Samotne Polki :)
Napisane przez moniavika » 4 paź 2007, 19:41 Re: Samotne Polki :)
Pomimo calego swojego mocnego stapania po ziemi mysle,ze kazdy znas ma kogos sobie przeznaczonego.Ale zapewne nie sa to idealy.
Milosc jest piekna kiedy jest obustronna,kiedy oboje staramy sie ja podtrzymywac,dbac o nia no i chyba naprawde wiele,wiele tolerancji,zrozumienia i wzajemnego szacunku.Rozmowa...Panowie to do was....
Rozmowa potrafi zdzialac cuda.Tylko trzeba jej chciec...
-
- moniavika
- Rozeznany
- Reputacja: 3
Napisane przez owen » 5 paź 2007, 09:01 Re: Samotne Polki :)
Mam kolezanke, ktora jest z facetem bo jest jej dobrze w lozq i uwaza ze lepiej jej byc nie moze ;] Gdyby miala duze rozeznanie to moze bym o tym nie wspominal, ale nie ma. Mysle ze sporo takich osob sie znajdzie.
Co tu duzo mowic, kazdy ma glowe na karku i musi jej uzywac. Jednym to przychodzi latwiej drugim trudniej. Co nie zmienia faktu, ze rozmowa w zwiazku jest wazna. Ale co nie jest?
Czesto tez tak jest, ze jest sie madrzejszym doradzajac komus, anizeli we wlasnym zwiazku :|
-
- owen
- Stały Bywalec
- Reputacja: 0
Napisane przez moniavika » 5 paź 2007, 09:49 Re: Samotne Polki :)
"Rady sa jak rycyna-latwe do dawania trudno przyjmowane..."
Sex to nie wszystko(bynajmniej dla mnie).Wazne,ale potrafie bez niego zyc przez dlugi czas.
O ilez sex jest piekniejszy i pelniejszy jezeli robimy to z uczuciem,a nie tylko zwierzecym pragnieniem.
Ale kazdy jest inny i ma inne oczekiwania i pragnienia.
Pozdrawiam wszystkich sexoholikow :-D
-
- moniavika
- Rozeznany
Napisane przez owen » 5 paź 2007, 10:41 Re: Samotne Polki :)
To teraz sex. Wiadomo ze w zwiazku sex to nie wszystko. Lecz jest on wazny, czy nawet bardzo wazny.
Np uwazam, ze nie zwiazalbym sie z osoba, ktora nie lubi seksu oralnego. Sex jest piekny jak jest zmienny. Jak za kazdym razem bedzie taki sam to sie zrobi nudny. Wiec i seks zwierzecy jest potrzebny :D
ps. uwazaj z brakiem seksu, kobiety z dluzsza przerwa potrafia sie 'dziwnie' zachowywac ;-)
-
- owen
- Stały Bywalec
Napisane przez tomi09pl » 6 paź 2007, 19:49 Re: Samotne Polki :)
moniavika nie wierze ci z tym seksem;] albo jak narazie na swojej drodze spotykalem zle kobiety?
-
- tomi09pl
- Rozeznany
Napisane przez owen » 8 paź 2007, 08:54 Re: Samotne Polki :)
Jedni nie chca sie bzykac do slubu a inni? :D I kto mi powie z czego to wynika? :D Wielka niewiadoma. No i duzo zalezy tez od drugiej strony :D
-
- owen
- Stały Bywalec
Napisane przez emcia04 » 9 paź 2007, 13:09 Re: Samotne Polki :)
pomimo potrzeb zwierzecych uwierzcie mi panowie ze kobiecie po przejsciach taki jak moniavika na przyklad (mam nadzieje ze nie masz nic przeciwko ze sie tu twoja osoba posluzylam) seks zszedl na drugi plany i to wcale nie dlatego ze go nie lubi.
-
- emcia04
- Rozeznany
Napisane przez moniavika » 9 paź 2007, 15:59 Re: Samotne Polki :)
:-D
Czy ja powiedzialam Panowie,ze nie lubie sexu????
Osle palki ja napisalam,ze potrafie sie obejsc bez sexu,bo nie jest dla mnie najwazniejszy.
Bardzo wiele przeszlam(brawo dla emci za wyczucie tematu) i naprawde sa wazniejsze w zyciu rzeczy niz bzykanie sie na okraglo...
Sex na jedna noc jest fajny w wieku 20latek moze...
Ja oczekuje czegos wiecej zanim wskocze na faceta...
Ale wy pacanki sprowadzacie wszystko do jednego.
Jak sie nie bzyka to pewnie pasztet z niej,albo dretwa,albo jakas wariatka....
Oj czasami mozna sie naprawde milo rozczarowac.
A na temat sexu mozecie mowic o mnie co chcecie ja i tak nie zmienie zdania.
Owen wiesz wiadomo,ze sex musi byc przyprawiony odrobina urozmaicania,nowych "wariacji"...
A co do sexu oralnego...od razu ja pytasz czy po paru min??? ;)
A co z analnym Panie owen???
-
- moniavika
- Rozeznany
Napisane przez nekwan » 9 paź 2007, 18:09 Re: Samotne Polki :)
moniavika napisał(a):Sex na jedna noc jest fajny w wieku 20latek moze...
Ja oczekuje czegos wiecej zanim wskocze na faceta...
no może to dziwne ale ja - pomimo że jestem facetem - też oczekuje czegoś więcej, zanim... Chociaz w dzisiejszej rzeczywistości, a w UK to juz szczególnie, wydaje się to być bardzo staroświeckim podejściem, czyż nie?? tak czy inaczej, Moniavika, popieram Twoje podejście :)
-
- nekwan
- Początkujący
Napisane przez olivka » 9 paź 2007, 19:15 Re: Samotne Polki :)
moniavika napisał(a):
Owen wiesz wiadomo,ze sex musi byc przyprawiony odrobina urozmaicania,nowych "wariacji"...
A co do sexu oralnego...od razu ja pytasz czy po paru min??? ;)
A co z analnym Panie owen???
dobre!! :-D uwazaj owen bo kiedys wrocisz z takiej randki bez przednich zebow...
-
- olivka
- Zadomowiony
- Reputacja: 6
Napisane przez debskix » 9 paź 2007, 21:18 Re: Samotne Polki :)
-
- debskix
- Przyczajony
Napisane przez evika » 9 paź 2007, 23:40 Re: Samotne Polki :)
-
- evika
- Raczkujący
Napisane przez olivka » 10 paź 2007, 08:16 Re: Samotne Polki :)
a zdanie o plci przeciwnej czy sexie kazdy ma wlasne....
dobrze ze kazdy ma inne bo przynajmniej nie jest tu nudno
-
- olivka
- Zadomowiony
- Reputacja: 6
Napisane przez moniavika » 10 paź 2007, 09:53 Re: Samotne Polki :)
Ktos mowi,ze faceci sa gorsi???Nie.Po prostu czesciej mysla glowka zamiast glowa no i juz :-D .A wy zaraz sie oburzacie i chcecie zlinczowac czlowieka.
Kazdy ma swoje zdanie i juz.
Ja jak na razie spotkalam jednego porzadnego faceta(moj bardzo serdeczny przyjaciel),ale za to ze wstretna jedza u boku...
Tak wiec zycie rozne...
Ale jakby na to nie patrzec my kobiety mamy wieksze szanse.Przewaznie jak kobieta upatrzy sobie jakiegos pana to po trupach a zdobedzie.
Czy ma zone,czy dziewczyne...Ona i tak zaciagnie go do lozka.
Tylko kto jest bardziej zly?Ona -ktora chce dopiac swego czy on-ktory daje sie zlapac na "nowa" dziurke...
Czasami naprawde trzeba przemyslec co sie robi.A alkohol niczego nie tlumaczy.
Mysle,ze warto miec swoje zasady i nie lamac ich.
A teraz glowy do gory.
Chlopaki nie jestescie tacy zli.W koncu stworzono was z zebra Ewy ;) :-P hahahahahahhahahahhahha
-
- moniavika
- Rozeznany
Napisane przez owen » 10 paź 2007, 10:02 Re: Samotne Polki :)
Czy potrafilabys / potrafilbys sie zwiazac sie z osoba, ktora nie uprawia seksu oralnego?
emcia - Jak juz pisalem - kazdy na roznym etapie swojego zycia potrzebuje czegos innego. Raz potrzebujesz bzykania bez zobowiazan gdzie popadnie. A raz potrzebujesz zwiazku, milosci, uczuc, randek, kwiatkow, noszenia na rekach itp... Czesto idzie to na przemian. Tj. po rozstaniu (czesto chorym zwiazku co kolwiek to znaczy dla kazdego) idziemy sie 'bawic' po czym sie to nudzi i dochodzimy do wniosku ze potrzeba nam czegos wiecej. Ze chce sie obudzic rano i wiedziec jak ma na imie druga osoba... W skrocie....
Odnosnie seksu na polkach.... ze bysmy chcieli.... JEST DOSTEPNY!!! Ba, w anglii nawet nie trzeba za niego placic... Naprawde chcac z kims pojsc do lozka w tym kraju nie trzeba sie 'wysilac'.
Odnosnie moni - to napisalem dlatego ze na kazdym etapie zycia czlowiek ma inne potrzeby + popularny zart/powiedzenie.
Monia
A czy ja napisalem, ze cicha woda brzegi rwie? :P A tak na powaznie to zrozumialem Twoja wypowiedz poprzednia wiec dalej temat pomijam ;-) Nie wiem czy Palka sie mnie tyczy tym samym :D choc niezmienia to faktu ze lubie to okreslenie tak samo jak Osle :-P
My sprowadzamy wszystko do jednego ? :-) Widze wypowiedz 2 facetow (mnie i tomiego) i ni w zab sie nie moge doczytac gdzie sprowadzam wszystko do 1 ;]
Jak sie nie bzyka to sprawa indywidualna. Ja nie oceniam ludzi ze wzgledu na ich stosunek do seksu. Dlatego pisalem gdzies na tym forum (mozliwe ze w tym tamcie) - ze mowienie ze kobieta sie nie szanuje bo sie bzyka na lewo i prawo jest idiotyczne. (faceci maja takie zapedy). Zreszta mam wrazenie, ze kazdy facet chce, zeby dziewczyna byla 'latwa' jak pozna jego i cnotka niewydymka gdy poznaje innych. Jak pies ogrodnika... Tak czy owak, jak ktos sie nie bzyka to ma czesto jakis powod. Czesto kobiety maja po prostu wstret do facetow po poprzednim zwiazku i objawia sie to dwoma zachowaniami. Nie bzykaniem lub bzykaniem na poptege...
Odpowiadajac na Twoje pytanie do mnie. Nie trzeba pytac ;-) Jak sie jest mlodym, to sie chlopcy pytaja dziewczyn
"Zostaniesz moja dziewczyna?"
A kiedy slyszalas takie pytanie ostatni raz? :-) No wlasnie, z wiekiem zadajemy coraz mniej pytan a odpowiedzi uzyskujemy w inny sposob ;-)
A jezeli seks analny, to wisi mi i powiewa. Tzn nie powiem, ze nie nie zwiazalbym sie z osoba, ktora go nie wyznaje...
No i trzeba jeszcze pamietac ze jest ogroma roznica w pomiedzy uprawiac a lubic...
nekwan Rozny etap zycia, rozne potrzeby...
olivka -> koncowka wypowiedzi dla moniaviki ;-) tu sie pochwale (oficjalnie, moze obedzie sie bez krytyki :P) - naprawde nie brakuje mi obycia z kobietami wiec o zeby sie nie boje ;P
ps. mam nadzieje ze nie za dlugo. Ale duzo bylo pytan ;-)
-
- owen
- Stały Bywalec
-