Samotni faceci w Birmingham

Miłość, przyjaźń, nienawiść. Tutaj możesz wyrazić swoje emocje, napisać co czujesz....

MężczyznaPostNapisane przez P-C » 7 mar 2013, 10:20 Re: Samotni faceci w Birmingham

dagus napisał(a):Ja byłam bardzo grzecznym dzieckiem :) pierwszy kieliszek wódki wyPiłam tydzień przed 18stka

Dodano: -- 7 mar 2013, o 08:35 --

Ja byłam bardzo grzecznym dzieckiem :) pierwszy kieliszek wódki wyPiłam tydzień przed 18stka

No tak, ale te hektolitry wina, piwa, marycha, amfa, speed i inne cudeńka się nie liczą... Dopiero wódka się liczyła:-)

Co do picia - picie jest ok. Alkoholu oczywiście. Jest tylko jedno ale: jak umiesz to pij a jak nie potrafisz z głową tego robić, to idź po kawę.
P-C
Stały Bywalec

Reputacja: 61
Poczciwy

KobietaPostNapisane przez mam37 » 7 mar 2013, 10:45 Re: Samotni faceci w Birmingham

dagus pierwszy kieliszek wina tydzien przed osiemnastka !!! :evil:
o matko polko ja jak mialam 20 lat a potem jak mialam 22 potem jak 25 a potem sie zaczeło i juz nie pamietam hahahha
co ten kurier napisał ze mu watek usunieto :P

mam37
Stały Bywalec

Reputacja: 45
Pokojowy

KobietaPostNapisane przez bawa31 » 7 mar 2013, 10:48 Re: Samotni faceci w Birmingham

mam37, podał namiary na dilera :lol:

bawa31
Stały Bywalec

Reputacja: 35
Pokojowy

KobietaPostNapisane przez mam37 » 7 mar 2013, 11:03 Re: Samotni faceci w Birmingham

bawa31, a nie podam :P :D

mam37
Stały Bywalec

Reputacja: 45
Pokojowy

MężczyznaPostNapisane przez kurier1111 » 7 mar 2013, 11:05 Re: Samotni faceci w Birmingham

mam37 napisał(a):dagus pierwszy kieliszek wina tydzien przed osiemnastka !!! :evil:
o matko polko ja jak mialam 20 lat a potem jak mialam 22 potem jak 25 a potem sie zaczeło i juz nie pamietam hahahha
co ten kurier napisał ze mu watek usunieto :P

abyscie mieli sie czego czepiac :P
kurier1111
Rozeznany

Reputacja: 4
Neutralny

KobietaPostNapisane przez malaroksi » 7 mar 2013, 13:37 Re: Samotni faceci w Birmingham

Dokładnie , wszystko jest dla ludzi ale trzeba znać granice.
Już widzę Wasze spotkanie , wspólna fajka pokoju i masa piw :) Ciekawe co potem ? Wiem, wiem, jogurt bez używania łyżeczki ... ;)
Załączniki
piwo.jpg
piwo.jpg (10.17 KiB) Przeglądane 19197 razy
joint.jpg
malaroksi
Wtajemniczony

Reputacja: 170
SzanowanySzanowany

KobietaPostNapisane przez bogini8 » 7 mar 2013, 14:01 Re: Samotni faceci w Birmingham

testowy napisał(a):temat: Samotni faceci w Birmingham
bierzący temat: picie i inne używki...
heh,
nic dodać, nic ująć
no trzeba walczyc z samotnoscia jakos ;) niektorzy ja zapijaja po prostu..
bogini8
Wtajemniczony

Reputacja: 100
SzanowanySzanowany

MężczyznaPostNapisane przez michalherba » 7 mar 2013, 17:41 Re: Samotni faceci w Birmingham

A ja wam powiem ze jestem singlem ale jakos nie robie z tego wielkiego ale. Moze niektorzy powiedza ze pewnie krotki okres, niestety we wrzesniu bedzie 2 lata ale staram sie nie siedziec w domu i dolowac sie tylko jakos inaczej sobie czas zorganizowac. Panowie i panie, zycie mamy jedno i nie warto plakac nad rozlanym mlekiem, sciera w reke i pozbyc sie plamy, glowa do gory i isc za ciosem.
Pozdrawiam wszystkich singli i singielki.
michalherba
Początkujący

Reputacja: 3
Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez plazermen » 7 mar 2013, 18:08 Re: Samotni faceci w Birmingham

A ja ostatnio niemco-reportaż na ZDF'ie obczajałem i mówiono że w takim Berlinowie na ten przykład jest bardzo dużo singli nie pamiętam czy nie połowa wśród młodych ludzi, a hajtanina jeśli w ogóle to po 40stce dopiero.
Mam wrażenie że dzisiejszy Świat szczególnie jego odmiana wielkomiejsko-dobrobytowa plus internet, gadżety itp dają tak dużo rozrywek konkurencyjnych do rilejszon-czipsów że sie człowiek bez nich coraz częściej obywa, a rozwinięte socjal-życie plus znajomości na zasadzie przeleciel, przeleciółka dopełniają braki.

/Dlaczego tak się grubo rozmnażają nasi współludziowie z czarnego lądu? Bo tam często seksowanko to jedyna rozrywka. Chcecie zmniejszyć przyrost naturalny w biednych rejonach Świata - dajcie im kompy, smartfony itp. :)
plazermen
Wtajemniczony

Reputacja: 92
Poczciwy

KobietaPostNapisane przez vanilia » 7 mar 2013, 18:45 Re: Samotni faceci w Birmingham

Jak spędzacie czas wolny? Jakieś ciekawe atrakcje w Bham lub okolicy? Co polecacie? A może jakieś dalsze tereny?
My np lubimy wycieczki jak jest ciepło, bo nie ma to jak pobyć na świeżym powietrzu. Najbardziej przypadło mi ddo gustu miejsce zwane Durdle Door. W tym roku planujemy pojechać na Kornwalię i może Lake District. A w Bham se nudy jedyne rozrywki to Star City czy Ice Rink.
vanilia
Zadomowiony

Reputacja: 47
Pokojowy

MężczyznaPostNapisane przez kurier1111 » 7 mar 2013, 20:13 Re: Samotni faceci w Birmingham

vanilia ten temacik juz byl w innym watku.. jako hmmm.. moderator tego konkretnego powiedzialbym tematu zwracam uwage aby pisac z godnie z tytulem tego wszystkiego :P trzeba tu troszke porzadku zaprowadzic,bo wkrotce bedziecie pisac o gatkach,wstazkach,szminkach itd. :D
kurier1111
Rozeznany

Neutralny

KobietaPostNapisane przez vanilia » 7 mar 2013, 20:23 Re: Samotni faceci w Birmingham

kurier1111, a o wódce to na temat było? A może się przy okazji dowiesz gdzie spotkać samotne damy. Poza tym chyba nie chcesz tych browarów stawiać :). Nie łam się masz już jedną osobę z głowy
vanilia
Zadomowiony

Pokojowy

MężczyznaPostNapisane przez kurier1111 » 7 mar 2013, 20:27 Re: Samotni faceci w Birmingham

uu foszek chyba.. no ok. ja tam bym sie piwka napil ;)
kurier1111
Rozeznany

Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez S_T_E_F_F » 7 mar 2013, 20:54 Re: Samotni faceci w Birmingham

----> ,,vanilia,, otóż jestem z regionu ulicy Głogowskiej lub też Poznańskiej, po nowoczesnemu nazwanej Czarnym Dworem, Tereny Starych poradzieckich koszar wojskowych,nowej Samochodowej szkoły,i Nowego Osiedla.Wylot na Lubin. A Czemuż to pytasz ?
Ja także lubię cosik pozwiedzać, natomiast tutaj poprostu nie ma m z kim... Samemu to już nie taka sama frajda.Jak na razie co do najwybitniejszych miejsc w Anglii jestem zawiedziony... Większość przereklamowana przez kinematografie głównie... Ale kilka widoków robiących niezłe wrażenie także widziałem. Tyle że trafić tu odpowiednią pogodę do zdjęć to jak z numerami w totolotka :-(
S_T_E_F_F
Początkujący

Reputacja: 0
Neutralny

KobietaPostNapisane przez vanilia » 7 mar 2013, 21:46 Re: Samotni faceci w Birmingham

kurier1111, ja nie o sobie mówiłam. Ktoś się ponoć wypisuje z tematu bo jedzie dalej szukać swojego kwiatuszka. A ja browaru nie piję. Jeśli już to wytrawne Martini albo Malibu.
S_T_E_F_F, pytam bo ja z Piekar C jestem. Co do pogody to fakt większość czasu jest pochmurno i leje ale idzie się przyzwyczaić.

Dodano: -- 7 mar 2013, o 21:48 --

kurier1111, ja nie o sobie mówiłam. Ktoś się ponoć wypisuje z tematu bo jedzie dalej szukać swojego kwiatuszka. A ja browaru nie piję. Jeśli już to wytrawne Martini albo Malibu.
S_T_E_F_F, pytam bo ja z Piekar C jestem. Co do pogody to fakt większość czasu jest pochmurno i leje ale idzie się przyzwyczaić.
vanilia
Zadomowiony

Pokojowy

Poprzednia stronaNastępna strona