Liście z miejskiego drzewa na moim podjeździe

Dla wszysktich którzy mieszkają lub zamierzają przyjechac do Birmingham i potrzebują informacji na różne tematy

MężczyznaPostNapisane przez jarocin » 12 lis 2014, 19:23 Liście z miejskiego drzewa na moim podjeździe

Hej

Idzie jesień z drzew na ulicy spadają liście na mój podjazd, pozgrabiałem je wpakowałem do zielonego worka i wystawiłem. Jednak ze względu na to, że nie opłacam odbioru zielonych odpadów worki leżą i nikt przez parę tygodni ich nikt nie zabrał. Wcześniej miałem w czarnych to je porozcinali o ponaklejali naklejki ze nielegalne.

Nie zamierzam płacić za odbiór liści z nieswoich drzew, uważam ze to, że je posprzątałem to i tak dużo.

Jakieś pomysły jak zmusić Council, aby zabrał te worki z liści, nie chcę ich wysypywać na ulicę bo znając mojego pecha to wiatr wwieje je znów na podjazd.

jarocin
Rozeznany

Reputacja: 22
Pokojowy

MężczyznaPostNapisane przez Thomas » 13 lis 2014, 06:58

Ciężki temat, a nie dało sie pozamiatac tych lisci I usypac jakas gorke przy drzewie?
Cauncil nie wezmie ci tych workow a finalnie mozesz jeszcze dostać mandat.
Thomas
Zaangażowany

Reputacja: 67
Poczciwy

KobietaPostNapisane przez malaroksi » 13 lis 2014, 13:34 Re: Liście z miejskiego drzewa na moim podjeżdzie

Możesz wrzucić do mojego kosza na ogrodowe odpady, teraz przez zimę jest pusty :grin:
malaroksi
Wtajemniczony

Reputacja: 170
SzanowanySzanowany

spal te liscie:P

dodembhamm
Przyczajony

Reputacja: 0
Neutralny