zakupy online --> jakie strony polecacie?
Sprawy Kobiece. Rozmowy o Waszych smutkach, radościach, problemach , modzie, urodzie...
jako typowa kobieta uwielbiam zakupy. Czasem lubie tez upolowac cos ciekawego w internecie. Ciekawa jestem czy czesto robicie zakupy w ten sposob i jakie strony mozecie ewentualnie polecic.
Ja najczesciej korzystam z asos.com -szczegolnie ostatnio przy 50% obnizkach :mrgreen:
River Island jest super, ale tam jednak wole sie przejsc osobiscie.
Czekam na jakies ciekawe adresy od Was :-)
-
-
StepByStep
- Rozeznany
-
-
- Reputacja: 20
-
Jesli lubisz zakupy online to nie jestes typowa kobieta... Ja zakupow nie uwielbiam, ale sie staram je badac. Nie wydaje mi sie, zeby moglo byc cos lepszego niz amazon. :)
-
-
jed
- Stały Bywalec
-
-
- Reputacja: 1
-
Nienawidze chodzic na zakupy. Jestem tez malo oryginalna przy zakupach internetowych - ebay. :mrgreen:
-
-
Luiza
- Wtajemniczony
-
-
- Reputacja: 71
-
polecam stronke boohoo.com, dobre ceny i ladne ciuszki maja, promocje tez nie male
pozdrawiam
-
-
sedziola
- Przyczajony
-
-
- Reputacja: 0
-
a ja lubie buszowac po
www.debenhams.com , nawet suknie slubna kupilam u nich on-line i pasowala idealnie :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
-
-
Katik
- Stały Bywalec
-
-
- Reputacja: 3
-
Ja też nie cierpię chodzić na zakupy, szczególnie spędzać czasu w sklepie, dlatego kupuję nocami online. Szukam strony z ubraniami takimi trochę bardziej męskimi, ale nadal z kobiecą nutką. Taką, że mogę podjechać rowerem, ale i w samochodzie będę wyglądać stylowo ha ha. Np. boohoo to dla mnie za babskie. Lubię ubrania takie mocne, deczko wojskowe, uliczne. Znacie takie strony?
-
-
golla
- Rozeznany
-
-
- Reputacja: 10
-
golla, ja bym spróbowała na asos.com , bo tam spora różnorodność :)
-
-
StepByStep
- Rozeznany
-
-
- Reputacja: 20
-
Powrót do ŚWIAT KOBIET