Jaki anty-wirus najlepszy?

Dyskusje na temat komputerów(hardware, software, internet..), telefonów, oraz innego sprzętu elektronicznego. Problemy z działaniem, opinie, porady itp

MężczyznaPostNapisane przez mio » 13 paź 2007, 15:38 Re: Jaki anty-wirus najlepszy?

proponuje tez uzycie spybot search & destroy

http://www.download.com/3000-8022_4-10743107.html
mio
Stały Bywalec

Reputacja: 9
Neutralny

PostNapisane przez zdzisium » 13 paź 2007, 16:18 Re: Jaki anty-wirus najlepszy?

Najlepszy antywirus to rozważne korzystanie z dobrodziejstw internetu. Zawsze trzeba trzy razy zastanowić się zanim kliknie się na jakiś link lub ofertę darmowego pobierania filmów, zdjęć itp. Reszta to tylko uszczelnienie dostępu do naszych maszyn przez niepowołane złośliwe fragmenty kodu.

Osobiście używam avasta, spybota oraz sunbelt personal firewall.

zdzisium

MężczyznaPostNapisane przez x.x.x...x.x.x » 13 paź 2007, 16:38 Re: Jaki anty-wirus najlepszy?

I tu sie zgadzam ... jak nie myslisz co robisz i jakie moze miec konsekwencje to najlepszy, najdrozszy program ci nie pomoże.

x.x.x...x.x.x
Rozeznany

Reputacja: 0
Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez Shon » 13 paź 2007, 17:07 Re: Jaki anty-wirus najlepszy?

to wy takie problemy macie nie wierze macie jakies nie te ANTY

dobra to walimy w mojego koncern IBM zainwestowal 160mln dolcow Czesi czesliwi sa jak cholera ale z drogiej strony technologie laptopow sprzedali do Chin pt. Lenowo
Shon
Zadomowiony

Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez mio » 13 paź 2007, 20:36 Re: Jaki anty-wirus najlepszy?

ja akurat mam te te ANTY
mio
Stały Bywalec

Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez Shon » 14 paź 2007, 10:05 Re: Jaki anty-wirus najlepszy?

:)
Shon
Zadomowiony

Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez Amigo_uk » 15 paź 2007, 17:11 Re: Jaki anty-wirus najlepszy?

heh... kazdy chwali to co uzywa... Ja polecam Avasta: DARMOWY I LEGALNY i jeszcze do tego w tandemie z jakims lapaczem spyware doskonale sie sprawdza...
Amigo_uk
Rozeznany

Reputacja: 13
Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez daniel000 » 26 gru 2007, 11:03 Re: Jaki anty-wirus najlepszy?

Ja Ci mogę podpowiedzieć że popracuj z Avastem.... mam go na XP i na Viście i nie narzekam. Pzdr

daniel000
Przyczajony

Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez sasiadstar » 27 gru 2007, 23:14 NOD32

NOD32 i tylko nod Polecam jest super

sasiadstar
Początkujący

Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez Manitou » 28 gru 2007, 23:34 Re: NOD32

sasiadstar napisał(a):NOD32 i tylko nod Polecam jest super

Popieram,popieram....Koszt ok 150zl pierwszy rok,pozniej odnowienie licencji jest tansze.
Bardzo prosty program w obsludze nie obciazajacy systemu.Nigdy nie mialem z nim problemu.
Uzywalem rowniez Avast i tez byl ok(dwa razy tylko zlapalem "reklamarza"ktorego nie pokazal mi wczesniej tylko przy recznym skanowaniu folderu).Avast mialem z pol roku a Nod32 w sumie ok 2 lat.
Manitou
Rozeznany

Reputacja: 8
Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez sasiadstar » 29 gru 2007, 01:42 Re: NOD32

Manitou napisał(a):
sasiadstar napisał(a):NOD32 i tylko nod Polecam jest super

Popieram,popieram....Koszt ok 150zl pierwszy rok,pozniej odnowienie licencji jest tansze.
Bardzo prosty program w obsludze nie obciazajacy systemu.Nigdy nie mialem z nim problemu.
Uzywalem rowniez Avast i tez byl ok(dwa razy tylko zlapalem "reklamarza"ktorego nie pokazal mi wczesniej tylko przy recznym skanowaniu folderu).Avast mialem z pol roku a Nod32 w sumie ok 2 lat.

Ja polecam NOD32 z RAPIDSHARE co w tym przypadku nic nie kosztuje jak ktos nie wie o co chodzi niech poszuka na google albo da znac

[ Dodano: Sob Gru 29, 2007 01:50 ]
zdzisium napisał(a):Najlepszy antywirus to rozważne korzystanie z dobrodziejstw internetu. Zawsze trzeba trzy razy zastanowić się zanim kliknie się na jakiś link lub ofertę darmowego pobierania filmów, zdjęć itp. Reszta to tylko uszczelnienie dostępu do naszych maszyn przez niepowołane złośliwe fragmenty kodu.

Osobiście używam avasta, spybota oraz sunbelt personal firewall.

A co powiesz jak potrzebujesz cracka albo jakiegos keya do softu na takich stronkach z dziwna trescia zawsze mozna cos zalapac a nie kazdy oglada tylko telewizje trwam przez neta i tu wkracza wlasnie antywirus aczkolwiek sam antywir bez jakiegos firewalla to kicha

sasiadstar
Początkujący

Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez mio » 29 gru 2007, 11:05 Re: Jaki anty-wirus najlepszy?

Moge jeszcze polecic HijackThis jako ostatnia deske ratunku. Tylko trzeba wiedziec co sie usuwa bo mozna sobie narobic klopotu ale jezeli inne programy nie daja rady dzieki niemu mozna sie wywinac z niezlych tarapatow.

Druga sprawa:
SpywareGuard
SpywareBlaster
jako programy blokujace dostep i niebezpieczne strony.

A podstawa to:
SpybotSearch&Destroy
AdawareSePersonal

Dodatkowo:
XoftSpySE
TrojanHunter
RemoveIT Pro XT2 - SE
eTrust PestPatrol

oraz:
Spyware Process Detector
NoAdware
SpywareTerminator

Avast i Norton sa dobre tylko spowalniaja komputer i akurat ich nie uzywam.
mio
Stały Bywalec

Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez sasiadstar » 29 gru 2007, 11:45 Re: Jaki anty-wirus najlepszy?

Mam wrazenie ze ty niczego innego nie robisz tylko robali szukasz,z takim nastawieniem to sie mozna nabawic ale jakiegos zalamania nerwowego :))
Swiat nie jest az taki zly niema sie az tak bardzo czym przejmowac najwyzej format kompa i po problemie

sasiadstar
Początkujący

Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez mio » 29 gru 2007, 13:12 Re: Jaki anty-wirus najlepszy?

No zebys wiedzial :-). Przez taka armie nic sie nie przesliznie mam nadzieje.
Coz jak juz sie za cos zabieram to musze osiagnac najwyzszy poziom wtajemniczenia hehe.

No ale mam teraz przynajmniej spokoj a kompa to nie mialem formatowanego chyba od dwoch lat i wszystko mi hula.

Wystarczy tylko uzywac 3 z nich a reszte to tylko od czasu do czasu.

A nerwicy to sie mozna naprawic jak komp jest zaatakowany a nie ma kto go naprawic wiec potrzeba matka wynalazkow.

Pozdrawiam :-)
mio
Stały Bywalec

Neutralny

PostNapisane przez ogotay » 2 sty 2008, 19:56 Re: Jaki anty-wirus najlepszy?

Ostatnio edytowano 8 paź 2008, 09:49 przez ogotay, łącznie edytowano 1 raz

ogotay

Poprzednia stronaNastępna strona