gdzie jest szkola j.angielskiego za darmo

Wasze opinie na temat szkół w Birmingham...

KobietaPostNapisane przez agg » 28 lip 2007, 21:48 Re: gdzie jest szkola j.angielskiego za darmo

Znizki obowiazuja tylko jak sie uczeszcza na full time czyli min 12 godz/tyg.
agg
Wtajemniczony

Reputacja: 146
SzanowanySzanowany

KobietaPostNapisane przez chmurka » 4 sie 2007, 18:17 Re: gdzie jest szkola j.angielskiego za darmo

Mam podobny problem jak pozostali.Od sierpnia będę mieszkać w Birmingham i zamierzam uczęszczać do szkoły językowej ,okolice Smethwick ,Warley.
Niestety nie znam Birmingham.Może ktoś z obecnych na forum podpowie mi gdzie najbliżej miejsca zamieszkania znajdę szkołę prowadzącą darmową naukę języka.Z góry dziękuję i pozdrawiam :smile:

chmurka

chmurka
Przyczajony

Reputacja: 0
Neutralny

KobietaPostNapisane przez Katik » 4 sie 2007, 23:06 Re: gdzie jest szkola j.angielskiego za darmo

My byliśmy się zapisać, i co? Już kursy ESOL nie są darmowe. Part time 100 z czymś, full time ponad 300 Ł.
...........a było tak pięknie, za free............
Katik
Stały Bywalec

Reputacja: 3
Neutralny

KobietaPostNapisane przez magdunia22 » 3 wrz 2007, 16:01 Re: gdzie jest szkola j.angielskiego za darmo

hej
Szukam informacji gdzie ta szkola sie znajduje South College na jakiej ulicy:)
Che isc do szkoly a mam tax wiec moge miec za darmo
pozdrawiam :roza:

magdunia22
Rozeznany

Neutralny

PostNapisane przez KA i PE » 3 wrz 2007, 20:43 Re: gdzie jest szkola j.angielskiego za darmo

miec TAX to nie znaczy miec za darmo szkole , zalezy jaki ten tax masz bo jezeli working lub child to zapomnij o darmowej szkole

ka

KA i PE

KobietaPostNapisane przez ola30 » 4 wrz 2007, 16:38 Re: gdzie jest szkola j.angielskiego za darmo

KA i PE napisał(a):miec TAX to nie znaczy miec za darmo szkole , zalezy jaki ten tax masz bo jezeli working lub child to zapomnij o darmowej szkole

ka

jeśli nie working i nie child to co???
w mojej szkole akurat wystarczy mieć child albo working tax credit

ola30
Raczkujący

Neutralny

PostNapisane przez KA i PE » 4 wrz 2007, 20:02 Re: gdzie jest szkola j.angielskiego za darmo

ola30 napisał(a):w mojej szkole akurat wystarczy mieć child albo working tax credit

jestes pewna tego ?????????????? to bardzo dziwne jesli tak jest i zapisalas sie i nie placisz czy tylko slyszalas tak bo jesli slyszalas to dowiedz sie czy aby napewno tak jest

KA i PE

KobietaPostNapisane przez Katik » 4 wrz 2007, 20:14 Re: gdzie jest szkola j.angielskiego za darmo

My sie zapisalismy dziś na ESOL. Part time za 180 Ł za kurs. Nie bierzemy żadnych taxów, i mamy za free :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Wystarczy miescić się w odpowienim przedziale finansowym.
Katik
Stały Bywalec

Neutralny

KobietaPostNapisane przez ola30 » 5 wrz 2007, 08:34 Re: gdzie jest szkola j.angielskiego za darmo

KA i PE napisał(a):
ola30 napisał(a):w mojej szkole akurat wystarczy mieć child albo working tax credit

jestes pewna tego ?????????????? to bardzo dziwne jesli tak jest i zapisalas sie i nie placisz czy tylko slyszalas tak bo jesli slyszalas to dowiedz sie czy aby napewno tak jest

tak jestem pewna bo za tydzien zaczynam

ola30
Raczkujący

Neutralny

KobietaPostNapisane przez olivka » 7 wrz 2007, 21:05 Re: gdzie jest szkola j.angielskiego za darmo

a czy sa takie szkoly gdzie mozna przyjsc z dzidzia? slyszalam ze sa ale nikt nie mowil gdzie.. moze ktos wie... ja bym chetnie podszkolila angielski ale dzidzi niemam z kim zostawic.
olivka
Zadomowiony

Reputacja: 6
Neutralny

KobietaPostNapisane przez Katik » 8 wrz 2007, 16:25 Re: gdzie jest szkola j.angielskiego za darmo

olivka napisał(a):a czy sa takie szkoly gdzie mozna przyjsc z dzidzia? slyszalam ze sa ale nikt nie mowil gdzie.. moze ktos wie... ja bym chetnie podszkolila angielski ale dzidzi niemam z kim zostawic.

u nas w wolver tak jest, że sa kursy dla matek a dzieci w tym czasie maja "przedszkole". Podejrzewam że w bham też takie coś znajdziesz :)
Katik
Stały Bywalec

Neutralny

KobietaPostNapisane przez babulki » 5 lut 2008, 00:23 Re: gdzie jest szkola j.angielskiego za darmo

olivka znalazlas taka szkole? bo ja tez jestem zainteresowana
babulki
Rozeznany

Neutralny

KobietaPostNapisane przez ola30 » 5 lut 2008, 06:19 Re: gdzie jest szkola j.angielskiego za darmo

Katik napisał(a):
olivka napisał(a):a czy sa takie szkoly gdzie mozna przyjsc z dzidzia? slyszalam ze sa ale nikt nie mowil gdzie.. moze ktos wie... ja bym chetnie podszkolila angielski ale dzidzi niemam z kim zostawic.

u nas w wolver tak jest, że sa kursy dla matek a dzieci w tym czasie maja "przedszkole". Podejrzewam że w bham też takie coś znajdziesz :)

jest taka mozliwość w South Birmningham College na Hall Green i na Acocks Green-Stone Hall

ola30
Raczkujący

Neutralny

KobietaPostNapisane przez olivka » 5 lut 2008, 07:59 Re: gdzie jest szkola j.angielskiego za darmo

babulki napisał(a):olivka znalazlas taka szkole? bo ja tez jestem zainteresowana

witam babulki
nie znalazlam ale ola30 daje jakies namiary...
mozemy razem tam jechac jesli chcesz i sie wypytac co i jak.
wrazie co skrobnij do mnie to dam ci moje gg czy nr telefonu..
pozdrawiam
olivka
Zadomowiony

Reputacja: 6
Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez VirusJah » 27 lut 2008, 19:49 Re: gdzie jest szkola j.angielskiego za darmo

A wiec od Wrzesnia zacznie sie duzo darmowych kursow np. w HoloyHed School pzred lidlem na socho (idac w strone centrum)

VirusJah
Rozeznany

Neutralny

Poprzednia stronaNastępna strona