Jak dojechać do z lotniska do dworca National Expres??

Dla wszysktich którzy mieszkają lub zamierzają przyjechac do Birmingham i potrzebują informacji na różne tematy
Hej! Mam pewien problem..W piątek rano przylatuje z koleżankami do Birmingham i z lotniska mamy dojechać na dworzec autobusowy National Expres :roll: To jest podobno niedaleko Digbeth Street. Próbowałam znaleźć na mapie ale nie udało mi się :sad: Jeśli ktoś z Was wie gdzie to jest i jak dostać się w to miejsce z lotniska to będę bardzo wdzięczna.Pozdrawiam serdecznie :!:

efka04
Przyczajony

Reputacja: 0
Neutralny

Witam
pierwsze wyjsie to taxi mysle ze ok 20f nigdy nie jechalem ale jak na 4 osoby podzielic to ok.
Albo autobus www.nationalexpress.co.uk jak wejdziesz na ta strone wybiesz airports.
potem birmingham airports do birmingham.jak sprawdzilem bilet kosztuje 3.10f.sprawdz sobie godziny autobus jezdzi bardzo czesto,bilet mozesz kupic sobie przez internet na sms albo na maila tobie przysla potem drukujesz .
pozdrawiam

zola108
Początkujący

Neutralny

Efka,wychodzisz z Portu,szukasz stanowiska z lierka ,,K,, i oczekujesz na autobus linii ,,900,, z Coventry do Birmingham.Bilet kosztuje 1,40 i zawozi Cie w okolo pol godziny pod same drzwi Coach Station National Express w Birmingham.

Linie nr ,,900,, obsluguje firma West Midlands Travel.

powodzenia

Krzysiek
Rozeznany

Neutralny

Dziękuję bardzo za odpowiedzi :!: :smile: Teraz przynajmniej wiem jak tam dojechać a tak stała bym jak taka sierotka marysia na lotnisku :grin: Pozdrawiam Was serdecznie :!:

efka04
Przyczajony

Neutralny

tylko 900 zlap do birmi nie do coventry :mrgreen:
klocek
Rozeznany

Reputacja: -3
Neutralny

He he spoko spoko z tym już nie powinno być problemów :wink:

efka04
Przyczajony

Neutralny

Ale warto sie upewnic u kierowcy,gdzie jedzie.Czasami zapominaja co niektorzy przestawic ,,blind destination,,.Sluszna uwaga kolegi powyzej.

Z ostatniej chwili.Kiedy jedziesz z portu do Birmingham to stajesz na stanowisku ,,K,,.
Kiedy z portu do Coventry to juz stanowisko ,,L,,.

Powodzonka.

Krzysiek
Rozeznany

Neutralny