Ciężarówki czyli kobiety w ciazy

Sprawy Kobiece. Rozmowy o Waszych smutkach, radościach, problemach , modzie, urodzie...

KobietaPostNapisane przez agi » 2 paź 2007, 10:32 Re: Ciężarówki czyli kobiety w ciazy

Dzięki Emcia04 :mrgreen:
agi
Rozeznany

Reputacja: 0
Neutralny

KobietaPostNapisane przez adamirus » 4 paź 2007, 21:08 Re: Ciężarówki czyli kobiety w ciazy

agi sorki że ostatnio nie odpisałam na propozycje spacerku ale miałam zabiegany tydzień i wiedziałam że nasze wyjścia...czyli moje z synkiem ograniczę tylko do zakupów i powrotu do domu :wink:
ale z miłą chęcią wybierzemy się na spacerek :wink: byleby pogoda dopisała :wink:
napisz w jaki dzień Ci pasuje a ja się dostosuję :wink: w miarę możliwości :smile:

adamirus
Stały Bywalec

Reputacja: 21
Pokojowy

KobietaPostNapisane przez agi » 5 paź 2007, 14:52 Re: Ciężarówki czyli kobiety w ciazy

Adamirus, możemy nawet jutro sie spotkać :-)
Mam nadzieje że będzie też tak ładnie jak dzisiaj. Mam wolny cały dzień, więc jeśli Ci pasuje to napisz mi na e-maila gdzie i o której mamy sie spotkać.

Później niestety nie będę już mogła bo wyjeżdżam na 2 tygodnie do Polski :mrgreen:

pozdrawiam :-)
agi
Rozeznany

Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez pietia1 » 5 paź 2007, 19:37 Re: Ciężarówki czyli kobiety w ciazy

Ale wy dziewczyny towarzyskie :) :wink:

pietia1
Raczkujący

Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez slimaczekzielon » 6 paź 2007, 01:00 Re: Ciężarówki czyli kobiety w ciazy

cze dziewczyny wysylam dla Was tylko gifcia :mrgreen:
Załączniki
i tutaj tez jest pietia.gif
i tutaj tez jest pietia.gif (8.72 KiB) Przeglądane 32239 razy
slimaczekzielon
Raczkujący

Neutralny

KobietaPostNapisane przez olivka » 6 paź 2007, 06:57 Re: Ciężarówki czyli kobiety w ciazy

taki sam gifcik turla sie na poprzedniej stronie ;)
olivka
Zadomowiony

Reputacja: 6
Neutralny

KobietaPostNapisane przez agg » 15 paź 2007, 21:01 Re: Ciężarówki czyli kobiety w ciazy

Czesc dziewczyny! Dlugo mnie tu nie bylo... Malam termin na 23.09.2007. Czekalam na ten dzien jak oszalala, a Mala uparcie siedziala w srodku. 3.10 pojechalam na wywolanie lecz nawet to nie sklonilo jej do wyjscia. I tak po 27 godzinach w
czwartek 4.10 przez cc na swiecie pojawila sie nasza "malutka"
córcia, 4820 i 56 cm! Cale szczescie, ze poprosilam o cesarke, nikt
nie spodziewal sie, ze tak mi dziecko "wyroslo" ;) Do tego doszla infekcja i w 3 dobie przetransportowali nas do Heartlands. Przezylam cos strasznego, no ale juz jestesmy z Dominiczka w Domu :) Teraz borykamy sie z nastepnymi "schodami" a mianowicie z karmieniem... ehhh
agg
Wtajemniczony

Reputacja: 146
SzanowanySzanowany

KobietaPostNapisane przez kasiula20 » 15 paź 2007, 21:55 Re: Ciężarówki czyli kobiety w ciazy

AGG.... gratulacje, zycze duzo zdrowka dla Ciebie i bobaska :-) moj termin mija wlasnie dzisiaj czekam jak na szpilkach a tu nic sie nie dzieje :sad: tak bardzo chcialabym juz miec sojego Maluszka...no nic zostaje tylko czekanie :-)
POZDRAWIAM :wink:

kasiula20
Początkujący

Neutralny

KobietaPostNapisane przez emcia04 » 16 paź 2007, 12:17 Re: Ciężarówki czyli kobiety w ciazy

agg, no w koncu sie doczekalas!! :-D Wielkie gratulacje!!!! Ale cie corcia przeciagnela no :grin: i faktycznie byla nie mala - widocznie dobrze jej bylo w srodku ;) obu juz teraz wszystko bylo dobrze. pozdrowionka dla ciebie i malej :-)

[ Dodano: Wto Paź 16, 2007 13:20 ]
kasiula20, tak sie mowi ze jak sie siedzi i czeka to na pewno nic sie nie stanie :-D zauwazylas ze jak ci sie spieszy i chcesz zeby woda sie szybko ugotowala to zawsze to trwa dwa razy dluzej niz normalnie :-D przynajmniej tak sie wydaje :-D trzymam za ciebie kciuki! szczesliwego rozwiazania! pozdrawiam

emcia04
Rozeznany

Neutralny

KobietaPostNapisane przez mamuśka twins » 16 paź 2007, 23:22 Re: Ciężarówki czyli kobiety w ciazy

agg ja tez gratuluje. szkoda, ze doszlo do infekcji, ale to dobrze,ze juz jest ok i ze corcia czuje sie dobrze. ja tez mialam cesarke i tez sie ciesze (choc bardzo sie jej balam, ale cesarka jest o ile latwiejsza - tez bym sie troche z dwojka nameczyla - zwlaszcza, ze jak na blizniaki tez dorodne byly).

kasiula20 ja sie nie spodziwalam, ze to juz tak szybko minelo. a wiec powodzenia zycze i jakbys miala pytania lub jak malenstwo sie urodzi koniecznie daj mi znac.
mamuśka twins
Stały Bywalec

Reputacja: 3
Neutralny

KobietaPostNapisane przez Xara » 17 paź 2007, 10:58 Re: Ciężarówki czyli kobiety w ciazy

Agg Gratulacje Ogromne!ja tez rodzilam w Heartlands :wink:

Kasiulka20 powodzenia zycze i jak najszybszego rozwiazania zebys mogla juz mioec swoje malenstwo w ramionach i cieszyc sie nim! :-) to sa najpiekniejsze chwile!

Pozdrawiam was wszytskie.

Xara
Rozeznany

Neutralny

KobietaPostNapisane przez moniavika » 17 paź 2007, 12:23 Re: Ciężarówki czyli kobiety w ciazy

Agg witaj w gronie mamus....Zdrowka dla Ciebie i malenkiej.Oby sie chowala jak najlepiej.
moniavika
Rozeznany

Reputacja: 3
Neutralny

KobietaPostNapisane przez shasta » 17 paź 2007, 13:12 Re: Ciężarówki czyli kobiety w ciazy

Agg i ja gratuluje i zycze powodzenia .Moja malutka skonczyla juz 2 miesiace a pamietam jeszcze dzien jak nie umialam sie doczekac az w koncu zdecyduje sie zaszczycic nas swoja obecnoscia .Dzieci szybko rosna i z kazdym dnie sa coraz bardziej slodsze, zreszta sama sie przekonacz :smile:

shasta
Początkujący

Neutralny

KobietaPostNapisane przez agg » 17 paź 2007, 18:05 Re: Ciężarówki czyli kobiety w ciazy

Dziekuje wszystkim za gratulacje :)

Xara, ja rodzilam w Solihull. W heartlands bylysmy bo Mala dostala infekcji i musieli nas przetransportowac w 3 dobie.

Chcialabym jeszcze raz przezyc ten dzien kiedy Dominika sie urodzila... :) Czas tak szybko leci :( Dwa tygodnie temu o tej porze lezalam na porodowce i jeszcze nie wiedzialam jak to sie potoczy...
agg
Wtajemniczony

Reputacja: 146
SzanowanySzanowany

KobietaPostNapisane przez kasiula20 » 17 paź 2007, 19:14 Re: Ciężarówki czyli kobiety w ciazy

No i sie doczekalam...dostalam skurczy jeszcze tego samego dnia na ktory mialam termin...a teraz jestesmy juz w domku :-) a teraz mam problem bo maly byl bardzo glodny i poranil mi sutki nie wiem jak go teraz karmic skoro to taki bol :sad:

kasiula20
Początkujący

Neutralny

Poprzednia stronaNastępna strona