Hej ! Jest tu ktos mlody?
Przedstaw się innym użytkownikom naszego forum i napisz jak do nas trafiłaś/eś.
Jestem w Bham stosunkowo krotko. Mam 20 lat i szukam znajomych do wyskoczenia na piwo, rozmowy czy wspolna silownie/basen. Szukam osob, ktore mowia po angielsku ze wzgledu na to , ze moim priorytetem jest jezyk i chce miec jak najwiecej znajomych anglikow, zeby sie stale uczyc. Dziwnie by bylo jakbysmy razem wychodzili a ty bylbys/bylabys jedyna osoba nie rozumiejaca o czym gadamy.
Ps. Jestem chlopakiem.
Pozdrawiam i czekam na odzew ;)
-

-
fancybabbling
- Przyczajony
-
-
- Reputacja: 0
na basen ja jestem zawsze chetny :D no i po angielsku cos gadam :D
-

-
maciek109
- Rozeznany
-
-
Tu nie ma starych!!!
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
-

-
Thomas
- Zaangażowany
-
-
- Reputacja: 67
-
Jak wyzej :roll:
po 6 latach chyba znam juz ten angielski :roll:
-

-
malenkagdz
- Zaangażowany
-
-
- Reputacja: 47
-
To jak moze skoczymy gdzies na basen :D
-

-
maciek109
- Rozeznany
-
-
fancybabbling napisał(a):Szukam osob, ktore mowia po angielsku ze wzgledu na to , ze moim priorytetem jest jezyk i chce miec jak najwiecej znajomych anglikow, zeby sie stale uczyc.
Ja też chciałbym pogadać, a najlepiej poznać jak najwięcej rodowitych Anglików...człowiek się uczył tego języka w szkole i na studiach z różnych książek i kaset, a rzeczywistość i tak weryfikuje rozmowa na ulicy albo przez telefon. Jak ktoś mówi powoli, to ok. Gorzej jak zasuwa jakimiś miejscowymi dialektami i mówi szybko :)
-

-
michal8
- Rozeznany
-
-
- Reputacja: 8
Hey:) ja przyjechałam do Birmingham kilka dni temu i nie znam wielu ludzi dlatego chętnie spotkam się na piwo czy basen siłownie! hahaha i mówię po ang także bez obaw :)
-

-
Kayaaa
- Przyczajony
-
-
To jak ludzie na basenik gdzies sie wybieramy ? :D
-

-
maciek109
- Rozeznany
-
-
Jakby co ja na basen smigam do Halesowen zaraz po pracy, a potem do Selly Oak na noc, wiec jak komuś się nudzi to zapraszam, poza tym bardzo chętnie wpadne w weekend na jakąś domóweczke lub posiadówkę z flaszeczką dobrej polskiej wódeczki. Ponadto jak ktoś jezdzi z Selly Oak do Halesowen i pracuje od 8.30 do 16.30 pn-pt to razem też możemy jezdzić :) Kontakt na priv lub gg 4471930
-

-
Prezes1910
- Początkujący
-
-
Powrót do PRZEDSTAW SIĘ