Samotni faceci w Birmingham
Napisane przez bawa31 » 2 mar 2013, 17:01 Re: Samotni faceci w Birmingham
-
- bawa31
- Stały Bywalec
- Reputacja: 35
Napisane przez -eMPe- » 2 mar 2013, 17:06 Re: Samotni faceci w Birmingham
-
- -eMPe-
- Rozeznany
- Reputacja: 19
Napisane przez malaroksi » 2 mar 2013, 17:09 Re: Samotni faceci w Birmingham
Poprawka , tylko Central Comedy i Lekarze ,a romansidła tylko na tym forum, na inne nie mam juz czasu z czegoś trzeba zrezygnować , tutaj mam czasem wpływ na bieg wydarzeń więc wybralam bham zamiast Romantica.samotny napisał(a):Wieczna osiemnastka zajęta ale wiemy że lubi telenowele brazylijskie i inne romansidła
Nie czuję się urażona :) MARGINES......... a tak na marginesie,ale dałeś plamę z tą Neo-nówką, co to za czasy,kobiety się muszą prosić o towarzystwo... bawa31, ja się wybiorę z tobą jak Ci głupi babsztyl nie przeszkadza :)samotny napisał(a): ( bez urazy zawsze ciebie będe lubiał )
-
- malaroksi
- Wtajemniczony
- Reputacja: 170
Napisane przez samotny » 2 mar 2013, 17:13 Re: Samotni faceci w Birmingham
malaroksi napisał(a):Poprawka , tylko Central Comedy i Lekarze ,a romansidła tylko na tym forum, na inne nie mam juz czasu z czegoś trzeba zrezygnować , tutaj mam czasem wpływ na bieg wydarzeń więc wybralam bham zamiast Romantica.samotny napisał(a):Wieczna osiemnastka zajęta ale wiemy że lubi telenowele brazylijskie i inne romansidłaNie czuję się urażona :) MARGINES......... a tak na marginesie,ale dałeś plamę z tą Neo-nówką, co to za czasy,kobiety się muszą prosić o towarzystwo... bawa31, ja się wybiorę z tobą jak Ci głupi babsztyl nie przeszkadza :)samotny napisał(a): ( bez urazy zawsze ciebie będe lubiał )
Czyli lubisz brazylijskie romansidła tylko nie masz na nie czasu :) Ja się nie wtrącam bo pewnie kurier już działa na PW :)
-
- samotny
- Rozeznany
- Reputacja: 29
Napisane przez bawa31 » 2 mar 2013, 17:15 Re: Samotni faceci w Birmingham
-
- bawa31
- Stały Bywalec
Napisane przez malaroksi » 2 mar 2013, 17:17 Re: Samotni faceci w Birmingham
Ojoj joj , ktoś ma zły dzień, śmiech to zdrowie, co mamy płakać ? Twój pierwszy post pełen optymizmu, uśmieszków ,języczków hihihów , a teraz proszę wychodzi szydło z worka ... Przecież nikt się nie nabija z ciebie ,nie bierz tego personalnie... Don't worry be happy , odezwie się do ciebie pewnie jakaś ,niebawem wiosna ,czas będzie otrzepać pajęczyny z siebie i wybrać się na spacer i wtedy samotne poczują , że brakuje im psa albo mężczyzny :) więc zaczną szukać ... Uszy do górykurier1111 napisał(a):tacy sa niestety polacy.. ponabijac sie,posmiac z kogos itd. taka nasza natura .. i co to wam wszystkim da ?
-
- malaroksi
- Wtajemniczony
- Reputacja: 170
Napisane przez bawa31 » 2 mar 2013, 17:23 Re: Samotni faceci w Birmingham
-
- bawa31
- Stały Bywalec
Napisane przez P-C » 2 mar 2013, 17:27 Re: Samotni faceci w Birmingham
Popatrzmy popatrzmy...
ok.
Ustaliliśmy, ze jest tu nas całkiem sporo ( jako słomiany wdowiec się dopisuję do grupy;-)).
Dziewczyny wypowiedziały się, że nie liczy się tylko powierzchownośc, aczkolwiek ma znaczenia dla pierwszego kontaktu.
Ja pogadałem o nienazwanych zezowatych. Ktoś tam o makijażu ktoś inny o klacie jak Superman i rewelacyjnym seksie.
Padły propozycje pójścia na siłownię lub na występ kabaretu.
Troszkę się poszczypaliśmy i poprzytulalismy.
Dowiedzieliśmy się, że kobiety lubia facetów szarmanckich i czułych a kiedy trzeba to brutalnych. Parol w czółko tez czasami nie zaszkodzi.
Kurier1111 - juz nie pamietam kiedy w jednym, krótko zarzuconym temacie było tyle na temat tegoż tematu!
Chłopie, 126 postów.
I co najważniejsze, wbrew temu, ze podeszlismy do dyskusji żartobliwie i z przymrużeniem oka, po głębszym rozpatrzeniu wypowiedzi sporo dowiedzieć się mozna o tym co zrobic, by nie być samotnym.
-
- P-C
- Stały Bywalec
- Reputacja: 61
Napisane przez dagus » 2 mar 2013, 23:24 Re: Samotni faceci w Birmingham
-
- dagus
- Rozeznany
- Reputacja: 2
Napisane przez ulak » 2 mar 2013, 23:38 Re: Samotni faceci w Birmingham
Jesli masz jakies doswiadczenie niekonieczne dobre zwiazane z plcia przeciwna, niekoniecznie chcesz pchac sie w zwiazki typowo wyrobniczo poddanskie- ugotuj , wypierz i posprzataj :D . powiem z wlasnego doswiadczenia, ze ciezko znalezc wolnego osobnika , ktory spelnia normy ogolno europejskie,tzw srednio inteligentny, zadbany i myslacy powaznie.Z obserwacji blizszych panowie w oklicy 40 uwazaja ze miesien brzuszny moze zwisac, wypic powinno sie chociaz raz w tygodniu a reszta sama sie ulozy. Smieszylo mnie czytanie o feromonach, romansach i siedzeniu na lawce..
Kiedys tak bywalo, dzis to raczej przezytek.A z wlasnego dosiadczenia powiem, ze czasem warto dlugo czekac albo byc samotnym.A czemu? Bo nie ma nic gorszego niz chory zwiazek , ktory nie prowadzi do niczego wiecej jak depresji...A panu ktory usilnie szuka i zalozyl ten watek zycze udanych lowow i duuuuuuuuuuzo szczescia...W tym duzym miescie niestety znajdzie sie wiele osob ktorych nie warto poznac, ale kto nie probuje ...nic nie znajduje...Powodzenia zycze :)
-
- ulak
- Raczkujący
- Reputacja: 8
Napisane przez mostovoi » 2 mar 2013, 23:45 Re: Samotni faceci w Birmingham
-
- mostovoi
- Początkujący
- Reputacja: 1
Napisane przez kurier1111 » 3 mar 2013, 00:10 Re: Samotni faceci w Birmingham
dagus napisał(a):Przeczytałam wszystkie posty i naprawdę aż nie mogę uwierzyć że w Anglii albo może w Birmingham są mężczyźni Polacy romantyczni, szanujący kobiety, nie patrzący na wygląd zewnętrzny...
oj joj.. wiesz co? wystarczy sie lepiej rozejrzec i kogos takiego znajdziesz,bo sa napewno.
ulak . Nie zalozylem tego watku z tego powodu,ze kogos szukam czy cos podobnego.. czytaj ze zrozumieniem,no chyba,ze nie przeczytalas wszystkiego.No nic sie nie stalo :D Zgodze sie z Toba co do chorych zwiazkow,w jednym bylem..dobrze,ze szybko sie skonczyl.. no i z tym,ze warto dluzej poczekac,bo jesli tak jest to pozniej lepiej wszystko smakuje,czy jak to lecialo :D Pozdrawiam ;)
-
- kurier1111
- Rozeznany
- Reputacja: 4
Napisane przez joannanobig5 » 3 mar 2013, 08:55 Re: Samotni faceci w Birmingham
Przeczytałam wszystkie posty i naprawdę aż nie mogę uwierzyć że w Anglii albo może w Birmingham są mężczyźni Polacy romantyczni, szanujący kobiety, nie patrzący na wygląd zewnętrzny...
wiesz, to moze byc roznie
inaczej kogos odbiera sie wirtualnie a inaczej na zywo ,w realu
podam jeden tylko przyklad - pisalam z jednym kilkanascie dni. niby pelna kultura,dzentelmen , dobre maniery i wszystko ok. ustalilismy spotkanie. nalegal na pozne pololudnie choc wolalam w dzien. zgodzilam sie. na zywo bylo inaczej ale to czesto sie zdarza, wiec bylam na to przygotowana. chodzi o jedna rzecz - piszac z nim czytalam o tym jak to on dba o partnerki z ktorymi byl i bedzie, o tym jak wazne dla niego jest jej samopoczucie , o tym,ze jest dla niej w stanie duzo zrobic itp. spotkanie sie skonczylo po ok 2 godzinach. dochodzila 19:00. poprosilam go by mnie odprowadzil do domu, mialam do przejscia ok 15 minut na pieszo. bylo ciemno,sobotni wieczori,grupki mlodziezy. nie lubie chodzic sama wieczorami bo nie czuje sie bezpiecznie. co uslyszalam? odpowiedzial,ze mnie nie odprowadzi bo....nie zna miasta!!! i ze jak mam blisko to cytuje - "jakos dojde". no ok, nie bede drugi raz prosic. wrocilam sama. nawet smsa nie wyslal, czy juz jestem w domu i wszystko ok. odezwal sie po 2 dniach kiedy sie znow spotkamy.
nie dopisalam. jak rowniez na dwa kolejne smsy. jak nie mogl sie wysilic na odprowadzenie mnie do domu to ja sie nie wysilalam na odpowiedz.
wiec to,ze ktos pisze jaki to on nie jest super,ze dla kobiety zrobi wszystko itp to nie zawsze znajduje odzwierciedlenie w rzeczywistosci.
takich przykladow moglabym podac bardzo wiele ale nie chce sie rozpisywac.
bylam wiele miesiecy temu na polishhearts,dolisdating i mam za soba bardzo wiele spotkan z facetami poznanymi przez internet.
jest wielu samotnych ale trafic na kogos fajnego,wartosciowego,kto powaznie mysli o zwiazku,przyszlosci nie jest latwo.
Dodano: -- 3 mar 2013, 10:05 --
ps. chcialam jeszcze dodac,ze lepiej byc samemu niz z byle kim byle tylko z kims byc.
Ale to moja osobista opinia i nie kazdy musi sie z tym zgadzac
-
- joannanobig5
- Początkujący
- Reputacja: 10
Napisane przez kurier1111 » 3 mar 2013, 09:38 Re: Samotni faceci w Birmingham
Ale to moja osobista opinia i nie kazdy musi sie z tym zgadzac.." moge sie pod tym podpisac.. Co do tego gostka ktorego opisalas.. No moze on sam sie bal,ale co mial powiedziec ?
-
- kurier1111
- Rozeznany
- Reputacja: 4
Napisane przez mam37 » 3 mar 2013, 10:19 Re: Samotni faceci w Birmingham
powolutku powolutku dojdziemy do skutku hahha
samotny napisał do mnie i tu cytat ,, Potwierdza się co napisałem na początku ma faceta ale interesują ją samotni, gdyby było inaczej nie brała by aktywnego udziału w temacie :)
Jak przestańa interesować mnie Panowie to bęe leżeć w trumnie oczywiscie ze mnie interesują i interesować będą a im bardziej wolny tym lepiej :))) :P
-
- mam37
- Stały Bywalec
- Reputacja: 45
-