Ciężarówki czyli kobiety w ciazy

Sprawy Kobiece. Rozmowy o Waszych smutkach, radościach, problemach , modzie, urodzie...

KobietaPostNapisane przez shasta » 30 sie 2007, 09:41 Re: Ciężarówki czyli kobiety w ciazy

Zgadzam sie z Toba emcia04 i dziwie sie tym kobieta , ktore swiadomie wybieraja zycie bez dzieci , naprawde nie wiedza co traca to najpiekniejszy dar jaki mozna sobie wymarzyc.

shasta
Początkujący

Reputacja: 0
Neutralny

KobietaPostNapisane przez olivka » 30 sie 2007, 15:43 Re: Ciężarówki czyli kobiety w ciazy

shasta, musisz miec chody tam na gorze ze tyle szczescia cie spotkalo... niema piekniejszego prezentu od losu niz dzieciatko... ale trzeba je miec zeby TO poczuc. ;)
olivka
Zadomowiony

Reputacja: 6
Neutralny

KobietaPostNapisane przez shasta » 31 sie 2007, 09:50 Re: Ciężarówki czyli kobiety w ciazy

Olivka >>czy ja wiem , ze mam chody heheh poprostu dane mi bylo urodzic jeszcze jedna corcie moze dlatego aby ta pierwsza nie byla sama , a moze jestem dobra mama (troche sobie poslodze a co mi tam) :razz: ale masz racje szczescie mialam niesamowite czego owocem jest moja Nelly :wink: Pozdrawiam.

shasta
Początkujący

Neutralny

KobietaPostNapisane przez Ana :) » 31 sie 2007, 10:00 Re: Ciężarówki czyli kobiety w ciazy

Szczesciem kobiety jest muc rodzic,dac nowe zycie,wprowadzac je w swiat.Ilez to malenstw ginie na smietnikach lub sa zabijane bozzzz! ilez to kobiet cierpi z powodu nie plodnosci!Nie damy rady tego zmienic,zawsze tak jest bylo i bedzie...az strach pomyslec co te malenstwa przezyly bedac maltretowane! ilez to jeszcze czeka na zaglade?a my nic nie poradzimy...jestesmy bezsilni na takie kobiety :shock:

Ana :)
Rozeznany

Neutralny

KobietaPostNapisane przez kik1976 » 31 sie 2007, 10:50 Re: Ciężarówki czyli kobiety w ciazy

jakie kobiety? pozatym to juz chyba zmiana tematu.
kik1976
Zadomowiony

Reputacja: 5
Neutralny

KobietaPostNapisane przez Ana :) » 31 sie 2007, 13:40 Re: Ciężarówki czyli kobiety w ciazy

Temat?

Witam wszystkie ciężarówki , napiszcie jak wam sie podoba opieka lekarska no i w ogóle co sadzicie o tutejszych lekarzach

TO byl temat :mrgreen: nie kaze nikomu odpisywac,wyrazilam kilka słów o "kobietach" :wink:

Rozeznany

Neutralny

KobietaPostNapisane przez kik1976 » 31 sie 2007, 15:00 Re: Ciężarówki czyli kobiety w ciazy

:idea: chyba wszystkie to juz zrobily. wystarczy przeczytac temat od poczatku i temat w rubryce o zdrowiu.
kik1976
Zadomowiony

Reputacja: 5
Neutralny

KobietaPostNapisane przez Ana :) » 31 sie 2007, 18:16 Re: Ciężarówki czyli kobiety w ciazy

No to moze czas na zmiane tematu? :roll: :mrgreen:

Rozeznany

Neutralny

KobietaPostNapisane przez kasiula20 » 1 wrz 2007, 13:12 Re: Ciężarówki czyli kobiety w ciazy

Witam wszystkie mamusie,te przyszle rowniez :roza:
mam pytanko,zna ktos moze jakis skuteczny sposob na spuchniete bolace nogi :?:
Z gory wielkie dzieki :roza:

kasiula20
Początkujący

Neutralny

KobietaPostNapisane przez Ana :) » 1 wrz 2007, 17:14 Re: Ciężarówki czyli kobiety w ciazy

Poswiec choc chwilke w dzien i polóz sie,nogi wyciagnij wygodnie na poduszce lub innym przedmiocie.Mozna moczyc nogi z sola kapielowa,pomaga i relaksuje :wink:

Rozeznany

Neutralny

KobietaPostNapisane przez agi » 3 wrz 2007, 17:49 Re: Ciężarówki czyli kobiety w ciazy

Kasiula20, polecam masaż stóp, najlepiej jak robi to mąż lub chłopak :wink:
Mi pomagało i przy okazju świetnie relaksuje :mrgreen:

pozdrawiam :roza:

[ Dodano: Czw Wrz 06, 2007 22:13 ]
Cześć Dziewczyny :!:

Co sie dzieje :?: Nikt ostatnio nie pisze :neutral:

Może czas rozpocząć nowy wątek :wink: . Ja narazie przenosze się do tematu "Mamuśki z Birmingham", ale oczywiście będę tu też zaglądać.

pozdrawiam :roza: :roza: :roza:
agi
Rozeznany

Neutralny

KobietaPostNapisane przez agg » 9 wrz 2007, 23:28 Re: Ciężarówki czyli kobiety w ciazy

Dzis zaczyna sie 39 tc, a ja ciagle w dwupaku :lol: ale t :lol: n czas leci :???:
agg
Wtajemniczony

Reputacja: 146
SzanowanySzanowany

KobietaPostNapisane przez agi » 10 wrz 2007, 21:33 Re: Ciężarówki czyli kobiety w ciazy

Cześć Agg :grin:

Trzymaj sie :!: Poród tuż tuż :mrgreen:

Jak urodzisz to daj znać. Ja też mieszkam w Acocks Green, więc później możemy sie wybrać na jakiś spacerek, jeśli będziesz chciała.

Życzę powodzenia i szczęśliwego rozwiązania :!:

pozdrawiam :roza:
agi
Rozeznany

Neutralny

KobietaPostNapisane przez Ana :) » 12 wrz 2007, 06:57 Re: Ciężarówki czyli kobiety w ciazy

agg trzymaj sie i powodzenia :grin: mi zaczol sie 10 tydzien :!: :roza:

Rozeznany

Neutralny

KobietaPostNapisane przez agi » 13 wrz 2007, 17:22 Re: Ciężarówki czyli kobiety w ciazy

Cześć Dziewczyny :grin:

Na pewno słyszałyście od swoich Mam i Babć, że bawarka jest dobra na laktacje.
Chciałam Wam napisać że to na prawde działa :!:

Ja na początku nie wieżyłam w to, nawet raz przeczytałam w poradniku dla Mam, że każdy płyn, czy to woda mineralna, czy mleko lub herbata wspomaga laktacje i poprostu trzeba dużo pić.

Z początku nie piłam bawarki, bo miała dużo pokarmu ale nie dawno zauważyłam że moja córka zrobiła sie strasznie marudna i płaczliwa, bez przerwy była głodna, musiałam ją karmić prawie co godzine i to z dwóch piersi :???: Zaczęłam sie martwić że nie mam dosyć pokarmu i chciałam już zacząć dokarmiać ją czymś innym.
Ale zaczęłam pić bawarke (co mi szkodzi spróbować :wink: ) i po dwóch dniach nagle moje piersi zrobiły się większe i nabrzmiałe, tak jak tuż po porodzie. Miałam znowu dużo pokarmu :!: Moja córka już nie płacze, a w nocy gdy sie dobrze naje potrafi przespać nawet 5-6 godzin :mrgreen:

Tak więc bawarka górą :!: :!: :!:

pozdrawiam :roza: :roza: :roza:
agi
Rozeznany

Neutralny

Poprzednia stronaNastępna strona