Manga i Anime
Luźniejsze tematy, ogólne dyskusje, rozmowy o wszystkim i o niczym
Tak jak w temacie. Oglada ktos z was lub moze czyta? Macie jakies ulubione? Czy moze absolutnie nienawidzicie lub pozegnaliscie sie z tym Hobby :)
-

-
Szelest
- Raczkujący
-
-
- Reputacja: 0
Ja obejrzałem ghost in the shell - stand alone complex i planuję kupić serię na dvd. poza tym "mój przyjaciel hamtaro" i w krainie bogów. polecam
-

-
Hunteros30
- Stały Bywalec
-
-
- Reputacja: 42
Ja wlasnie zaczynalem ogladac animeod Ghost in the shell i zrobilo na mnie rowniez wrazenie ale bardzo lubie cyber punk ;D
Pozniej duzo ogladalem i w pewnym momencie przestalem bo trudno mi bylo znalezc cos czego juz wczesniej nie widzialem a tak tylko ciagle serwowal mi ktos odgrzewane kotlety ;D
Po 3 latach tak jakby hibernacji. Ponownie wzialem sie za ogladanie :))
-

-
Szelest
- Raczkujący
-
-
Ja ogladam anime od wielu lat. Mangi nie czytam. Podam pare tytulow:
Pandora Hearts
Code Geass
Nurarihyon
Hajime no Ippo.
natsume yuujinchou.
Ale chyba powoli wyrastam z anime bo coraz ciezej znalesc cos co mnie zainteresuje.
Ps. chyba to nie wina wieku, tylko anime teraz robi sie coraz gorsze. Kiedys to wychodzily dobre serie z ciekawa fabula a teraz wiekszosc to jakis syf.
Ostatnio edytowano 4 paź 2012, 00:01 przez
VirusJah, łącznie edytowano 1 raz
-

-
VirusJah
- Rozeznany
-
-
Po dluzszej lekturze chcialbym wam polecic mange Berserka ktora jest dosyc mrocznym fantasy ;D Jako ze w pracy ostatnio mam coraz wieksze luzy to nadrabiam wiele tytulow. W tym takze trafilem na The Breakera. Chcialem go dostac po angielsku ale okazalo sie ze jedyna opcja w europie to wydanie wloskie, francuskie I o dziwo polskie :D
-

-
Szelest
- Raczkujący
-
-
moze nie na temat, ale ktos mi powiedzial, ze (nie wiedzac o co chodzi) nazwal swoja postac 'hentai' w grze online i dostawal dziwne wiadomosci :)
-

-
pulo
- Przyczajony
-
-
Powrót do HYDE PARK