Praca na bham.pl

Luźniejsze tematy, ogólne dyskusje, rozmowy o wszystkim i o niczym

MężczyznaPostNapisane przez Bernii » 9 lis 2007, 11:02 Re: Praca na bham.pl

creo -
Koles nic osobistego ...ale ty masz jakies problemy emocjonalne, zabuzenia osobowosci albo cos w tym stylu.
Masz pretensjonalne podejscie do uzytkownikow tego forum ( i chyba do calego swiata)
Zachowujesz sie jak 6 letnie dziecko :562: ( Buuuu...... :-( niekt mnie nie kocha :-( nikt mnie nie lubi - dzieci w piaskownicy nie chca sie ze mna bawic buuuuuuu... :-( . a po chwili rzucasz blotem).
Przyjechales do U.K. masz gdzie kimac, masz prace, masz kumpla ktory ci pomaga , na forum kto co wiedzial to powiedzial a ty ciagle z pretensjami -ciesz sie tym co masz - nie kazdy mial tak "fajnie" jak ty przyjezdzajac tutaj.
Jestes tu od kilku dni i juz jeczysz jak stara baba .... ogarnij sie czlowiek.
Chcesz sie uzalic nad swoim losem bloga sobie otworz...

--------------------
tyle w na temat tego kolesia
Bernii
Rozeznany

Reputacja: 4
Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez Insanity » 9 lis 2007, 11:11 Re: Praca na bham.pl

Chyba juz nic nie dociera, poprostu mysle, ze osoba nie ma nic do powiedzenia i dlatego robi to co robi.
Zakonczmy dyskusje.... a najlepiej niech to zrobi Adam.

Insanity
Wtajemniczony

Reputacja: 1
Neutralny

KobietaPostNapisane przez agatak » 11 lis 2007, 14:11 Re: Praca na bham.pl

i znowu gloopstwa gadasz. Jak sie cenisz i pracujesz nad tym, by bylo jak chcesz, to i zostaniesz doceniony. A osiagniesz to, na co sam zapracujesz.
Ja przyjechalam tu w celu pewnym i teraz pracuje tutaj w szkole. Nie kupuje rzeczy reklamowanych w TV bo i po co. Ale mam satysfakcje z tego, co robie, ani tutaj ani w kraju drzwi nie sa przede mna zamkniete. I to daje dobre samopoczucie.
pozdrawiam
agatak
Początkujący

Reputacja: 0
Neutralny

Poprzednia strona