Telewizja N na karte

Dla wszysktich którzy mieszkają lub zamierzają przyjechac do Birmingham i potrzebują informacji na różne tematy

MężczyznaPostNapisane przez Radek_2010 » 16 lut 2013, 10:44 Telewizja N na karte

czesc :)

wczoraj udalo mi sie odkupic od pewniej osoby nowy dekoder Tv N na karte . czytaja instrukcje i sposoby doladowywania nic nie jest napisane ze mozna oplate uisci za posrednictwiem przelewu internetowego wiec piszac ten post zwracam sie z pytankiem do was moze ktos juz z was od dawna posiada w domu takie ,,ustrojstwo '' i od dawna ma przerobiony temat doladowywania ,placenia z UK . dodam ze subskrypcja byla tylko na 1 miesiecac darmowa , dekoder zostal kupiony w lipcu 2012 i tak naprawde lezal sobie caly ten czas ...pozdrawiam i zycze milego wekendu ;) :P :D :P :D
Radek_2010
Rozeznany

Reputacja: 6
Neutralny

KobietaPostNapisane przez Mirella21 » 16 lut 2013, 11:12 Re: Telewizja N na karte

witam

ja uzywam takiego dekodera i doladowuje za posrednictwem przelewu internetowego oczywiscie z polskiego banku. do kazdej karty, ktora znajduje sie w dekoderze przypisany jest nr rachunku bankowego. wystarczy na ten numer zrobic przelew i poczekac ok 2 dni. na przelewie nie wpisuje sie zadnych szczegolnych danych. wystarczy wpisac np przelew i gotowe. jak nie doladujesz, to zawsze masz do dyspozycji tvp1/2, tvn, puls i kilka innych kanalow. jesli chodzi o nr bankowy to powinien byc w zestawie. aktualna cena abonametu na miesiac to 20 pln. im wiecej miesiecy zaplacisz jednorazowo, tym mniejszy jest miesieczny abonament.

tu znajdziesz szczegoly:

http://telewizjanakarte.pl/doladowania.html

pozdrawiam

Mirella21
Raczkujący

Reputacja: 24
Pokojowy

MężczyznaPostNapisane przez TheRektor » 16 lut 2013, 15:08 Re: Telewizja N na karte

Jeżeli "leżał" i nie był nigdy aktywowany to cały czas masz miesiąc oglądania. Gdybym musiał to zrobić to przelałbym z polskiego konta (mam jeszcze nie zlikwidowane konto w mbanku - bez opłat). Doładowania możesz kupić na "aukcjach". Pamiętaj że przelew trochę trwa, potem jeszcze księgowanie na koncie, najlepiej z 10 dni wcześniej przelewać aby nie być zaskoczonym.
Numer konta do wpłat jest dostępny po zalogowaniu na swoje konto www. Jest ono tworzone automatycznie przy aktywacji, nie musisz go pamiętać ani mieć zapisanego chociaż nie przeszkadza. W zależności czy to tnk czy tnk hd, wysokości doładowań są różne. W tnk masz "bonus" ładując na 24 m-ce cena za m-c to chyba 12 pln. W tnk hd tego nie ma, z konta ściągają co miesiąc w zależności od tego jaki pakiet jest aktywny (20, 40 albo 60 pln) aż do wyczerpania gotówki na koncie.
aha... i karty aktywowane chyba przed 1 kwietnia 2009 czy 2010 (to nie żart tylko nie jestem pewny który rok) mają dostęp do kanałów bez opłat do 2016 bez doładowywania po 12 m-cach ale iti lubi ze swoimi abonentami lecieć w kulki i niektóre karty nie dostają uprawnień (jest ciemny obraz) zmuszając klientów do dzwonienia i ponawiania uprawnień telefonicznie, bo odkąd istnieją nie można tego zrobić z www. Co oznacza że trzeba wydać dużo pieniędzy na telefon bo numer jest "specjalny". Mieć oprócz tego trochę szczęścia że się połączymy z konsultantem. Tutaj można poczytać więcej:
http://satkurier.pl/news/68779/brak-upr ... nk-sd.html

TheRektor
Rozeznany

Reputacja: 11
Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez abic660 » 18 lut 2013, 17:26 Re: Telewizja N na karte

Kolego jak wejdziesz w ustawienia na pilocie tam znajdziesz zakladke odnosnie platnosci. podane jest dokladnie nr konta i adresat. Reszta zalezy od ciebie na jaki okres chcesz doladowa 1miesiac, 3miesiace, 6 miesiecy czy rok. Wybor nalezy do ciebie ;)

abic660
Początkujący

Reputacja: 0
Neutralny

KobietaPostNapisane przez edytadorota1971 » 18 lut 2013, 23:52 Re: Telewizja N na karte

A ja korzystam ze strony weeb i placac na miesiac 4 funciki mam wszystkie programy do woli, nawet walk na polsacie trzeba dodatkowo wykupywac bo sa za darmo

edytadorota1971
Przyczajony

Reputacja: 0
Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez Radek_2010 » 20 lut 2013, 21:54 Re: Telewizja N na karte

dzieki za inforamcje .. pozdrawiam .

Dodano: -- 23 lut 2013, o 17:08 --

doladowalem na 3 miesiace i cisza dale zblokowane mozed take Jake Korea mowing 10 dni . czekac ....
Radek_2010
Rozeznany

Reputacja: 6
Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez TheRektor » 17 mar 2013, 08:42 Re: Telewizja N na karte

Może komuś się przyda. Numer telefonu do BOK:
+48 12 294 7910 - nie jest to numer które podaje TNK lub TNK HD, opłata pobierana jak za normalny telefon stacjonarny, czyli niewiele. Zresztą po numerze widać że BOK jest w Krakowie.
Nie wiem z jakich przyczyn podają oni inne numery, pozostałe numery są dosyć drogie (naliczane dużo wyższe opłaty za połączenie). Być może ktoś na tym zarabia.

Swif code:
PKO PPL PW
albo:
PL PKO PPL PW
Do tego trzeba dodać swój indywidualny numer konta do wpłat.
Używany do przelewów bezpośrednio z zagranicznego konta ale proszę sobie potwierdzić dzwoniąc najlepiej na ten numer który podałem.

TheRektor
Rozeznany

Reputacja: 11
Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez chmiel » 13 cze 2013, 20:27 Re: Telewizja N na karte

Witam,

może ktoś pomoże i ma więcej pomysłów niż ja. Otóż mam dwie karty: TNK i N na kartę (hd). Wczoraj przestał mi odbierać Tvn, później TVP1, a teraz nie odbiera mi cała grupa programów tvn, na obu kartach.

Reset ustawień wykonany,
Karta doładowana :D ,
Jakość i siła blisko 100%
Kanały FTA odbierają bez problemów

Macie jakieś pomysły co może być nie tak?

Pozdrawiam
A

chmiel
Rozeznany

Reputacja: 13
Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez Darwas » 14 cze 2013, 09:44 Re: Telewizja N na karte

Zrób aktualizacje kanałów.Jeżeli to nie pomoże to może to być wywołane po przez warunki pogodowe.
Darwas
Zadomowiony

Reputacja: 58
Poczciwy