Samotni faceci w Birmingham

Miłość, przyjaźń, nienawiść. Tutaj możesz wyrazić swoje emocje, napisać co czujesz....

MężczyznaPostNapisane przez Dariusz83 » 30 kwi 2013, 11:56 Re: Samotni faceci w Birmingham

Porozmawialismy o zwiazkach od srodka. Ale nigdy nie dojdziecie do tego kiedy bedziecie glodni kobiety. Niestety drogie panie to takie stworzenia ktore to czuja swoim 6 zmyslem. I nie chodzi tu o pozadanie lecz o taka chec wejscia pod jej skrzydlo pokazaniu ze samotnosc tak nas zabija ze jak karze nam skakac my to bedziemy robic. Niestety chodz przez chwile moze je to bawic na dluzsza mete bedzie je to meczyc. A tu chyba jedyna recepta na to byc jak pies i zyc jak on z pchlami czyli poprostu nie tracic temperamentu i nie byc deperatem.

Dariusz83
Rozeznany

Reputacja: 26
Pokojowy

KobietaPostNapisane przez bawa31 » 1 maja 2013, 16:26 Re: Samotni faceci w Birmingham

Samotni faceci w Birmingham wymarli?

bawa31
Stały Bywalec

Reputacja: 35
Pokojowy

KobietaPostNapisane przez nowinka30 » 1 maja 2013, 17:31 Re: Samotni faceci w Birmingham

Witam forumkow:) Dlugo mnie nie bylo ,co nie znaczy ze nie podczytuje ..to jest tak czytam czytam i czekam na moment ..Co raz ladniejsza pogoda moze grillek co wy na to??

nowinka30
Początkujący

Reputacja: 0
Neutralny

KobietaPostNapisane przez boszka » 1 maja 2013, 17:51 Re: Samotni faceci w Birmingham

Grilek to nie tutaj. W rubryce towarzyskiej, miał się odbyć ale wiatry za duże :!: :!: Rozumiesz :?: :?: Co do samotnych facetów w Birmingham czy w Londynie .To oni nadal są .Tylko po przeczytaniu postów Dariusza83,dowiedzieli się i mam nadzieję że zrozumieli jak należy traktować kobiety, a nie jak popaprańcy którym chodzi tylko o"zamoczeniu pędzęlka"Panowie samotni i nie samotni, myślcie głową co macie na górze, to nic nie boli.Satysfakcja gwarantowana, a póżniej to tylko odlot w kosmos :!: :!:

boszka
Raczkujący

Reputacja: 6
Neutralny

KobietaPostNapisane przez nowinka30 » 1 maja 2013, 18:36 Re: Samotni faceci w Birmingham

boszka a co jesli al grillek polaczyl by jakiegos samotnego z jakos samotna to wiec tez tyczy sie tego formum..:)wiatry ???? chyba u was ,bo u mnie swieci slonko wiatru brak idealna pogoda na grilla:) tak,tak Dariusz83 bez watpienia madrze pisze :) pozdrawiam Darku ..

nowinka30
Początkujący

Neutralny

KobietaPostNapisane przez bawa31 » 1 maja 2013, 19:22 Re: Samotni faceci w Birmingham

No prosze kobiety się udzielają a panowie oniemieli ;)

bawa31
Stały Bywalec

Pokojowy

KobietaPostNapisane przez boszka » 1 maja 2013, 19:40 Re: Samotni faceci w Birmingham

Oniemieli :!: :!: Zamilkli, jak przeczytali posty Dariusza83.Miło było czytać, bardzo pouczające.Wielki szacun dla Dariusza83. Nowinka30 ja odsyłałam Cię do rubryki towarzyskiej na temat grilla, tam to się działo.Organizator miał wielkie plany,werwe jak młody koń.A teraz zasłania się wiatrami.I tyle w tym temacie.Masz rację lepiej by wyszedł grillek dla samotnych.W Londynie-Wimbledon piękna , cudna pogoda. :)

Dodano: -- 1 maja 2013, 19:49 --

Dariusz83-Ja osobiscie dziękuję za mądre słowa i rady które potrafiłeś przekazać. Jestem pod wrażeniem.Z takim podejściem do życia napewno trafisz na drugą połowę serducha.Kobietę tak naprawdę zdobywa się pomału.wszystko jest kwestią psychologii.Jak przeprowadzenie dobrej walki z bykiem.No tak jakoś mi się to skojarzyło Pozdrawiam -hej :!: :!: :)

boszka
Raczkujący

Reputacja: 6
Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez Dariusz83 » 1 maja 2013, 20:38 Re: Samotni faceci w Birmingham

To jest jak gra w piłkę nożna. A jak raz zdobedziesz zaufanie to nie zawiedz bo nigdy już nie będzie tak samo.

Dariusz83
Rozeznany

Pokojowy

KobietaPostNapisane przez bawa31 » 2 maja 2013, 08:09 Re: Samotni faceci w Birmingham

Dariusz83, właśnie zawiązał się klub twoich fanek ;) popieram, popieram :D

bawa31
Stały Bywalec

Pokojowy

KobietaPostNapisane przez cycha20 » 2 maja 2013, 08:16 Re: Samotni faceci w Birmingham

Dariusz83. Zwłaszcza jesli dotyczy to piłki nożnej RP :P

cycha20
Początkujący

Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez Dariusz83 » 2 maja 2013, 11:51 Re: Samotni faceci w Birmingham

Sam nie powiedzialem ze jestem wybitnym graczem. Bo ani ze mnie, boski Armando ani tez nie zaden artysta podrywu casanova czy inny tego typu uwodziciel. Poprostu prosty chlopak z prostymi marzeniami. Dazacy do celu i wiedzacy jedno : Chcesz dac komus szczescie to zapytaj sie co lubi a czego nie, co mysli jakie ma poglady abys po latach spedzonych razem mlog cos o tej osobie powiedzec. A pamietac o kims nalezy nie tylko od swieta ale caly czas. A raz chwycone rece panie i panowie samotni starajmy sie utrzymac przez cale zycie. Bo starac sie o siebie i zalezec musi obu stronom. Drogie panie bez przesady mam swoje zalety ale tez mam wady nieskazitelny nie jestem. Poprostu mówie Co czuje.

Dariusz83
Rozeznany

Pokojowy

KobietaPostNapisane przez Kamiska » 4 maja 2013, 16:31 Re: Samotni faceci w Birmingham

Tsaaa ja poznałam faceta stąd,który mnie poresztą do siebie ściągnął i co? Obecnie jestem w pl on niby pisze,że mnie kocha a nawet na tym portalu wyrywa panienki zgrywajac wolnego a o mnie pisze,ze jestem jego byla ktora ma cos z glowa. wiec ja dziekuje za poznawanie ludzi w necie.. zrazilam sie.. chociaz nie bede wrzucac wszystkich do tego samego worka oczywiscie ;)

Dodano: -- 4 maja 2013, 17:34 --

Dariusz83 napisał(a):To jest jak gra w piłkę nożna. A jak raz zdobedziesz zaufanie to nie zawiedz bo nigdy już nie będzie tak samo.

dokładnie tak. największą głupotą meżczyzn jest marnowanie szans które kobieta im daje licząc,że skoro coś wybaczyła to będzie wybaczać dalej.Nic bardziej mylnego panowie.

Kamiska
Początkujący

Neutralny

KobietaPostNapisane przez bawa31 » 4 maja 2013, 16:39 Re: Samotni faceci w Birmingham

Kamiska, internet jest narzędziem także do poznawania ludzi, ale to real weryfikuje informacje jakie ktoś ci o sobie podaje, bo bajkopisarzy w necie wielu. Trzeba mieć głowę na karku i nie ulegać pochopnie "uczuciom". Nie będzie tragedii tylko co najwyżej niesmak pozostanie. Pozdrawiam

bawa31
Stały Bywalec

Pokojowy

KobietaPostNapisane przez Kamiska » 4 maja 2013, 17:15 Re: Samotni faceci w Birmingham

bawa31, Wiem,ja go poznałam na innym portalu,po 3tyg już do mnie przylecial do pl,mniejsza o to .Okazał się dupkiem,a ja go kocham i co zrobić? Najgorsze jest to,że wiele dziewczyn mu wierzyło,a nie mnie,że jest ze mną i takie tam.. i tak po czasie same sie orientowały bo tak czy siak i tak kocha mnie i wirtualnie sobie pisał z nimi,ale (chyba) z zadna sie nie spotkał.Chociaż o jednej wiem z tego portalu,że sie umawiał. Ile ich było? nie mam pojęcia. Wiec KOBIETKI SPRAWDZCIE NAJPIERW CZY MĘŻCZYZNA NAPEWNO JEST SAMOTNY(WOLNY)

Dodano: -- 4 maja 2013, 18:23 --

aa i to nie było tak sobie,że odrazu wyszło,że jest inny niz pisał.PIerwsze 2mies były cudowne :) łacznie bylismy 9,ale on sam ostatanich 4nie uznawał(tak pisał pannom) ze jestesmy razem,bo ja byłamw pl a on w bham. na jego zyczenie.POzatym mniejsza o to :P napisałam propo ostrzezenia :) Ale wiem,ze sa tez wartosciowi mezczyni po drugiej stronie ekranu:)

Kamiska
Początkujący

Neutralny

KobietaPostNapisane przez bawa31 » 4 maja 2013, 19:16 Re: Samotni faceci w Birmingham

Kamiska, pewnie, że są wartościowi mężczyźni. Tylko jak na lekarstwo ;)

Dodano: -- 4 maja 2013, o 20:03 --

Coś dla panów 8)
http://facet.wp.pl/gid,15538462,img,155 ... Bpage%5D=1

co wy na to panowie? :lol:

bawa31
Stały Bywalec

Pokojowy

Poprzednia stronaNastępna strona