cześć wszystkim - Piotrek z Przemyśla wita!!!

Przedstaw się innym użytkownikom naszego forum i napisz jak do nas trafiłaś/eś.

MężczyznaPostNapisane przez Piotr Sikora » 23 cze 2007, 14:45 cześć wszystkim - Piotrek z Przemyśla wita!!!

Cześć Wszystkim. Piotrek z Przemyśla się kłania. Mam 23 lata i właśnie skończyłem studia w Krakowie i za 2 tygodnie przylatuję na Wyspy. Docelowo mam jechać do Coventry, ale myślę, że takie duże miasto jak Birmingham daje dużo większe możliwości w znalezieniu pracy. Bardzo fajnie, że powstał taki portal Polonii i forum, na któym ludzie dzielą się swoimi doświadczeniami. Czytam i czytam i dzięki Wam Anglia nie taka straszna jak sie wydaje hehe :mrgreen: Mam nadzieję, że poznam tu wielu fajnych ludzi i że wszystko się uda!

Pozdrawiam wszystkich :!:

Piotr Sikora
Przyczajony

Reputacja: 0
Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez Bernii » 23 cze 2007, 15:12 Re: cześć wszystkim - Piotrek z Przemyśla wita!!!

Siemka.
Ze mna mieszka na chacie dziewczyna z Przemysla a ja sam z Rzeszowa:)
Odnosnie pracy i tego ze wieksze miasta daja lepsze perspektywy znalezienia pracy - zalezy czego szukasz, jakie masz oczekiwania i na co jestes nastawiony.
Powodzenia :D
Bernii
Rozeznany

Reputacja: 4
Neutralny

Dzięki Berni :!:
A czego szukam, myślę że na początek czegokolwiek. Pracowałem już i w kuchni w McDonaldzie i w magazynie w IKEI, potem jako sprzedawca mebli, a ostatnio jako informator na teleinfolinii więc pewne doświadczenie już mam. Z językiem też nie mam za dużo problemów, powinienem się umieć dogadać więc chyba sobie poradzę, tak sądzę przynajmiej :smile: Niemniej jednak nastawiam się też na twarde zderzenie z rzeczywistością :mrgreen:

Piotr Sikora
Przyczajony

Neutralny

Witam...i zycze powodzenia :roza: :roza:

magdunia22
Rozeznany

Neutralny

Dzięki magdunia22 :grin: i dziękuję za różyczki. Powodzenie na pewno się przyda :!:

Piotr Sikora
Przyczajony

Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez Mike » 24 cze 2007, 00:13 Re: cześć wszystkim - Piotrek z Przemyśla wita!!!

Hola!
Mike
Zadomowiony

Reputacja: 13
Neutralny

Hola Hola Mike . What's up?

Piotr Sikora
Przyczajony

Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez Camel » 29 cze 2007, 12:56 Re: cześć wszystkim - Piotrek z Przemyśla wita!!!

Witam i milego zycze :mrgreen:
Camel
Rozeznany

Neutralny

Dzięki Camel, mam nadzieję, że miłe będzie .
Pozdrawiam

Piotr Sikora
Przyczajony

Neutralny

Powrót do PRZEDSTAW SIĘ