Wolverhampton
Napisane przez sharemka » 4 maja 2012, 11:05 Wolverhampton
Po 5 latach, chcemy wyprowadzic sie z Hall Green, Birmingham...gdzie w wolverhampton? Jakie dzielnice mozecie polecic biorac pod uwage; bezpieczenistwo, przedszkole, poczte, NHS, park...brak czarnych. Dziekuje za informacje!
-
- sharemka
- Rozeznany
- Reputacja: 0
Napisane przez Majka09 » 4 maja 2012, 11:58 Re: Wolverhampton
ale do rzeczy dzielnica- pennfields ma wszystko czego oczekujesz no z malym wyjatkiem mieszkaja tutaj 2/3rodziny z malymi dziecmi ktorych nazywasz"czarnuchami"Dzielnicy tej bym nie polecila za nic w swiecie nawet najwiekszemu wrogowi!tu stronka na ktorej mozesz sprawdzic przestepczosc
http://www.police.uk/
Pozdrawiam i powodzenia!
aaa no wlasnie moge Ci naprawde z reka na sercu polecic Whitmore Reans mieszkalismy tam rok mieszkaja tam same rodziny z dziecmi i staruszkowie naprawde cisza,spokoj,super!niestety musielismy sie wyprowadzic bo spodziewalismy sie dziecka!
-
- Majka09
Napisane przez sharemka » 4 maja 2012, 13:17 Re: Wolverhampton
Czyli Pennfield jest zdecydowani nie dla mnie. Nie nazwalam ciemnoskorych "czarnuchami" , poprostu wolalabym nie przewracac swego zycia o 180stopni i sie zawiesc...
Priorytety sa wazne, tymbardziej ze zmiana miejsca zamieszkanie jest nie na rok lub dwa...a poza tym tez am male dziecko wiec musze myslec o potencjalnej szkole i otoczeniu.
Dzieki za Whitmore Reans.
-
- sharemka
- Rozeznany
Napisane przez Emilias1989 » 4 maja 2012, 21:11 Re: Wolverhampton
Pendeford
Penn
Bradley Lane
Ale to zalezy co jest dla Ciebie priorytetem... -
Nie polecam, Whitmore Reans , okolic Cannock Road, lub okolic West Park, Heath Town
jest tam dosyc niebezpiecznie...
w razie pytan pisz na priv ...
-
- Emilias1989
- Przyczajony
- Reputacja: 2
Napisane przez blah » 4 maja 2012, 21:11 Re: Wolverhampton
Majka09 napisał(a):aaa no wlasnie moge Ci naprawde z reka na sercu polecic Whitmore Reans mieszkalismy tam rok mieszkaja tam same rodziny z dziecmi i staruszkowie naprawde cisza,spokoj,super!niestety musielismy sie wyprowadzic bo spodziewalismy sie dziecka!
:lol: :lol: :lol:
-
- blah
- Początkujący
Napisane przez Majka09 » 5 maja 2012, 01:03 Re: Wolverhampton
blah napisał(a):Majka09 napisał(a):aaa no wlasnie moge Ci naprawde z reka na sercu polecic Whitmore Reans mieszkalismy tam rok mieszkaja tam same rodziny z dziecmi i staruszkowie naprawde cisza,spokoj,super!niestety musielismy sie wyprowadzic bo spodziewalismy sie dziecka!
:lol: :lol: :lol:
hey,hey ja tam mieszkalam 2lata temu i bylo super ..nic nam nie przeszkadzalo wiec wyrzutow sumienia nie mam ze polecilam ta dzielnice okey :lol:
pozdr
-
- Majka09
Napisane przez sharemka » 8 maja 2012, 10:00 Re: Wolverhampton
a czy wiecie cos o Oxley? Tam bylo kilka domow ktore nam sie podobaly i cena zachecajaca...?
-
- sharemka
- Rozeznany
Napisane przez blah » 8 maja 2012, 18:25 Re: Wolverhampton
-
- blah
- Początkujący
Napisane przez oconner82 » 24 maja 2012, 12:35 Re: Wolverhampton
Polecam:
Gatis Street i jego wszystkie odnogi, bo jest tam spokoj.
Goldthom - jest tam bardzo spokojnie i sa duze domy
Finchfield, Castlecroft, Compton wydaja sie dobrym miejscem
Greenwood road do Oxley Moor Road cala ta dzielnica jest swietna. Ale idac dalej do Probert road jest juz mieszanie choc wciaz rozsadne miejsce do mieszkania
W sumie o kazdej ulicy mozna by pisac, ze jest dobra lub zla, bo czasami dzielnica jest okropna, ale ulica na jej krawedziach moze byc juz przyjemna do mieszkania.
Jezeli szukasz domu i masz cos na oku to napisz, a powiem Ci co za ludzie tam mieszkaja.
-
- oconner82
- Początkujący
- Reputacja: 1
Napisane przez Marosu » 24 maja 2012, 20:47 Re: Wolverhampton
Ja przeprowadzilam sie tak jak wy, po wielu latach w Bham i szczerze mowiac troszke zaluje. Teraz mam juz dzieci w wieku szkolnym i nie chce zmieniac im otoczenia po raz kolejny, tym bardziej, ze maja bardzo dobra szkole
I co dziwniejsze- w Wolvo wydaje wiecej kasy na rachunki itp niz w Bham.
jezeli moge cos odradzic to na pewno wschodnia i poludniowo wschodnia czesc Wolverhampton (reszty nie znam prawde mowiac, wiec nie polecam ani nie odradzam)
-
- Marosu
- Raczkujący
- Reputacja: 5
Napisane przez KoNiK » 4 lip 2012, 00:23 Re: Wolverhampton
-
- KoNiK
- Początkujący
Napisane przez sharemka » 4 lip 2012, 11:18 Re: Wolverhampton
A najwazniejsze potrzebujemy zmienic otoczenie... :grin:
oconner82 dzieki za wskazowki...przydaly sie!
KoNiK Goldthorn Park wyglada ladnie :D poki co Oxley góra, w piatek jedziemy obejrzec kilka domow...mam nadzieje, ze od razu cos wybierzemy...
Mam cicha nadzieje na polski sklep gdzies pod nosem :?: barkuje mi tu poskiego sklepu...
-
- sharemka
- Rozeznany
Napisane przez KoNiK » 4 lip 2012, 14:00 Re: Wolverhampton
-
- KoNiK
- Początkujący
Napisane przez Marosu » 2 wrz 2012, 17:00 Re: Wolverhampton
a o tym darmowym internecie nie slyszalam...a mamy sky (i to najwyzszy pakiet...)...ale chetnie uslysze :twisted:
-
- Marosu
- Raczkujący
- Reputacja: 5
Napisane przez basiaw30 » 27 maja 2013, 14:33 Re: Wolverhampton
decyzje podejmij sama nie patrz za bardzo na opinie innych mi kazdy odradzal ale atuty miejsca i jego polozenia przewazyly nad opiniami o ludziach tu mieszkajacych i naprawde nie zaluje
-
- basiaw30
- Początkujący