czy ktoś przewoził zwierzątko z Polski do Anglii??

Luźniejsze tematy, ogólne dyskusje, rozmowy o wszystkim i o niczym

MężczyznaPostNapisane przez Shon » 24 maja 2007, 10:39 Re: czy ktoś przewoził zwierzątko z Polski do Anglii??

:) eh ty Anek :)
Shon
Zadomowiony

Reputacja: 0
Neutralny

Mnie nie pozwolili moejgo pieska sprowadzic, i musialem uspic :cry: :cry:

Insanity
Wtajemniczony

Reputacja: 1
Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez Mike » 24 maja 2007, 10:47 Re: czy ktoś przewoził zwierzątko z Polski do Anglii??

moja siostra chciala przewiesc szynszyle ale na szczescie sie rozmyslila...
Mike
Zadomowiony

Reputacja: 13
Neutralny

napewno zakup tutaj nowego chomika bedzie tanszy niz pare wizyt w Wojewodzkiej weterynarii , badania ,paszport i problem z przewozem . Linie lotnicze przewoza tylko psy przewodniki i to tez niechetnie .

KA

KA i PE

Ja ze swoim psem chodzilem przez rok do weterynarza regularnie, nie mowiaz o kasie ktora wydalem, okolo tysiaka na to, zeby przewiezc tutaj.
Moja sunia - Dalmatynka miala 14 lat, i od poczatku ze mna. I dzien przed wyjazdem do Anglii dowiedzialem sie, ze nie moge przewiezc psa, =o( i nikt nie chcial jej wziasc ( taka ku... wspaniala rodzina ) musialem ja uspic- ryczalem jak oberwana chmura.

Insanity
Wtajemniczony

Reputacja: 1
Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez Shon » 24 maja 2007, 12:02 Re: czy ktoś przewoził zwierzątko z Polski do Anglii??

a ja bym byl za szczurem takim albinosem (moj to bardziej kumaty odemnie byl w sumie) i nie smierdzi i no na spacer jak wyjdziesz to kumpli znajdzie :)

ale przewozic bym nie przewozil ten klimat to niezly szok dlanas a co dopiero taki maly zwierzaczek moja suka czarny smietnikowiec (pies) na szczescie w polsce zostala pod opieka matuli ach te matki :)

PS a tego to nie slyszeliscie z kadyk ona umnie (zaznaczam nigdy nie chcialem miec psa)

12 lat temy konczylismy prace (zakladalismy linie telefoniczna na jakiej wsi pod bydgocza poszlismy sie spic z tej okazji do pobliskiego szynwasu
poderwac jakies pannice i wpuscic lomot jakims ....

wpadamy walac dzwiami o furtyne niebylo silnych niestety gdy wpuscilismy troszku swiatla do wnetrza i
widzac te zakazane facjaty z nad kufli z piwem, z zmientymi niedopalkami tlacymi sie w kacikach ust
zdecydowalismy sie wlozyc rece do kieszeni i usiasc pod oknem w rogu sali walnac dwa glebsze i czmychnac bo niewypadalo juz na samym poczadku...

mimo wszystko po kilku glebszych zaprzyjaznilismy sie z knajpianymi oprychami i juz gdy mialem im opowiadac o tresci mojej egzystencji

otwieraja sie napowrot drzwi i staje w nich mlodziutki chlopczyk z kartonem na rekach i mowi

- czy ktos chce psy bo Tata utopic kazal !!

no i reszte znacie :) i doszlo do tego ze Pies mi morde lizal no :)
Shon
Zadomowiony

Neutralny

hehehehe.....ale burze rozpetalem :twisted:

a co do tego czy moja mloda tu zaglada to nie ma znaczenia - ona wie ze uwazam ze kobiety powinny mieszkac w rezerwatach zeby nie utrudniac ludziom zycia. ........ :wink:
anirad
Stały Bywalec

Reputacja: 76
Poczciwy

a co o takich co uprzyjemniają :mrgreen:

te-ha
Zaangażowany

Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez Shon » 24 maja 2007, 13:04 Re: czy ktoś przewoził zwierzątko z Polski do Anglii??

te-ha napisał(a):a co o takich co uprzyjemniają :mrgreen:

ahahahha a ty sie nie odzywaj w ogole no :P
Shon
Zadomowiony

Neutralny

:lol: ja kiedys znalazlem martwa muche w walizce :idea: .Moze jesio zyla jak lecialem do UK :lol:
rafal
Stały Bywalec

Neutralny

eh to ty Rafal przemytnik jestes a moze mucha chciala tylko pozwiedzac a ty ja do walizki schowales biedna nic nie widziala

KA i PE

Mogla za samolotem leciec ,ale i tak nie miala paszportu ,trudno jej bylo foto zrobic takie paszportowe :P
rafal
Stały Bywalec

Neutralny

no wiesz takim pasazerom nie robi sie do papierow zdjecia , jestem za to ciekawa co by powiedziala linia lotnicza na nielegalny przewoz ulubienca . a ty ja na wygnanie do luku bagazowego na zamarzniecie poslales

KA i PE

no wiesz sama sie zabrala czepnela sie krakowskiej w torbie :P
rafal
Stały Bywalec

Neutralny

hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha

zawsze mozesz sobie znalesc inna czasami sie trafiaja takie wielkie i tlusciutkie

KA i PE

Poprzednia stronaNastępna strona