Praca na bham.pl

Luźniejsze tematy, ogólne dyskusje, rozmowy o wszystkim i o niczym

MężczyznaPostNapisane przez Thomas » 7 lis 2007, 22:35 Re: Praca na bham.pl

to ja ten prostak po studiach (ktore sie tu nie licza) ale tylko z komunikatywnym angielskim...
chcialem tylko dodac swoja skromna uwage ze mi sie udalo...nie wiem czemu moze jestem samokrytyczny a moze poprostu sprawdza sie powiedzenie ze GLUPI MA SZCZESCIE!!!

Pozdrawiam Prostakow, Madrzejszych oraz zwyklych Forumowiczow.
Thomas
Zaangażowany

Reputacja: 67
Poczciwy

KobietaPostNapisane przez olivka » 7 lis 2007, 22:36 Re: Praca na bham.pl

creo napisał(a):Ale ja tu nie przyjechałem niczego osiągać ? A co wy tu osiągneliście oprócz tego ,że to co Ci reklamują w telewizji jesteś w stanie kupić ? No to sukces jak cholera.Chyba dla półmózgów.

Śmieszne to dla mnie jest... Masz 25 lat życie Ci przez palce przeleci i jak te stare angielki będziesz sobie piła browara z myślą czy było warto.

Uważam ,ze nie ma nic w tym złego aby zarabiać pieniądze.Ale nie tracić cennego czasu!
Ludzie nie liczcie po latach na awanse a bo szkoda tego czasu!

Ja tu przyjechałem wynająć mieszkanie.Wali mnie reszta ...

skoro szczytem twoich marzen jest wynajecie mieszkania -to naprawde tylko ci zazdroscic.
ludzie osiagaja tu duzo, wiecej niz myslisz... studiuja, podrozuja dzieki temu ze zarabiaja..
nie siedza na d.. i nie narzekaja tak jak ty.

mi zycie przez palce nie przelatuje... chyba piasek na Karaibach...
i za pare lat jak dorosniesz to ja i pewnie nie tylko ja bede miala kupe wspanialych wspomnien i doswiadczen a ty...zapewne dalej bedziesz sie uzalal nad soba.

p/s browara raczej nie bede pila bo nie lubie alkoholu ;)
olivka
Zadomowiony

Reputacja: 6
Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez x.x.x...x.x.x » 7 lis 2007, 22:45 Re: Praca na bham.pl

Jeszcze raz ci napisze .... nie wszyscy sa tu dlapieniedzy - niewszyscy zajeźdzja sie w robocie po 14h/dobe.

co ty wogóle piszesz ? obrazasz ludzi... "A co wy tu osiągneliście oprócz tego ,że to co Ci reklamują w telewizji jesteś w stanie kupić ? No to sukces jak cholera.Chyba dla półmózgów." a po chwili oznajmiesz ze celem twojkegop pobytu tutaj jest wynajecie mieszkania .. to wynajmij sobie w PL jak ci sie tu tak nie podoba.

Wydaje ci sie ze tu ludzie nie maja zycia ? Czy to jest jkakis obóz koncentracyjny czy jak ?
Wiele osób dopiero tuta jmoze sobie pozwolic na rózne rzeczy w zaleznosci od zaintersowań np. podróze po swiecie ... i znów nie chodzi tylko o pienidze ... w UK w odległosci 30 minut jazdy mam 3 lotniska z których moge sie dostac w wiele miejsc na ziemi za smieszna kase.. w PL trzeba sie najpier przekaturlac kilkaset kilometrów ( w zaleznosi od miejsca zamieszkania ) po rozpierdolonych drogach zanim dojedziesz na lotnisko ( o ile wogóle po opłaceniu rachunków zostanie ci na bilet i hotel gdziekolwiek).

Wiele róznic mógłbym ci nawymieniać ale to raczej strata czasu bo odnosze wrazenie ze jestes zwykłym trolem, nudzisz sie, prowokujesz buzliwe dyskusje - podnieca cie to?

x.x.x...x.x.x
Rozeznany

Reputacja: 0
Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez creo » 7 lis 2007, 22:49 Re: Praca na bham.pl

deathinJune napisała:
po poziomie twoich wypowiedzi odnosze wrazenie ze to ty jestes prostakiem po zawodowce i baranem
.
Tak jestem baranem [Z-o-d-i-a-k-a-l-n-y-m] wiesz co to ?
A ja odnoszę wrażenie ,że jesteś niedorozwinięta ,że nie umiesz zrozumieć mojego felietonu.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
napsała tez to:
W dodatku problemy jakie tu opisujesz sa zalosne byle baran bez angielskiego potrafi znalez dobra prace a ty nie . O czyms to chyba swiadczy.

Tak świadczy ,że jesteś podwójnie pokrzywdzona.

Nie rozumiesz tego ,że ja na rynku pracy potrzebni są blacharze to blacharz jest rozrywany na 4 strony świata przez firmy?

I taki typ bez ambicji co umie tylko blachę uciąć jest ustawiony.Natomiast ktos taki jak ja jest tu na rynku niepotrzebny w ogóle.KAPITO ? Dużo agencji ma moje CV i nic.Nie potszebują mnie.
------------------------------------------------------------------------------------------------------

olivka napisała
jesli takie jest twoje myslenie to wracaj do kraju.

Z kolei mnie krew nagła siarczysta zaleje jak przez taki idiotyzm zniweczę swoje plany.
creo
Raczkujący

Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez Thomas » 7 lis 2007, 22:50 Re: Praca na bham.pl

x.x.x...x.x.x jestes :684: to bylo K.O. znasz sie na robocie ::ciapciap:
Thomas
Zaangażowany

Poczciwy

KobietaPostNapisane przez olivka » 7 lis 2007, 22:53 Re: Praca na bham.pl

creo napisał(a):Z kolei mnie krew nagła siarczysta zaleje (...) .

oj to by ci bardzo pomoglo jakby tak sie stalo...
olivka
Zadomowiony

Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez x.x.x...x.x.x » 7 lis 2007, 22:58 Re: Praca na bham.pl

Nprawde za duzo czasu spedzasz przed komputerem creo ....
Z kazdym postem utwierdzasz mnie w przekonaniu jaki jestes płytki.
Ktos ci naopowiadał jak to bajecznie w Uk jest? naczytałes sie gdzies? przyjechałes a tu czar prysł.. trzeba rozładowywac tiry zamiast w klawisze stukac?
Straszna zawisc przez ciebie przemawia, a jednoczesnie coraz bardziej udowadniasz ze jestes prowokatorem.

A tutaj małe info dla tych którzy nie wiedza skad u niego te "pioruny"
http://www.maxior.pl/film/50714/Telefon ... _pieniadze

Jak się bronić przed trollem?

Najprostszą metodą jest ignorowanie takiej osoby, tzw. "nie karmić trolla". W przypadku poważnych nadużyć należy powiadomić administratora lub moderatora poprzez raport, wiadomość prywatną lub e-mail.

Odpowiadanie na zaczepki krzykliwego dziecka neo tylko "nakręca" go do działania i kontynuowania niezdrowej dyskusji. Należy tego unikać, ponieważ może skończyć się ona czasem banem na krótki okres czasu dla osoby atakowanej, bo np. została sprowokowana do wyzwisk.

Nigdy nie kłóć się z głupcem - ktoś mógłby nie zauważyć różnicy

To prawda - podobnie jak z powiedzeniem "nie polemizuj z idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pobije doświadczeniem". Rozmowa z trollami nigdy nie prowadzi do niczego dobrego, więc lepiej powiadomić kogoś "z góry", który udzieli ostrzeżenia lub zbanuje. Moderatorzy w miarę możliwości powinni usuwać posty, spowoduje to w końcu zniechęcenie i zaprzestanie działania.

Tyle na ten temat odemnie.
Ostatnio edytowano 7 lis 2007, 23:05 przez x.x.x...x.x.x, łącznie edytowano 2 razy

x.x.x...x.x.x
Rozeznany

Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez creo » 7 lis 2007, 23:01 Re: Praca na bham.pl

x.x.x...x.x.x jestes :684: to bylo K.O. znasz sie na robocie

Znasz się na robocie jak wzbudzić poparcie tłumu,który na sama myśl o wszystkich udogodnieniach jakie wymieniłeś robi w majtki.

bo odnosze wrazenie ze jestes zwykłym trolem, nudzisz sie, prowokujesz buzliwe dyskusje - podnieca cie to?

Na kolana chamie.Jesteś jak ten wegetarianin co wpierdala schabowe.
creo
Raczkujący

Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez Thomas » 7 lis 2007, 23:03 Re: Praca na bham.pl

x.x.x...x.x.x ty sie juz wiecej nie narazaj bo ja to juz sie kryje w B'ham bo mnie scigaja :/
Thomas
Zaangażowany

Poczciwy

KobietaPostNapisane przez olivka » 7 lis 2007, 23:07 Re: Praca na bham.pl

x.x.x...x.x.x, fajny link na maxiorze.... babcia daje ze szok :-D :-D :-D
olivka
Zadomowiony

Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez Kaliszanin81 » 7 lis 2007, 23:08 Re: Praca na bham.pl

creo napisał(a):A ja odnoszę wrażenie ,że jesteś niedorozwinięta ,że nie umiesz zrozumieć mojego felietonu.

FELIETON-krótki utwór publicystyczny
http://sjp.pwn.pl/haslo.php?id=2557655

Nie obrażaj tych co piszą felietony

creo napisał(a):Nie potszebują mnie.

Widocznie potRZebują tych co nie zdali matury :-D :-D

Proponuję udać się na jakąs terapię psychiatryczną, taką zajmującą się nowymi przybyszami będącymi w SZOKU poprzyjazdowym.Oni na pewno będą Ci w stanie udzielić porad mejt bo taki talent nie może się zmarnować :!: :!:
Kaliszanin81
Rozeznany

Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez Thomas » 7 lis 2007, 23:13 Re: Praca na bham.pl

To moze jakas zrzutka dla maturzysy na bilet powrotny i terapie psychiartyczna NIE POZWOLMY BY TAKI TALENT MARNOWAL SIE NA OBCZYZNIE!!!

Kto chce byc skarbnikiem??
Thomas
Zaangażowany

Poczciwy

MężczyznaPostNapisane przez x.x.x...x.x.x » 7 lis 2007, 23:13 Re: Praca na bham.pl

olivka napisał(a):x.x.x...x.x.x, fajny link na maxiorze.... babcia daje ze szok :-D :-D :-D

No wychodzi na to ze nasz nowy "kolega" nawet nie jest wstanie wymyslic czegos swojego.
Chciał być smieszny, kontrowersyjny - ale staje sie żałosny.
Proponuje zastosowac sie do wskazówek powyżej "nie karmić trola - sam zdechnie"

Nie znalazł agnecji towarzyskiej to może kłótnie na forum dają mu bodziec do czochrania predatora - nie doprowadzajmy go do orgazmu.

x.x.x...x.x.x
Rozeznany

Neutralny

KobietaPostNapisane przez olivka » 7 lis 2007, 23:15 Re: Praca na bham.pl

x.x.x...x.x.x napisał(a):
olivka napisał(a):x.x.x...x.x.x, fajny link na maxiorze.... babcia daje ze szok :-D :-D :-D

No wychodzi na to ze nasz nowy "kolega" nawet nie jest wstanie wymyslic czegos swojego.
Chciał być smieszny, kontrowersyjny - ale staje sie żałosny.
Proponuje zastosowac sie do wskazówek powyżej "nie karmić trola - sam zdechnie"

Nie znalazł agnecji towarzyskiej to może kłótnie na forum dają mu bodziec do czochrania predatora - nie doprowadzajmy go do orgazmu.

ha ha ha :-D :-D :-D
dobre. co racja to racja!!! ;)
olivka
Zadomowiony

Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez creo » 7 lis 2007, 23:16 Re: Praca na bham.pl

Thomas no troszkę Cię ostatnim razem pojechałem.
Płakałeś ?
Nie wcinaj się w dyskusję...

Kto tu jest prowokatorem ... WY mnie pierwsi zaczęliście obrażać.

x.x.x...x.x.x napisała:
Z kazdym postem utwierdzasz mnie w przekonaniu jaki jestes płytki.
Ktos ci naopowiadał jak to bajecznie w Uk jest? naczytałes sie gdzies? przyjechałes a tu czar prysł.. trzeba rozładowywac tiry zamiast w klawisze stukac?

... ja wiedziałem jak tu jest!Nie mam do nikogo o to pretensji.I żaden czar nie prysł bo w magie nie wierzę.

Jak ja jestem płytki to ty jesteś ... jednokomórkowcem.

Tak trzeba rozładowywac tiry zamiast w klawisze stukac tak prostaku.

Bedę rozładowywał tiry i śmiał sie z takich jak Ty ludzi , którzy zapodają ciemnotę.

Ja napisałem jak jest i prosze państwa mam czyste sumienie ,że olałem takich młotków jak ty i napisałem co jest co.

:-P
creo
Raczkujący

Neutralny

Poprzednia stronaNastępna strona