Samotne Polki :)
Napisane przez Ana :) » 11 wrz 2007, 18:28 Re: Samotne Polki :)
-
- Ana :)
- Rozeznany
- Reputacja: 0
Napisane przez Sebek22 » 11 wrz 2007, 20:01 Re: Samotne Polki :)
-
- Sebek22
- Raczkujący
Napisane przez owen » 12 wrz 2007, 08:39 Re: Samotne Polki :)
Kiedys czytalem ciekawy artykul (polityczny) kto za to ponosi wine.
Czy partie liberalne za propagowanie takiego stosunku do seksu i tp czy prartie prawicowe, ktore nie chce uczyc o antykoncepcji... Nie bede mowil jakie byly rozwazania dziennikarza / polityka ktory to napisal.
Kazdy moze sam sie zastanowic i odpowiedziec.
Ana - dokladnie tak. Mozna sie przebadac jezeli ma sie watpliwosci.
Zapomnieliscie tez o jednym ( o ile nie bylo gdzies po drodze czego nie przeczytalem ). Czy jezeli facet i laska ida ze soba do lozka po poznaniu sie godzine temu w klubie to kto kogo wykorzystuje i zostawi (jak ktos napisal).
To facet byl taki ****** ze dziewczyna nie potrafila sie mu oprzec i dala mu sie zaciagnac do lozka.
To laska miala ochote na seks i akurat sie jej dany facet przypaletal?
Jak juz mowilem, dziewczyny tez maja ochote na seks, tak samo jak faceci. Tyle ze faceci juz o tym glosno mowia, a kobiety (przynajmniej w naszym kraju) dopiero zaczynaja ten temat poruszac. Chyba ze bylem za mlody i tego nie widzialem :D
A odnosine Polakow (facetow) to z tego co mnie doszly sluchy poki co, to jestesmy uwazani za gentelmanow, milych i uprzejmych. Nie slyszalem jeszcze zebysmy byli dobrymi kochankami, lecz niestety nie specjalnie mam skad zebrac taka opinie. Jezeli jakies dziewczyny moge sie wypowiedziec w tej kwestii to chetnie wyslucham. Z drugiej strony, strach cos napisac bo zarzuca Wam ze sie nie szanujecie i inne glupty :(
-
- owen
- Stały Bywalec
Napisane przez Ana :) » 12 wrz 2007, 09:10 Re: Samotne Polki :)
CZY POLSCY FACECI SA DOBRYMI KOCHANKAMI???
Uwazam osobiscie,ze TAK :!: Choc nie mam wiekszego doswiadczenia,trzymam sie jednego mojego faceta i zawse z nim jest w łózku dobrze,moze niech wolne panie sie wypowiedza :idea: pozdro :roza:
-
- Rozeznany
Napisane przez owen » 12 wrz 2007, 10:06 Re: Samotne Polki :)
Ja z doswiadczenia moge powiedziec ze co kolejna to lepsza :D Poza tym trzeba miec jakies porownanie z innymi nacjami bo powiedzenie ze z moim facetem jest mi dobrze w lozq to powiedzmy ze w miare pewne.
Wiekszosc par sie rozstaje jak nie jest im dobrze w lozq. A jak ktos zostaje w takim zwiazku mimo iz nie jest dobrze to coz.... Mysle ze nie sa odpowiednimi osobami do oceniania jakosci...
-
- owen
- Stały Bywalec
Napisane przez evika » 12 wrz 2007, 11:19 Re: Samotne Polki :)
hmmm... nie mam chlopaka... ale mialam... byl polakiem... i nie bylo zle...
ale co chce powiedziec... chyba nie rasa, nacja... czy cos tak jeszcze czyni faceta kochankiem na miare casanovy... najwazniejszy jest charakter i... libido. :)
-
- evika
- Raczkujący
Napisane przez owen » 12 wrz 2007, 12:05 Re: Samotne Polki :)
Co nie zmienia faktu ze o ile slyszalem ze Polacy sa mili, sa takze ZAZDROSNI.
I wciaz nie wiem jakimi sa kochankami, ale tu raczej powinny zabrac glos panie z innych krajow bo maja lepsze rozeznanie.
-
- owen
- Stały Bywalec
Napisane przez Ana :) » 12 wrz 2007, 12:24 Re: Samotne Polki :)
A zazdrosni hmmm,napewno sa bynajmiej muj maz tak :mrgreen: Wiekszosc mezczyzn jest zazdrosna o swoje panie,czasem staraja sie tego nie okazywac ale to sie czuje... :roll: Gorzej jak nachodzi chora zazdrosc,przewrazliwiona...mnie naszczescie to nie spotkalo bo nie daje ku temu powodów :smile:
-
- Rozeznany
Napisane przez owen » 12 wrz 2007, 13:39 Re: Samotne Polki :)
A co do zazdrosci: czego oko nie widzi, tego sercu nie zal. Prawda jest taka ze zazdrosc powoduje tylko spiecia miedzy ludzmi. Jak ktos cos bedzie chcial zrobic to nie ma takiej sily zeby mu sie nie udalo.
Wiec lepiej nie czepiac sie kolegow lub kolezanek i kontaktow z nimi. Bo jak druga osoba i tak sie spotka jak kogos lubi, tylko nastepnym razem o tym nie powie. Osoba czepiajaca sie poczuje sie lepiej i pozniej bedzie sie czepiac o nastepna osobe itd az w koncu ktos wybuchnie i bedzie kononowicz :D
-
- owen
- Stały Bywalec
Napisane przez moniavika » 14 wrz 2007, 10:40 Re: Samotne Polki :)
Nie chodzi o kolor skory.Chodzi o to co macie do zaoferowania czyli to co macie w glowach.Coz...z tego co widze macie pustke.Sami przyjechaliscie do tego kraju i tak jak inne narodowosci jestescie tu OBCY.Oburzacie sie na rasistowskie traktowanie waszych osob przez rdzennych Anglikow,ale sami jestescie rasistami w stosunku do innych nacji.Uwazacie,ze wam sie nalezy inne traktowanie bo jestescie biali???
Proponuje odrobine nauki i pokory.
Polscy faceci sa superowi,ale tylko ci ktorzy maja cos w glowach.To samo tyczy sie innych narodowosci.A ci co maja siano w glowie mozga wskoczyc razem do jednegop wora bez wzgledu na kolor skory.Wam proponuje to samo.
-
- moniavika
- Rozeznany
- Reputacja: 3
Napisane przez Sebek22 » 14 wrz 2007, 13:32 Re: Samotne Polki :)
-
- Sebek22
- Raczkujący
Napisane przez owen » 14 wrz 2007, 13:38 Re: Samotne Polki :)
Co jak co, ale ogolnie rzecz ujmujac jestesmy narodem duzo lepiej wyksztalconym.
Z Twojej wypowiedzi wynika, ze to kobiety sa takie madre a faceci tacy durni.... A mysle ze to stwierdzenie jest dalekie od prawdy.
Uwazam, ze ze strony anglikow nalezy nam sie inne traktowanie bo WALCZYLI nasi rodacy o ten kraj!!! Gdyby nie utalentowani piloci (miedzy innymi z dywizjonu 303) to pewnie Londyn bylby niezle zburzony w czasie II wojny swiatowej.
Odnosnie bycia rastista - jak tu przyjechalem to nie bylem. A bylo to 1.5 roku temu. dopiero obecnie narasta to we mnie widzac caly ten burdel... Zastanawia mnie jak takie rejony jak Sutton Coldfield moga byc zupelnie inne? Czysto, uprzejmie tak jak sobie tego zycze.
smiesznie, ze w zaden sposob nie ustosunkowalas sie do mojej wypowiedzi... chyba ze przeczytalas pierwsza strone i postanowilas dorzucil swoje 3gr...
-
- owen
- Stały Bywalec
Napisane przez oXide » 14 wrz 2007, 15:37 Re: Samotne Polki :)
Polecam filmik :This is England:
Tak to się działo 20 lat temu.
I w sumie po za konstytucją nie zmieniło się nic.
Angole są i będą rasistami ale powstrzymywani przez prawo.
Z drugiej strony mogę powiedzieć że Azjaci są jeszcze większymi.
Chodzi tu o stosunki Indusów do Pakistanów.
Oni Siebie nie na widzą na wzajem.
A dla czego to chyba każdy bardziej zainteresowany wie.
[ Dodano: Pią Wrz 14, 2007 16:46 ]
Najwazniejsze to patrzeć co ludzie mają w sercach a nie na kolor skóry.
Najgorzej właśnie jest jak na 100 osób przerabianej grupy charekteryzującej sie
innym kolorem skóry. 80 jest płytka jak życie w morzu wódki. Wtedy właśnisnie
zaczynamy wrzucac wszystko do jednego worka :)
[ Dodano: Pią Wrz 14, 2007 17:06 ]
Znam jedna wartość dla której kolor skóry i rasizm nie istnieje w tych
czasach są to pieniądze.
W gonitwie za kasą chyba nic nie jest ważne pięniadze można robic na wszystkich
i na wszystkim.
-
- oXide
- Stały Bywalec
- Reputacja: 2
Napisane przez Sebek22 » 14 wrz 2007, 17:49 Re: Samotne Polki :)
-
- Sebek22
- Raczkujący
Napisane przez Ana :) » 14 wrz 2007, 22:11 Re: Samotne Polki :)
[ Dodano: Sob Wrz 15, 2007 08:22 ]
A jesli umiesz wytłómaczyc to powiedz "co faceci maja w głowach"? Czytajac Twoja wypowiedz,widze,ze to Ty kierujesz facetem jak chcesz i to obojetnie czy to biały czy czarny...Osobiscie nie jestem rasistka,bo bym nie umiala odnalezc sie w tym kraju.Ale ta propozycja Twoja"mieszajac rasy"to juz lekka przesada.Czasem kobiety maja wiecej pustki w sobie niz faceci.A poglady zawsze sa tylko pogladami,wiesz propnuje tez Ci abys wybrala sie kiedys do dyckoteki np.w centrum miasta jest tam ich sporo,popatrz posluchaj i ocen nasze polki a potem napisz jak wrazenia. :wink: :roza:
-
- Rozeznany
-