Poznam młodych ludzi

Poznajmy się, umówmy się na spotkanie;

MężczyznaPostNapisane przez m1ras » 21 maja 2014, 17:27 Re: Poznam młodych ludzi

Na snowdon to ja z mila checia bym sie wybral :) bo od wielu lat planuje sie tam wybrac ale brak samochodu niestety odciaga mnie od tej wyprawy ;) wiec mozna pomyslec i ruszyc ja od soboty przez 9 dni jestem otwarty na propozycje :)

m1ras
Początkujący

Reputacja: 0
Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez Dariusz83 » 21 maja 2014, 18:20 Re: Poznam młodych ludzi

Jakie nie snowdon to moze byc tez cos innego. Niech Kazdy poda propozycje I napewno cos sie wybierze :)

Dariusz83
Rozeznany

Reputacja: 26
Pokojowy

KobietaPostNapisane przez Beata » 21 maja 2014, 19:14 Re: Poznam młodych ludzi

Osobiscie wolabym gdzies indziej niz na Snowdon, bo bylam tam juz nie raz. Ale jak wszyscy bede chetnie wlasnie tam jechac, to nie ma problemu. ;) Moze Brecon Bracons, albo jakies inne gorki w Walii? Jest troche blizesz chyba do Snowdonii. Bylam tam wczesniej i mysle, ze tez warto zobaczyc. Ale to juz zalezy od wiekszosci. Ja jestem flexible. Moge jechac w sb lub nd. W zaleznosci od tego, kiedy bedzie ladna pogoda. :)
Beata
Stały Bywalec

Reputacja: 8
Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez Dariusz83 » 21 maja 2014, 21:20 Re: Poznam młodych ludzi

Nie koniecznie musza byc gorki. Moze tez byc Blackpool a tam mamy fajne wesołe miasteczko.

Dariusz83
Rozeznany

Pokojowy

KobietaPostNapisane przez LeDisko » 22 maja 2014, 15:47 Re: Poznam młodych ludzi

"Witam Was i o zdrowie pytam" :P
Hmm.. popatrzcie za okno.. piekna pogoda, sloneczko, a moze by tak..? :P
A teraz na powaznie, powstal pomysl utworzenia nowego watku, w ktorym skupimy sie na bardziej aktywnym spedzaniu wolnego czasu. Byla zima, pogoda niezbyt dopisywala, byl czas na imprezki, puby itp. Teraz wiosna, coraz czesciej bedzie ladniejsza pogoda, wiec moze bysmy troszke pozwiedzali UK? Razem mozemy naprawde WSZYSTKO!! Mowie zarowno o "starych" forumowiczach jak i tych "nowych twarzach". Watek juz zostal utworzony, dlatego zapraszam do sledzenia go, tutaj podaje link:
viewtopic.php?f=12&t=14285&view=unread#unread
Bedziemy sie tam dzielic roznymi pomyslami, wrazeniami i doswiadczeniami, a takze planowac kolejne "wyprawy" jedno-dniowe czy tez calo- weekendowe. Zajrzyjcie tam a napewno nie pozalujecie!! UK NIE MUSI BYC NUDNE!! Pamietajcie RAZEM zawsze razniej :)
SERDECZNIE ZAPRASZAM I JUZ NIE MOGE SIE DOCZEKAC AZ TO WSZYSTKO RUSZY PELNA PARA!!! :)
POZDROWIONKA KOCHANI!! :)

Dodano: -- 22 maja 2014, 16:49 --

Anyway ten watek moze rowniez dzialac, jezeli ktos mialby ochote w dalszym ciagu wyjsc na jakies piwko, koncert i tym podobne :)
LeDisko
Rozeznany

Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez michal8 » 22 maja 2014, 17:36 Re: Poznam młodych ludzi

LeDisko napisał(a):"Witam Was i o zdrowie pytam" :P
Hmm.. popatrzcie za okno.. piekna pogoda, sloneczko, a moze by tak..? :P

A to dziwne bo u mnie- jakieś 2 mile od West Bromwich dzisiaj cały dzień lało. :D
Widocznie u Was cały czas świeci słoneczko. :wink:

Co do wątków- ja proponuję obecny zostawić do planowania spotkań piwno-imprezowych, a w nowym planować wyjazdy.
michal8
Rozeznany

Reputacja: 8
Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez Dariusz83 » 7 cze 2014, 15:47 Re: Poznam młodych ludzi

Widze ze odkad pojawil się watek podróżniczy wszyscy zrezygnowali z wyjścia na browarka , mam nadzieje ze nie jesteśmy jednotorowi ? Pozdro dla wszystkich. A może zamiast browarka wyskoczyć na paintball lub jakies gokarty i porozbijać się trochę ?

Dariusz83
Rozeznany

Pokojowy

PostNapisane przez Guest » 7 cze 2014, 18:12 Re: Poznam młodych ludzi

Dariusz83 napisał(a):Widze ze odkad pojawil się watek podróżniczy wszyscy zrezygnowali z wyjścia na browarka , mam nadzieje ze nie jesteśmy jednotorowi ? Pozdro dla wszystkich. A może zamiast browarka wyskoczyć na paintball lub jakies gokarty i porozbijać się trochę ?

Nie no co Ty Darku. Ja zawsze z chęcią gdzieś wyskoczę. Nawet dzisiaj jak chcesz :)

Guest

MężczyznaPostNapisane przez krzysiek820 » 8 cze 2014, 17:15 Re: Poznam młodych ludzi

Gokary i paitball jestem zawsze na ''tak'' :)
krzysiek820
Przyczajony

Neutralny

KobietaPostNapisane przez Natalia_Mrow » 21 cze 2014, 12:32 Re: Poznam młodych ludzi

Hej. Czy wybiera się ktoś dzisiaj wieczorem na jakąś imprezkę? :) zdesperowana :P
Natalia_Mrow
Przyczajony

Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez mostovoi » 21 cze 2014, 14:36 Re: Poznam młodych ludzi

Najlepsze imprezki sa w polsce . poZdro yo yo

mostovoi
Początkujący

Reputacja: 1
Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez m1ras » 27 cze 2014, 17:24 Re: Poznam młodych ludzi

Siema. Widze ze kompletna cisza tu xd moze ktos ma dzisiaj ochote wyskoczyc na miasto ??? :)

m1ras
Początkujący

Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez bartek22 » 27 cze 2014, 17:31 Re: Poznam młodych ludzi

za czym ? :lol:

bartek22
Przyczajony

Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez tmq » 29 cze 2014, 22:33 Re: Poznam młodych ludzi

Cześć, znajduje się tutaj ktoś w wieku ~20 lat, co czasem ma chęć wyskoczyć na piwo bądź po prostu nie chce mu się siedzieć w domu? :)

tmq
Przyczajony

Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez neonik2 » 2 lip 2014, 15:28 Re: Poznam młodych ludzi

Heja

Jakaś ustawka w ten weekend ? ktoś ma ochotę poszaleć trochę? kręgle, bilard, browar, imprezka, kawa, herbata, rumianek??

ktoś? coś? sobota?

neonik2
Początkujący

Neutralny

Poprzednia stronaNastępna strona