Sky Diving, spadochroniarstwo, Extreme

Rozmowy dotyczące różnych dziedzin sportowych, meczy, drużyn , spotkań sportowych

MężczyznaPostNapisane przez radecki » 8 maja 2013, 17:32 Sky Diving, spadochroniarstwo, Extreme

Witam, jestem świeżym skoczkiem, i mam zamiar kontynuować owy sport...czy ktoś ma informacje jak dostać się na najbliższą Birmingham strefę zrzutu ? informacje proszę kierować na mój profil ...
radecki
Przyczajony

Reputacja: 0
Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez ws10 » 13 maja 2013, 06:57 Re: Sky Diving, spadochroniarstwo, Extreme

czesc
ja jeszcze nie skakalem ale chcetnie bym sie na takie show zapisal ,co musze zrobic?dzieki
ws10
Przyczajony

Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez radecki » 16 maja 2013, 17:29 Re: Sky Diving, spadochroniarstwo, Extreme

musisz mieć odpowiednią ilość gotówki i jaja ... wtedy kierujesz się na strefę zrzutu i skaczesz w tandemie, jeżeli chcesz odrazu do licencji AFF przystąpić musisz spełniać wymagania wagowe i wzrost..następnie badania lekarskie i znowu odpowiednia ilość gotówki ale przy AFF musisz mieć większe jaja i to wszystko ...
PS ja już poskakałem w UK nie mieszcze się do limitu wagowego (żenada) więc będę musiał lecieć do Polski zrobić papiera :)
radecki
Przyczajony

Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez ws10 » 16 maja 2013, 20:42 Re: Sky Diving, spadochroniarstwo, Extreme

czesc
wiec rozumiem ze najwiekszym problemem zeby skakac bez licencji sa ograniczenia wagowe ,jeslio dobrze zrozumialem ,jakie one sa?
znajac moje szczescie napewno sie nie mieszcze 182cm i 94kg.
owa strefa zrzutu gdzie takowych szukac i ile moze kosztowac taki skok?
ws10
Przyczajony

Neutralny