Working Tax Credit
Doradztwo w sprawie kont bankowych, pożyczek, podatków, pomysłów na własny biznes;
-

-
mariuszm
- Początkujący
-
-
- Reputacja: 2
-

-
malenkagdz
- Zaangażowany
-
-
- Reputacja: 47
-
-

-
AdamBoltryk
- Wtajemniczony
-
-
- Reputacja: 183

Witam
Niechce zakladac nowego watku takze zapytam tutaj :)
Zlozylem z zona aplikacje o Working Tax Credit i Child Tax credit , po dwoch miesiacach dostalem odmowe z powodu niedostarczenia im odpowiednich informacji o ktore mnie poprosili .
Po telefonie do revenue dowiedzialem sie ze wyslali mi prosbe o dostarczenie dokmentow dziecka ( nic takiego do mnie nie doszlo , jedynie odmowa ) a ja im tego nieodeslalem.
Pan w revenue poradzil mi ze szybciej bedzie jak wysla mi nowa forme i zaczne aplikacje od nowa niz na nowo rozpatrywac pierwsza .
Moje pytanie jest takie : jezeli aplikuje na nowo to w razie wyplaty WTC policza mi od pierwszej aplikacji czy od tej drugiej bo to przeciez tez wazne.
Pozdrawiam
-

-
adamero
- Przyczajony
-
-
- Reputacja: 0
Powinni policzyć odkąd Ci się należy.
-

-
Krzysiek2099
- Rozeznany
-
-
- Reputacja: 12
Witaj
Mam pytanie , bo złożyłem aplikacje o working tax wraz żoną. Ale teraz rodzi się pytanie bo nasz wspólny dochód to około 25 tys funtów na rok. Czy możemy liczyć na otrzymanie tego benefitu ? Znajoma Para małżeństwa ma takie same zarobi i mają ten benefit ale obawiają się, że po rozliczeniu będą musieli to zwrócić. Czy opłaca się się wysyłać reszte dokumentów ? Żebyśmy potem nie musieli doradzicie cos ?
-

-
MartaLU
- Przyczajony
-
-
- Reputacja: 0
Powrót do FINANSE