PASZPORT BRYTYJSKI
Dla wszysktich którzy mieszkają lub zamierzają przyjechac do Birmingham i potrzebują informacji na różne tematy
Mam pytanie. Czy ktos na forum moze wie czy dostane paszport brytyjski bo moj juz jest niewazny po wyslaniu papierow?? Jestem w Anglii 3 lata mam NIN, Work Permit itd. Z gory dzieki za odpowiedzi :wink:
-

-
biedroneczka84
- Początkujący
-
-
- Reputacja: 0
paszport brytyjski z tego co wiem to chyba dopiero po 5latach mozesz dostac .....wiaze sie z tym chyba obywatelstwo , tak mi sie wydaje
-

-
anczi21
- Raczkujący
-
-
musisz zwrocic sie do naszej ambasady po nowy polski paszport. aby dostac brytyjski, nie wystarczy tu sobie mieszkac. trzeba najpierw zalatwic rezydenta, a w ciagu nastepnych 5 lat zdac wymagane przez nich egazaminy i przejsc cos w rodzaju naturalizacji. nikt z biegu nie dostanie paszportu.ten temat byl juz poruszaany na innym forum. to nie jest takie proste i nie kazdemu jeszcze moga go dac. - takie wiadomosci sa od osob , ktore zdobyly obywatelstwo.
-

-
kik1976
- Zadomowiony
-
-
- Reputacja: 5
Dzieki wielkie :wink: za info. No to niedobrze bo starego paszportu znalesc nie moge :cry: a pewnie trzeba bedzie przedsatwic stary.... i co teraz???? :neutral:
-

-
biedroneczka84
- Początkujący
-
-
Jesli chodzi o ,,fruwanie,, do Polski to mozesz na nowy dowod osobisty.
-

-
Krzysiek
- Rozeznany
-
-
-
Powrót do SZUKAM INFORMACJI