Samotne Polki :)

Miłość, przyjaźń, nienawiść. Tutaj możesz wyrazić swoje emocje, napisać co czujesz....

MężczyznaPostNapisane przez slimaczekzielon » 6 wrz 2007, 21:38 Re: Samotne Polki :)

Dziewczyny nie robcie nam tego, bo z takim interesem to ja sam nie wytrzymam :oops:
Załączniki
maniak.gif
maniak.gif (24.91 KiB) Przeglądane 18369 razy
slimaczekzielon
Raczkujący

Reputacja: 0
Neutralny

KobietaPostNapisane przez te-ha » 9 wrz 2007, 21:03 Re: Samotne Polki :)

Ewelinaaa napisał(a):hej ja jestem tu od kilku miesiecy i rzeczywiscie widac jak wiekszosc rodaczek jest zainteresowana i nawiazuje bliskie kontakty z obcokrajowcami typu pakistanie czy murzyni ale Panowie prosze was nie uogolniajcie tego!!! jest wiele porzadnych dziewczyn ktore sie szanuja oczywiscie ja do nich naleze;p.. a w moijej pracy jest wiele dziewczyn (polek) ktore za zadne skarby by sie nie spotkaly z pakistanem wozacym sie jakas BMKa... mnie np to odpycha i nie rozumiem jak to moze komus imponowac no ale kozady jest inny...

E.

z jednej strony
to fakt
wiele Polek spotyka się z obcokrajowcami
w szczególności z Pakistańczykami - i wszyscy wiedzą, że to ciekawy fenomen

ale pisanie, że od razu wszystkie polskie dziewczyny
które się spotykają z obcokrajowcami to od razu be i fe?!
(mnie to boli - bo jestem porządna :roll: cokolwiek właściwie to może znaczyć...
bo chodzę z "innym" i już słyszę, że się nie szanuje...)

a chodzenie na randki z Polakami jest "dobre"?

sama mówisz o uogólnianiu
więc nie uogólniaj

te-ha
Zaangażowany

Neutralny

KobietaPostNapisane przez Ana :) » 10 wrz 2007, 06:55 Re: Samotne Polki :)

Kochane dziewczyny,mamy naszych polskich fajnych chlopaków.Ale to co sie dzieje moge okreslic tak ze "polskie kobiety niszcza same sobie opinie o nich"niedlugo na polskich podwórkach beda biegac murzyniatka albo male pakinstanczyki :shock: Zadko bowiem bywa aby kobieta która zaszla w ciaze(z ci..a)tu dalej byla w angli Akurat te co znam uciekaja do polski z brzuszkiem.A i niestety coraz wiecej jest tu usuwanych ciaz polskich kobiet.ci..a (biora sie za polki)i jak sami to okreslaja i mozna podsłyszec w pabach bo (sa latwe) :shock: nic dodac nic ujac,pozostaje tylko pytanie w czym oni sa lepsi od naszych mezczyzn :idea: pozdro :roza:

Ana :)
Rozeznany

Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez oXide » 10 wrz 2007, 16:00 Re: Samotne Polki :)

Może zostawmy już ten temat.
Raczej tego co tu się wyrabia nikt nie zmieni.

Pozdrawiam wszystkie szanujące Siebie Poliki
oXide
Stały Bywalec

Reputacja: 2
Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez Sebek22 » 10 wrz 2007, 19:47 Re: Samotne Polki :)

hehe ladna jazda sie rozkrecila a co do termatu to dzis sie utwierdzilem w tym gadam z kolezanka z osiedla na gg dzis ona siedzi w londynie i zadalem pytanie co dziewczyny widza w angolach albo ciapkach a ona do mnie nie denerwuj mnie bo sie spotykam z anglikiem :twisted: :twisted: ja do niej przeciez nie znas zjezyka a ona ale zaczne sie uczyc hehe to jest poprostu milosc

Sebek22
Raczkujący

Neutralny

KobietaPostNapisane przez Ana :) » 10 wrz 2007, 20:10 Re: Samotne Polki :)

MILOSC :shock: :shock: :shock: ????a potem lanie po "mordzie "i zakaz wyjscia z domu? to czeka nasze kobiety w przyszlosci :!: Anglicy sa inni do nich akurat nic nie mam ,ale ci..a O.M.G kobiety zastanówcie sie co robicie :!: :!: :!: :evil:

Rozeznany

Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez Mike » 10 wrz 2007, 21:43 Re: Samotne Polki :)

Sebek22 napisał(a):hehe ladna jazda sie rozkrecila a co do termatu to dzis sie utwierdzilem w tym gadam z kolezanka z osiedla na gg dzis ona siedzi w londynie i zadalem pytanie co dziewczyny widza w angolach albo ciapkach a ona do mnie nie denerwuj mnie bo sie spotykam z anglikiem :twisted: :twisted: ja do niej przeciez nie znas zjezyka a ona ale zaczne sie uczyc hehe to jest poprostu milosc

nie tam zadna milosc, poprostu anglik chce se poruchac a ze ona nie zna jezyka to dla niego lepiej przynajmniej nie musi sluchac jej nazekania...

ale nie ma co sie dolowac, trzeba patrzec na pozytywne strony zycia, np zremislowalismy z portugalia POLSKA! POLSKA! POLSKA! :evil:
Mike
Zadomowiony

Reputacja: 13
Neutralny

KobietaPostNapisane przez olivka » 11 wrz 2007, 07:31 Re: Samotne Polki :)

oXide, dzieki za pozdrowienia hihihihi :grin: :grin: :grin:
olivka
Zadomowiony

Reputacja: 6
Neutralny

KobietaPostNapisane przez evika » 11 wrz 2007, 10:28 Re: Samotne Polki :)

ja np sie spotykam z anglikiem... porozumiewamy sie po angielsku. studiowalam fil ang wiec nie ma problemu...
ale wydaje mi sie ze niewazne... czy to polak czy angol czy jakis tam pakistanczyk... jak chce to i tak wykorzysta i zostawi.
evika
Raczkujący

Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez Mayor1982 » 11 wrz 2007, 12:37 Re: Samotne Polki :)

Witam ja zas powiedzialam kolezance mam fajnego chlopaka dla ciebie :grin: .Jej pytanie -a to polak?mowie tak eeeeeeeee to niechce ehhhhhhhh jak tak mozna fakt niewazna narodowosc choc pakistanczycy np. to calkiem inna koltura odmienna ale niektore to juz z gory przekreslaja Polakow tak sie3 nierobi Polacy sa najprzystojniejsi :grin: Pozdrawiam Jola

Mayor1982
Początkujący

Neutralny

Nie wybranoPostNapisane przez owen » 11 wrz 2007, 14:01 Re: Samotne Polki :)

1. Nie czytam wszystkiego, ale odnosnie np murzynow:
-to niejedna biala kobieta ma fantazje na temat seksu z czarnym. To tak samo jak facet na pkt trojkata pewnie.
2. Odosnie paki itp. Coz.... jak lubi to niech sie spotyka ;]

I czemu np spelnianie fantazji seksualnych nagle jest nieszanowaniem sie?!?!?
:arrow: KOBIETA MA TAK SAMO PRAWO DO SEKSU JAK I FACET!!!!!!
Facet jak bzyka inne panny dookola to sie nie szanuje?!? wiec nie gadajcie glupot ze skoro kobieta robi to samo to sie nie szanuje.

Nie szanuje sie dopiero wtedy, kiedy dostanie po gebie i nie wyciagnie z tego konsekwenjci a nie z powodu seksu, ktory jest istotna czescia zycia.

Polki sa latwe? No coz, mysle ze sporo im brakuje do angielek.

Jak kiedys przez chwile pracowalem z panna w rococo na broadstreet podeszla jakas klientka do mojej dziewczyny (ktora byla barmanka a ja glass colectorem) i zapytala sie jej czy mam dziewczyne :D
Podobno byla bardzo zmieszana i przepraszala jak moja panna jej powiedziala, ze to ona nia jest :D
Poznac kogos na imprezie i pojsc sie bzykac to naprawde nie jest trudne, i to nie jest kwestia szanowania sie a ochoty....

owen
Stały Bywalec

Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez Sebek22 » 11 wrz 2007, 15:21 Re: Samotne Polki :)

hehe :wink: to jak sa tu jakies samotne polki nie szukajace chiunczyka,murzyna ,pakistanca,irakijczyka,eskimosa itd tylko polaka to odsylam do mojej stronki:D:D:D: :mrgreen: www.kobe36.fotka.pl

Sebek22
Raczkujący

Neutralny

KobietaPostNapisane przez Ana :) » 11 wrz 2007, 16:17 Re: Samotne Polki :)

hahaha Sebek fajnys :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: pozdro :roza:

Rozeznany

Neutralny

KobietaPostNapisane przez evika » 11 wrz 2007, 16:40 Re: Samotne Polki :)

Sebek22 napisał(a):hehe :wink: to jak sa tu jakies samotne polki nie szukajace eskimosa

dobre...dobre... eskimosa... eskimosa z wielkim..... hmmm.... iglo ... i lodem w centrum bham. lol
evika
Raczkujący

Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez Mike » 11 wrz 2007, 17:46 Re: Samotne Polki :)

owen napisał(a):1. Nie czytam wszystkiego, ale odnosnie np murzynow:
-to niejedna biala kobieta ma fantazje na temat seksu z czarnym

no... kilka polek chcialo zrealizowac swoje fantazje z afrykanczykiem i 12 sie zarazilo hivem :twisted:

http://www.e-teatr.pl/en/artykuly/33711.html

ja bym naprawde mial stracha dotknac jakas nieznajoma czarna z nigerii pomimo ze zarazenie sie od kobiety jest o wiele trudnijsze niz odwrotnie... naprawde podziwiam odwage niektorych polek...
Mike
Zadomowiony

Reputacja: 13
Neutralny

Poprzednia stronaNastępna strona