Kupno taxu bez ubezpieczenia
Doradztwo w sprawie kont bankowych, pożyczek, podatków, pomysłów na własny biznes;
Zaczęły się spory,co która poczta akceptuje :D. AdamBoltryk,zapomniałam napisać,że oczywiście chciałam kupić przez internet,3 lata temu nie miałam z tym problemu,2 lata temu kupiłam na poczcie(miałam wtedy piękną polisę w ręku)w zeszłym roku po dyskusjach na poczcie,chciałam kupić prze internet,ale potrzebny był numer,który jest w liście,który co roku wysyła Dvle.Dziwnym trafem ja takiego cuda wcześniej nie dostałam-Dvle o mnie zapomniało,czy jak? :D.Czy Wy dostajecie taki list co roku,z ich magicznym numerem?.Pytam poważnie.Apropo Motu-musi być. :grin:
-

-
ona79
- Raczkujący
-
-
- Reputacja: 1
z calej tej rozmowy wynika ze na kazdej poczcie jest inaczej..
Wysyłane z mojego GT-I9000 za pomocą Tapatalk 2
-

-
magiera23
- Raczkujący
-
-
- Reputacja: 14
ona79 napisał(a):(...)chciałam kupić prze internet,ale potrzebny był numer,który jest w liście,który co roku wysyła Dvle.Dziwnym trafem ja takiego cuda wcześniej nie dostałam-Dvle o mnie zapomniało,czy jak? :D.Czy Wy dostajecie taki list co roku,z ich magicznym numerem?.Pytam poważnie.Apropo Motu-musi być. :grin:
Tak, za każdym razem, jakis miesiąc przed "wyjściem" taxu dostaję list z DVLA przypominający o TAXie, możliwych formach/sposobach uiszczenia i w tym liście jest podany numerek potrzebny do internetu.
Może przychodzi Ci na poprzedni adres? :)
Pozdrawiam
-

-
AdamBoltryk
- Wtajemniczony
-
-
- Reputacja: 183

Powrót do FINANSE