KLUB SAMOTNYCH SERC czyli, szukamy drugiej połowy
Napisane przez Guest » 26 sie 2013, 00:42 Re: KLUB SAMOTNYCH SERC czyli, szukamy drugiej połowy
zzZIOMUSss napisał(a):Witam
Czemu tak trudno znalezc prawdziwa milosc:(
Prawdziwej miłości nie znajdziesz. Ona sama Cię znajdzie jak przyjdzie odpowiedni czas :)
-
- Guest
Napisane przez zzZIOMUSss » 26 sie 2013, 14:01 Re: KLUB SAMOTNYCH SERC czyli, szukamy drugiej połowy
-
- zzZIOMUSss
- Przyczajony
- Reputacja: 0
Napisane przez Dyferek » 26 sie 2013, 18:39 Re: KLUB SAMOTNYCH SERC czyli, szukamy drugiej połowy
Wydaje Ci się że spotykasz miłość o której marzysz latami ,a miłość ci na to po jakimś czasie ... HELLO...my nie idziemy w tym samym kierunku baby ;/
-
- Dyferek
- Przyczajony
Napisane przez Guest » 26 sie 2013, 23:59 Re: KLUB SAMOTNYCH SERC czyli, szukamy drugiej połowy
zzZIOMUSss napisał(a):Tylko kiedy to nastapi mam dosc juz czasem czekania i bajek ze sama mnie znajdzie
Ciesz sie ze Cie jeszcze nie znalazla :). Ciesz sie wolnoscia poki jeszcze mozesz. Jak Cie dopadnie to po Tobie. Zobaczysz wowczas ze milosc to nie tylko same pozytywy. Byc moze bedziesz jeszcze przeklinal dzien w ktorym sie zakochales wiec tak nie wyczekuj jak by to bylo wygranie w Totka.
-
- Guest
Napisane przez zzZIOMUSss » 27 sie 2013, 05:10 Re: KLUB SAMOTNYCH SERC czyli, szukamy drugiej połowy
-
- zzZIOMUSss
- Przyczajony
Napisane przez ja to ja » 27 sie 2013, 14:03 Re: KLUB SAMOTNYCH SERC czyli, szukamy drugiej połowy
mrowek napisał(a):zzZIOMUSss napisał(a):Witam
Czemu tak trudno znalezc prawdziwa milosc:(
Prawdziwej miłości nie znajdziesz. Ona sama Cię znajdzie jak przyjdzie odpowiedni czas :)
ciekawe stwierdzenie,tylko co jesli jednak to nie nastapi?cale zycie czekac ?chyba czasem warto troszeczke sobie pomoc?
-
- ja to ja
- Początkujący
Napisane przez Guest » 27 sie 2013, 14:43 Re: KLUB SAMOTNYCH SERC czyli, szukamy drugiej połowy
ja to ja napisał(a):tylko co jesli jednak to nie nastapi?
Nic straconego... jeden problem mniej ;)
Jakoś mam wrażanie że cały czas mówicie o znalezieniu dziewczyny a to dla mnie wcale nie to samo. Owszem aby znaleźć partnerkę, partnera, dziewczynę, chłopaka trzeba ruszyć tyłek z miejsca i poszukać bo do domu nie przyjdzie. Ale to nie jest wcale tożsame ze znalezieniem miłości.
-
- Guest
Napisane przez ja to ja » 27 sie 2013, 14:53 Re: KLUB SAMOTNYCH SERC czyli, szukamy drugiej połowy
-
- ja to ja
- Początkujący
Napisane przez joannanobig5 » 27 sie 2013, 16:44 Re: KLUB SAMOTNYCH SERC czyli, szukamy drugiej połowy
cos o tym wiem
oczywiscie sa wyjatki. czasem ludzie "sie odnajda" wirtualnie a potem w realu wielka milosc
sa na necie historie par,ktore poznaly sie za posrednictwem portali randkowych. wiekszosc - wedlug mnie - zmyslona. inne to sa historie sponsorowane przez portal Sympatia by przyciagnac ludzi i na nich zarobic i czesto sa to historie bardzo pokoloryzowane
nie bede krytykowac ten sposob poznawania sie bo jak pisze, sa wyjatki i czasem jest to jedyna mozliwosc jak jest sie tu samemu za granica i nie ma sie polskich znajomych w pracy.
uwazam,ze najlepiej to wlasnie przez znajomych,rodzine lub poznac kogos na jakims kursie,w szkole,w pracy. bezpieczniej,pewniej.
w internecie ludzie duzo zmyslaja, kreuja sie na kogos kim nie sa
ukrywaja np to,ze w PL maja zone/meza czy tez dzieci
pierwsze co decyduje na portalach randkowych w internecie to wyglad. czasem pozory myla i mozna kogos odrzucic z powodu wygladu a moze to byc super mila ,fajna osoba lub przeciwnie - napalic sie na atrakcyjna osobe a na spotkaniu w realu klapa - nie ma o czym gadac np
duzo by o tym pisac...
ja im jestem starsza tym mniej wierze w milosc
zauroczenie,pociag fizyczny,fascynacja - tak, to istnieje ale czy taka taka milosc jak w ksiazkach i na filmach???
dzis to jest milosc matek do dzieci, milosc ludzi do pieniedzy,politykow do wladzy itp
taka prawdziwa,bezinteresowna i czysta milosc miedzy kobieta a mezczyzna to jak wygrana na loterii. istnieje,zdarza sie ale rzadko.
czesto to sa uklady oparte na obupolnych korzysciach, bo we dwoje razniej,lzej a nawet taniej. no i seks.
w kazdym razie zycze powodzenia
nie badz takim romantykiem. zejdz na ziemie i badz realista
nie szukaj slicznej mimozy, ktora nie ma nic poza ladna obudowa a milej,zwyklej,sympatycznej dziewczyny. nie musi to byc milosc od pierwszego wejrzenia, nie musi byc idealnie i bez wad
nie jestesmy aniolami a jedynie ludzmi
-
- joannanobig5
- Początkujący
- Reputacja: 10
Napisane przez ja to ja » 27 sie 2013, 18:18 Re: KLUB SAMOTNYCH SERC czyli, szukamy drugiej połowy
i jak my tu mamy sobie radzic ze znalezieniem kogos jak od razu jest taka riposta, ze internet to zlo,a jak wlasnie nie ma sie tych znajomych,rodziny i jest sie samemu na obczyznie to juz skazani jestesmy na samotnie??to moze od razu do klasztoru sie zapiszmy....
pozdrawiam
-
- ja to ja
- Początkujący
Napisane przez zzZIOMUSss » 29 sie 2013, 22:52 Re: KLUB SAMOTNYCH SERC czyli, szukamy drugiej połowy
-
- zzZIOMUSss
- Przyczajony
Napisane przez ja to ja » 30 sie 2013, 16:32 Re: KLUB SAMOTNYCH SERC czyli, szukamy drugiej połowy
zzZIOMUSss napisał(a):A moze jednak jest tu jakas kobieta ktora chacialaby popisac bez laku tematu a moze nawet jednak poznac sie:)
jak to mowia kto czeka ten sie nie meczy :)))wiec przylaczam sie do apelu kolegi :)
-
- ja to ja
- Początkujący
Napisane przez zzZIOMUSss » 30 sie 2013, 18:06 Re: KLUB SAMOTNYCH SERC czyli, szukamy drugiej połowy
Myslisz ze jakas Kobieta a moze dziewczyna jak to ujac:P Odezwie sie a czy w ogole jakas to czyta:Pja to ja napisał(a):zzZIOMUSss napisał(a):A moze jednak jest tu jakas kobieta ktora chacialaby popisac bez laku tematu a moze nawet jednak poznac sie:)
jak to mowia kto czeka ten sie nie meczy :)))wiec przylaczam sie do apelu kolegi :)
-
- zzZIOMUSss
- Przyczajony
Napisane przez malenkagdz » 30 sie 2013, 20:17 Re: KLUB SAMOTNYCH SERC czyli, szukamy drugiej połowy
-
- malenkagdz
- Zaangażowany
- Reputacja: 47
-
Napisane przez LeDisko » 30 sie 2013, 21:23 Re: KLUB SAMOTNYCH SERC czyli, szukamy drugiej połowy
-
- LeDisko
- Rozeznany
-