Parking przy lotnisku B-ham
Dla wszysktich którzy mieszkają lub zamierzają przyjechac do Birmingham i potrzebują informacji na różne tematy
Czy ktoś się orientuje gdzie niedaleko lotniska można tanio zostawić samochód? Już nie chce parkować tuż przy terminalu bo za 45 minut zapłaciłam 12Ł a teraz będę potrzebowała trochę więcej czasu. Z góry dzięki za info :):)
-

-
karmelek
- Rozeznany
-
-
- Reputacja: 27
to juz takie ceny maja! niezle, sama jade za 2 tyg to bede wiedziec,pozdrawiam
-

-
Guest
-
-
ja na poniedziałek potrzebuje, a ceny rzeczywiście kosmiczne mają...
-

-
karmelek
- Rozeznany
-
-
"short term" cena 3.50 za godzinę....sprawdzone :D dziś rano.
-

-
wielkimar
- Rozeznany
-
-
- Reputacja: 25
Ostatnimi czasy nie miałem okazji bywać na lotnisku w Bham, jednak zawsze korzystałem z parkingu przy dworcu kolejowym obok lotniska. Bilety za parking były tam o niebo tańsze a na lotnisko dojeżdżasz w 2min darmowym terminalem- tą kolejka naziemną lotnisko-dworzec. Na parkingu kolejowym były bilety, czasowe, dzienne i tygodniowe bodajże- wszystkie w dobrych cenach :grin:
-

-
lemon
- Raczkujący
-
-
- Reputacja: 10
my wjezdzamy na 10 minut za darmo odstawiamy ziomków i wyjezdzamy a do pół godziny chyba jest 2 funty wiec powinno wystarczyc
a po co ci tyle czasu? tak z ciekawosci pytam ;)
-

-
Ivoneczka23
- Stały Bywalec
-
-
- Reputacja: 40
bo rodzina wraca i 1-szy raz leci z B-ham zanim się ich zaprowadzi na odprawę bagażu, później na odprawę biletową, no i muszę zaczekać aż ją przejdą i dadzą znać, że wszystko OK więc w kilka minut się nie wyrobię :)
-

-
karmelek
- Rozeznany
-
-
jeśli parkujesz przy terminalu to placi sie duzo obok terminalu jest ogromny parking na pierwszym rondzie po tym jak zjedziesz m42 skrecasz w pierwszy zjazd parking ten kosztuje 3.5 funta za godzine, z parkingu mozesz dojechac autobusem darmowym pod sam terminal, odjezdza co 10 minut, parking ten jest podzielony na sektory 1, 2 ,3 w zaleznosci na który wjedziesz są rozne opłaty ja wjezdzam na 1 i stamtąd jest bardzo blisko do terminala także chodze pieszo jesli staniesz na dalszych numerach bedziesz musiała podjechac autobusem
-

-
hitmen
- Początkujący
-
-
- Reputacja: 0
Powrót do SZUKAM INFORMACJI