Best Connection - pytanie
Dyskusje na temat pracy w Birmingham ...
Witam.
Mam pytanie do osób pracujących bądź tych, którzy mieli doświadczenia z tą agencją. Chodzi mi o system rozliczania , który stosuję ta firma. Potrącają pewną kwotę z tygodniówki na poczet innej firmy która "dba" o podatki i inne rozliczenia. Chciałbym się dowiedzieć jak to wygląda w praktyce. Z góry dziękuje za odpowiedzi.
-

-
Sebastian81
- Początkujący
-
-
- Reputacja: 4
wyglada tak ze ty musisz zaplacic kolo 20 funtów tygodniowo za to ze firma wystawi ci payslipa w necie którego sam sobie wydrukujesz z ich strony....jesli system umbrella to pewnie bedziesz musial zbierac rachunki i im zanosic i wypelniac forme a oni beda to przeliczac i odciagac minimalny tax i nin..
-

-
Ivoneczka23
- Stały Bywalec
-
-
- Reputacja: 40
Lepiej zostań przy stary sposobie rozliczania.
-

-
piopaw
- Rozeznany
-
-
- Reputacja: 5
Dzięki za odpowiedzi. To nie jest system umbrella tylko inny i z tego co się dowiedziałem stosowany tylko w BC. A co do starego sposobu rozliczania to firma tylko to " zaoferowała". W sumie zobaczymy jak to będzie wyglądało.
Pozdrawiam
-

-
Sebastian81
- Początkujący
-
-
THe BC jest raczej solidną agrencją, jednakże mają do ludzi stosunek można rzec
"lekce sobie ważący". Na moim przykładzie jeśli nawet znasz nieźle angielski wmówią Tobie
że tak nie jest. Obawiam się że jesli ktoś mialby "doła" to wmówią Ci ... Schizofrenie.
Boję się aplikować do tej agencji ..
-

-
GregoryM
- Przyczajony
-
-
- Reputacja: 0
znam kilkoro ludzi którzy nie mówia super po angielsku i dla nich bez problemu pracują. Ba, znam nawet osobę która prawie wcale nie mówi po angielsku a wszystkie sprawy załatwia za nią ktoś inny i jakoś pracownicy BC nie maja z tym problemu..
-

-
kamila.zie
- Rozeznany
-
-
..Może ci znajomi mają więcej szczęścia, Ja do nich nie mam .., pewnie maja kryteria przyjmowania ludzi do pracy ... a w ogóle angole sa fałszywi..
-

-
GregoryM
- Przyczajony
-
-
- Reputacja: 0
Powrót do PRACA