Rzeszowianie laczcie sie !!!

Przedstaw się innym użytkownikom naszego forum i napisz jak do nas trafiłaś/eś.

MężczyznaPostNapisane przez Bernii » 13 cze 2007, 17:27 Re: Rzeszowianie laczcie sie !!!

regenwurm napisał(a):Bernii, co Ty mozesz wiedziec o kobietach...? :razz:

Swoje wiem ;D :P
Bernii
Rozeznany

Reputacja: 4
Neutralny

KobietaPostNapisane przez regenwurm » 13 cze 2007, 18:32 Re: Rzeszowianie laczcie sie !!!

Bernii poszerzaj wiedze o kobitkach, kiedys Ci sie na pewno przyda... :razz:
regenwurm
Początkujący

Reputacja: 0
Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez Bernii » 13 cze 2007, 21:13 Re: Rzeszowianie laczcie sie !!!

W ramach zdobywania wiedzy mozesz opowidziec mi cos o sobie :grin: :grin: :lol:
Bernii
Rozeznany

Neutralny

KobietaPostNapisane przez regenwurm » 13 cze 2007, 22:22 Re: Rzeszowianie laczcie sie !!!

Kobieta jest jak ksiezyc,
raz pochmurna, raz pogodna posrod gwiazd...

Widze, ze zabrales sie konkretnie... Pytaj, kto pyta nie bladzi, tylko pamietaj, ze nie odpowiadam na wszystkie pytania... :razz:
regenwurm
Początkujący

Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez Bernii » 14 cze 2007, 15:40 Re: Rzeszowianie laczcie sie !!!

"Kobieto! puchu marny! :D ty wietrzna istoto ! " - napisal Mickiewicz ;D - pewnie byl alergikiem ;D

cd.. ->PW ;D
Bernii
Rozeznany

Neutralny

KobietaPostNapisane przez regenwurm » 14 cze 2007, 21:09 Re: Rzeszowianie laczcie sie !!!

W czasach Mickiewicza nie znali pojecia alergia, wogole nie bylo alergikow :razz:
regenwurm
Początkujący

Neutralny

PostNapisane przez jarolong72 » 8 lip 2007, 12:16 Witam ludzi z podkarpacia

Widze ze jest tu troszke ludzi z Rzeszowa!
Ja pochodze z Baranówki mieszkałem na 3 a poźniej na 4
Jestem tutaj od 3 lat kocham Rzeszów i za nim tesknie, chociaz to takie pierdziszewo i z układami niszczacymi kreatywnych ludzi. Brakuje mi moich przyjaciół z którymi grało sie w LABIE i chodziło do fajnych knajp. Za trzy tygodnie jade do Rzeszowa na wakacje , na pewno bedzie jakiś wypad w Bieszczady. Pozdrawiam Rzeszowian

jarolong72

MężczyznaPostNapisane przez marcin.p » 9 lip 2007, 00:24 Re: Rzeszowianie laczcie sie !!!

mialem kiedys dziewczyne z obronców poczty.... wiec jest mozliwosc ze kiedys mnie goniles z ziomalami pomiedzy blokami, jako ze ja nie z baranówki . To pewni zdziska myrde znasz jak sie w labie obracales.

pozdro z edgbaston tu fajniej niz w rzeszowie

marcin.p
Zadomowiony

Reputacja: 3
Neutralny

KobietaPostNapisane przez ankam0 » 9 lip 2007, 14:53 Re: Rzeszowianie laczcie sie !!!

witam :wink: choć z Rzeszowa nie jestem - ale z tarnowa :mrgreen:
ankam0
Początkujący

Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez Mlody » 9 lip 2007, 18:36 Re: Rzeszowianie laczcie sie !!!

regenwurm napisał(a):Bernii poszerzaj wiedze o kobitkach, kiedys Ci sie na pewno przyda... :razz:

Poszerzaj swoje horyzonty, wyburz dom z naprzeciwka :mrgreen:

"Kobiety stanowia inny rodzaj ludzi" - powiedzial pewien zydowski pisarz

Mlody
Rozeznany

Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez marcin.p » 10 lip 2007, 10:50 Re: Rzeszowianie laczcie sie !!!

Tarnów jest ok. moze jaas mala wioske podkarpacka utwozymy . Na województwo jeszcze za wczesnie.

marcin.p
Zadomowiony

Reputacja: 3
Neutralny

KobietaPostNapisane przez oliwka_26 » 25 gru 2007, 21:20 Re: Rzeszowianie laczcie sie !!!

O natrafilam na moj temat hhehe tzn dotyczacy mnie.
Jestem rzeszowianka .... i oczywiscie tawerna moze mniej, ale puby takie jak irish pub sa dobrze znane, no my mielismy nasze studenckie czwartki i karaoke w irish pubie ---rewelka --: ) szczerze mowiac to jakos nie udalo mi sie tutaj znalezc wielu rzeszowian oprocz jednej osoby (mojej imiennczki z tego samego roku co ja - zbieg okolicznosci)

akademik o ktorym mowicie znam, nalezal do uczelni gdzie studiowalam czyli do UMCS

pozdrawiam wszystkich rzeszowiakow

oliwka_26
Rozeznany

Reputacja: 8
Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez LasPegaz » 25 gru 2007, 21:30 Re: Rzeszowianie laczcie sie !!!

Witam! Choc z Rzeszowa nie jestem to jednak rowniez z Podkarpacia. Tarnobrzeg sie kłania :-) Pozdrowionka dla wszystkich :-D
LasPegaz
Rozeznany

Neutralny

Poprzednia strona

Powrót do PRZEDSTAW SIĘ