ile kartonow?
Dla wszysktich którzy mieszkają lub zamierzają przyjechac do Birmingham i potrzebują informacji na różne tematy
witam! za tydzien lece do uk,powiedzcie mi ile kartonow fajek moge wziasc ze soba,chcialbym taka pewna informacje, bo tak to ktos powie ze 1 inny ze 2 a jeszcze ktos powie wez sobie 3 spokojnie, a ja nie chce zadnych problemow tylko mam zamiar wziasc tyle ile jest dozwolone. :smile:
z gory dzieki za pomoc.
-

-
bobi
- Przyczajony
-
-
- Reputacja: 0
Pewna informacja to: legalnie 1 box. Ale jak bedziesz mial 2 lub 3 i akurat cie skontroluja to powinni puscic. Ogolnie trzepią teraz ostro i nie radze ryzykowac wiekszej ilosci.
-

-
wojtaszek
- Raczkujący
-
-
- Reputacja: 2
Zalerzy czym odbedzie sie twoja podruz do uk?jesli autokarem to prponuje aby byc w normie czyli 1 box choc wiem ze przewoza nawet po kilkanascie kartonów.Jesli to ma byc samolot,mozesz dokupic w sklepie bezclowym tylko nie przesadz z iloscia :wink:
[ Dodano: Pią Wrz 07, 2007 14:13 ]
ale oczywiscie ...plak potrafi i wiecej :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: nie polecam :roll:
-

-
Ana :)
- Rozeznany
-
-
a jesli bede mial 2 a oni beda bardzo upierdliwi? (wybieram sie samolotem)
-

-
bobi
- Przyczajony
-
-
to niestety moga zabrac a tez moga i zostawic ale kare i tak poniesiesz :roll:
[ Dodano: Pią Wrz 07, 2007 14:21 ]
dokup w sklepie bezclowym na lotnisku nie powinni sie czepiac :wink:
-

-
Ana :)
- Rozeznany
-
-
jezeli wieziesz dla siebie nie na sprzedaz i naprawde chceesz przewiesc DUZO to otworz kazda paczke i wyciagnij 1 fajke z kazdego opakowania - i mozesz wiesc ile chcesz!!!
-

-
Kat_Bham
- Rozeznany
-
-
No więc ja ostatnio przywiozłem tu 200 paczek Lucky Strike'ów do tego ukraińskich ( po 2,50 PLN za paczkę,kupiłem w markecie w Kijowie :) , oczywiście na granicy ( prom, Norfolk Line z Dunkierki do Dover, zdecydowanie najtańszy ) koleś obczaił że mam te fajki ( kurcze ciężko ukryc cos w Daewoo Tico :) to powiedziałem mu, że palę od 10 lat i że w PL te fajki kosztują 50p za paczke i że jestem biednym studentem etc.etc. no i koleś powiedział że spoko, tylko żebym ich czasem nie próbował sprzedawać. Już 3ci raz tak na bezczela wiozłem i zawsze się udawało, podstawą jest czas tzn. żeby sobie zarezerwowac prom na 6.01 rano, wtedy typ jest zmęczony bo check jest do 45 min przed promem, ci urzędnicy z Imm.Off kończą zmianę własnie o 6, wielu znajomych tak robi, zawsze przechodzi, wielkie pozdro dla wszystkich na forum :)
-

-
nekwan
- Początkujący
-
-
ja tydzien temu lecialem z wrocka i mialem 11 kartonow ale kupilem jeszcze kilka na bezclowym ogolnie w polsce zero trzepania wiadomo jest ryzyko bo czasami angole biora na wyrywki do kontroli a kolezanka wiozla 20 sztang i tez luz
-

-
przemek22
- Raczkujący
-
-
Powrót do SZUKAM INFORMACJI