Szukam parkingu w centrum
Dla wszysktich którzy mieszkają lub zamierzają przyjechac do Birmingham i potrzebują informacji na różne tematy
Potrzebuje taniego parkingu w centrum zeby nie było daleko od Bullringu gdyż tam pracuje na razie stawiam za polskim klubem ale to koszt 2,50 dziennie a ja pracuje na pół etatu także dużo mnie to kosztuje.Z góry Bóg zapłać.Pozdro i fartem PL
-

-
olek83
- Przyczajony
-
-
- Reputacja: 0
Polecam Fazeley Street,co prawda parkujesz na ulicy i trochę dalej trzeba iść ale za darmo :)
-

-
Adrian2712
- Rozeznany
-
-
- Reputacja: 18
jest jeden kolo targu warzywnego,(obok indoora).parking znajduje sie zaraz na przeciwko chinskiego markietu
-

-
EWELINASTG2
-
-
jest tani parking przy indoor markecie 3Ł za dobę. Jak będziesz jechać od strony selrfidga kolo indoor market na pierwszym skrzyżowaniu skręć w lewo (na przeciwko skrzyżowania jest chiński arcadian). parking jest po lewej stronie. na kilka godzin powinno być jeszcze taniej :)
-

-
karmelek
- Rozeznany
-
-
- Reputacja: 27
A nie myślałeś autobusem dojeżdżać do pracy kupujesz bilet na cały tydzień i po problemie.
-

-
piopaw
- Rozeznany
-
-
- Reputacja: 5
Myślałem żeby jeździć autobusem ale rano muszę dostawić syna do koleżanki a to juz muszę zboczyć z trasy i niema jak jezdzic autobusem ale dzieki wam
-

-
olek83
- Przyczajony
-
-
- Reputacja: 0
Powrót do SZUKAM INFORMACJI