Witam wszystkich z okolic centrum

Przedstaw się innym użytkownikom naszego forum i napisz jak do nas trafiłaś/eś.

KobietaPostNapisane przez monika21j » 31 maja 2012, 10:02 Witam wszystkich z okolic centrum

Witam jestem mama 16 miesiecznej coreczki. Mam b.duzo wolnego czasu i chetnie poznam nowych ludzi cz mamy z dziecmi mniej wiecej w wieku mojej coreczki z okolic centrum ktorym nie bedzie przeszkadzac na spotkaniach moja coreczka...serdecznie zapraszam i pozdrawiam :)

P.S.
Zapraszam wszystkie mamy majace malutkie coreczki na obejrzenie moich ogloszen

monika21j
Raczkujący

Reputacja: 1
Neutralny

KobietaPostNapisane przez Ivoneczka23 » 31 maja 2012, 10:20 Re: Witam wszystkich z okolic centrum

a czy mogabym zapytac z którego centrum? bo tutaj pisza ludzie z róznych miast ;)

Ivoneczka23
Stały Bywalec

Reputacja: 40
Pokojowy

KobietaPostNapisane przez Aleksandra06 » 31 maja 2012, 11:52 Re: Witam wszystkich z okolic centrum

Nie chce uraźić nikogo ale kiedy patrzę na polską gramatykę niektórych użytkowników -to aż ..............
Ludzie piszcie-gramatycznie,pamiętając o zasadach pisowni i interpunkcji.

Chyba rzuciłam się lwom na pożarcie !!!!

Pozdrawiam wszystkich.

Aleksandra06
Początkujący

Reputacja: 0
Neutralny

KobietaPostNapisane przez monika21j » 31 maja 2012, 14:45 Re: Witam wszystkich z okolic centrum

Chodzi mi o centrum Birmingham :) pozdrawiam

monika21j
Raczkujący

Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez niezwyczajny » 31 maja 2012, 15:38 Re: Witam wszystkich z okolic centrum

Witam i Pozdrawiam z Dudley Road :)
niezwyczajny
Początkujący

Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez samotny » 3 cze 2012, 14:34 Re: Witam wszystkich z okolic centrum

Aleksandra06 napisał(a):Nie chce uraźić nikogo ale kiedy patrzę na polską gramatykę niektórych użytkowników -to aż ..............
Ludzie piszcie-gramatycznie,pamiętając o zasadach pisowni i interpunkcji.

Chyba rzuciłam się lwom na pożarcie !!!!

Pozdrawiam wszystkich.

Też jestem wrażliwy na punkcie polskiej pisowni, ale na forach internetowych można spotkać
różnych ludzi i moim zdaniem trzeba wyciągać z postów treść a nie jakość .
A tak a propos, to co sądzisz ALEKSANDRA06 o poście cytowanym powyżej, nic Ciebie w nim nie razi?
Jeżeli już kogoś starać się poprawić to chociaż wysil się i sprawdzaj swoje posty, bo nie bardziej od stylistyki i gramatyki postów bardziej denerwuje jak ktoś myśli że jest lepszy od innych.
Bez urazy, nie chciałem Ciebie urazić.
Pozdrawiam

samotny
Rozeznany

Reputacja: 29
Pokojowy

KobietaPostNapisane przez Aleksandra06 » 4 cze 2012, 14:05 Re: Witam wszystkich z okolic centrum

Samotny-nie uraziłeś mnie,
SPOKO- :D i nie czuję się urażona, bo nie mam ku temu powodów. :D
Ale jeśli ty uważasz :idea: że powinnam, je mieć -pokornie przyjmę twoją uwagę.

Aleksandra06
Początkujący

Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez Okrutnik » 4 cze 2012, 15:52 Re: Witam wszystkich z okolic centrum

zawsze trzeba komus doyebac w kazdym poscie , ekhhh liczy sie tresc , sila przekazu , ja tam az duzych razacych bledow sie nie dopatrzylem
dajcie na luss rozumiem jak by ktos napisal ftorek albo cos :D ale przecinki ekhhhh

pani Aleksandara nawet nie wypowiedziala sie w temacie

Ja jestem z centrum ale nie mam coreczki i nie jestem mama :D
Okrutnik
Rozeznany

Reputacja: 29
Pokojowy

KobietaPostNapisane przez monika21j » 5 cze 2012, 11:24 Re: Witam wszystkich z okolic centrum

Witam sa ludzie roznego pokroju...I my jako reszta ludnosci nie mamy na to zadnego wplywu, niestety. Okrutnik to ze ja napisalam ze jestem mama 16 miesiecznej coreczki to nie oznacza to ze na moj post maja tylko wstep mamy z dziecmi :) bez przesady juz. Ja ogolnie napisalam bo poznawanie sie z ludzmi jest wazne zwlaszcza jesli chodzi o rodakow bedac po za granicami swojego kraju...pozdrawiam serdecznie :)

monika21j
Raczkujący

Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez Forti 45 » 5 cze 2012, 12:56 Re: Witam wszystkich z okolic centrum

,,Ja ogolnie napisalam bo poznawanie sie z ludzmi jest wazne zwlaszcza jesli chodzi o rodakow bedac po za granicami swojego kraju...,,.

Nie zawsze to sie w zyciu sprawdza monika21j, .

Forti 45
Początkujący

Reputacja: 8
Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez Sebool_uk » 6 cze 2012, 18:20 Re: Witam wszystkich z okolic centrum

Witaj ;)

Ja też pomieszkuje niedaleko centrum :)

Pozdrawiam
Sebastian.
Sebool_uk
Rozeznany

Reputacja: 10
Neutralny

Powrót do PRZEDSTAW SIĘ