Polish Lover

Luźniejsze tematy, ogólne dyskusje, rozmowy o wszystkim i o niczym

MężczyznaPostNapisane przez Okrutnik » 16 kwi 2012, 21:56 Polish Lover

czytaliscie ten artykul ze strony glownej ?
http://bham.pl/aktualnosci/2449-polish- ... m-mezczyzn

czyli wynika z tego jednoznacznie ze My Pl mezczyni ograniczamy nasze krajanki w PL , jestesmy tylko kula u nogi a za granica dostajemy kopa i stajemy sie sex lowelasami , poprawia sie ubior itd
co za brednie ......

Ja sie nigdy nie kreowalem na kogos , ani nie udawalem kogos kim nie jestem .
Dlaczego taki osad na nas ? Moze wytlumaczy to plec piekna czy rzeczywiscie tak jest ?
wiele polek wszakze zmienia partnera na nie polaka bo co ? to jest bardziej trendy , bo Pl mezczyzni to woly robocze ktore nie maja w sobie kszty romantyzmu ?
Okrutnik
Rozeznany

Reputacja: 29
Pokojowy

MężczyznaPostNapisane przez godziogodzio » 16 kwi 2012, 22:25 Re: Polish Lover

Co tu komentowac w ogole :)

godziogodzio
Raczkujący

Reputacja: -9
Wyśmiewca

KobietaPostNapisane przez StepByStep » 17 kwi 2012, 06:43 Re: Polish Lover

Lepiej nie zaczynac takich tematow- zaraz rozpeta sie wojna i posypia sie minusy ;)
StepByStep
Rozeznany

Reputacja: 20
Pokojowy

MężczyznaPostNapisane przez bongorno » 17 kwi 2012, 09:50 Re: Polish Lover

W moim wypadku to prawda, dziennie używam krawatu i koszuli ( taka potrzeba w pracy) , w Polsce się to zdarzało od święta :D :D :D :D :D :D :D

Dodano: -- 17 kwi 2012, o 09:52 --

bongorno napisał(a):W moim wypadku to prawda, dziennie używam krawatu i koszuli ( taka potrzeba w pracy) , w Polsce się to zdarzało od święta :D :D :D :D :D :D :D
, no i nowe adiki do lansu też się znajdą.......

P.S. Pismaki muszą coś pisać ...........

bongorno
Rozeznany

Reputacja: 30
Pokojowy

MężczyznaPostNapisane przez -eMPe- » 17 kwi 2012, 17:52 Re: Polish Lover

Fajny artykuł, skłania do przemyśleń nad osobowością piszącej. Napisany chyba został na podstawie kilku najpopularniejszych filmików z brytyjskiej tv, których urywki umieszczone są na youtube. Ja lubię angielskie komedie i Polki w nich nie zawsze przedstawiane są jako boginie seksu, a Polacy jako Wieśki z wąsem. Np Little Britain - bohater opiekujący się swoim kolegą symulującym inwalidztwo, poznaje brzydką, introwertyczną sprzątaczkę z Polski. W wyniku podstępu symulanta, wygania ją jednak z domu krzycząc "you evil Pole". W serialu "Co ludzie powiedzą" jest epizod z polską babą ze wsi, też nie seksowną dominą.. Z drugiej strony Polak w sitcomie którego tytułu nie pamiętam - pilot, bohater wojenny, postawny, dwu metrowy amant, rywalizuje o względy kobiety Angielki z ciapowatym Angolem czasów współczesnych, który cofa się w czasie do Londynu w latach wojny.
Angielski stereotyp Polki wg angielskich seriali? Ładna lub nie, zwiąże się/umawia się z największym tępakiem albo frajerem jakiego spotka w Anglii.

-eMPe-
Rozeznany

Reputacja: 19
Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez AdamBoltryk » 17 kwi 2012, 18:35 Re: Polish Lover

bongorno napisał(a):(...) używam krawatu i koszuli (...) no i nowe adiki (...)

Faktycznie lans :D:D

Pozdrawiam

AdamBoltryk
Wtajemniczony

Reputacja: 183
SzanowanySzanowany

MężczyznaPostNapisane przez Albiorix » 17 kwi 2012, 21:52 Re: Polish Lover

Nieprawda, ja dalej jestem paskudny i gburowaty.
Albiorix
Stały Bywalec

Reputacja: 68
Poczciwy

KobietaPostNapisane przez Thesignerka » 17 kwi 2012, 22:10 Re: Polish Lover

Obraz polki? Wiekszosc polek jakie mijam sa strzaskane na solarce, maja tipsy dluzsze niz ja pogrzebacz, ruski mejkap i wlosy tak sztywne ze moznaby nimi rabac drewno, zasada im gorsza robota - tym wieksza gwiazda. Do tego smutne twarze nieskazone mysleniem. Eleganckie polki nie rzucaja sie tak w oko wiec trudno wyczuc ile ich w sumie jest.
Natomiast z panami nie jest chyba tak zle, jak widze przystojniaka to obstawiam ze albo polak albo rusek. Nie ukrywam ze bywa troche pontonow w dresach i tzw cwiercobszczymurow spod klatek schodowych, ale suma sumarum obie plcie jada po rowno :)

Przy mahoniowych pokorczach chyba wszyscy polacy wypadaja genialnie, aczkolwiek przyznam ze duzo czarnych ma zajefajne figury i dobrze sie ubieraja, jest tylko jeden minus... sa ....

:D
Thesignerka
Rozeznany

Reputacja: 67
Poczciwy

Powrót do HYDE PARK