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez xxxx30 » 16 kwi 2012, 18:00 Re: Cześć wszystkim :)

Pytanie czy to było o Tobie... :P
xxxx30
Rozeznany

Reputacja: 6
Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez niezwyczajny » 16 kwi 2012, 18:08 Re: Cześć wszystkim :)

no raczej, przecież nie wszystko na P jest takie idealne :) choć zależy też dla kogo...
niezwyczajny
Początkujący

Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez Ahmeds » 16 kwi 2012, 23:09 Re: Cześć wszystkim :)

niezwyczajny napisał(a):no raczej, przecież nie wszystko na P jest takie idealne :) choć zależy też dla kogo...

Czy ja wiem czy jesteś niezwyczajny.Ja także ani nie pije ani nie pale nawet nie słucham muzyki.
Być może jesteś niezwykły jak na polaka,katolika.

Ahmeds
Początkujący

Reputacja: -5
Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez Luk4sz » 17 kwi 2012, 04:46 Re: Cześć wszystkim :)

Jeszcze musisz na jedno pytanie sobie odpowiedziec. Dlaczego Birmingham?!

Ale i tak czy siak wszystkiego naj, naj na obczyznie!

Luk4sz
Raczkujący

Reputacja: 11
Neutralny

KobietaPostNapisane przez anak80 » 17 kwi 2012, 12:18 Re: Cześć wszystkim :)

Zycze powodzenia w szukaniu pracy...przy takich zdolnosciach literackich twoje CV olsni wszystkich :grin: a poza tym dobrze isc czasem troche pod prad, ludzie musza byc rozni bo inaczej robi sie nudno :wink:

anak80
Początkujący

Neutralny

Następna strona

Powrót do PRZEDSTAW SIĘ