Agencja Centrimmo ltd
Luźniejsze tematy, ogólne dyskusje, rozmowy o wszystkim i o niczym
Chcialam skorzystac z uslug tej agencji, a mianowicie potrzebowalam pokoju 2 osobowego na kilka dni. Wyslalam email i dostalam pierwsza odpowiedz, pozniej jeszcze byla wymiana korerspondencji. Po kilku dniach, pracownik agencji napisal, zebym sie skontaktowala z nimi 10 dni przed przyjazdem i zrobila rezerwacie i nie bedzie problemu. Litosci. Po pierwsze facet zadawal mi pytania, ktore mialy sprawdzic czy stac mnie na zaplacenie pokoju(to ze jestem w usa rozwialo jego watpliwosci, smieszne ale prawdziwe), po drugie nie dostalam odpowiedzi na temat lokalizacji pokoju, po trzecie wynajelam hotel i czuje sie spokojniejsza. Moja rada dla osob, ktore maja zamiar skorzystac z uslug tej agencji: Oszczedzcie sobie czsu i nerwow!!! Zero profesjonalizmu.
-

-
agamiltko
- Rozeznany
-
-
- Reputacja: 6
przed przyjazdem do Bham, skontaktowalem sie z jednym z hosteli przez email bo tez chcialem pierwsza noc przekimac zanim sie wprowadze do domu. najpierw chcieli bym zaplacil z gory ale jak sie psytalem czy moge po przybyciu do hostelu to odpisali ze nie ma problemu. tak wiec zarezerwowalem nocleg dla siebie i znajomych a jedyne o co prosili to bym dal znac jesli moje plany sie zmienia. ja tam bylem zadowolony :razz:
hostel w centrum niedaleko polskiego sklepu, warunki moze nie oszalamiajace ale ujdzie
-

-
qetchup
- Raczkujący
-
-
- Reputacja: 0
Ja nie mowie, ze on oszukuja, tylko nie rozumiem dlaczego nie moglam od nich uzyskac konkretnych informacji, to tyle. Ja tylko chcialam to zalatwic wczesniej i konkretnie ze wszystkimi szczegolami, a nie dostawac email w stylu: ty nie wiesz jak to jest w uk.
Sorki, nie potrzebowalam rady, tylko pokoju. a jezeli tobie ich obsluga odpowiada to super.
-

-
agamiltko
- Rozeznany
-
-
- Reputacja: 6
Powrót do HYDE PARK