Witam:) nareszcie Was znalazłam:)

Przedstaw się innym użytkownikom naszego forum i napisz jak do nas trafiłaś/eś.

KobietaPostNapisane przez marion » 10 mar 2008, 08:36 Witam:) nareszcie Was znalazłam:)

spędziłam 2 tygodnie w Birmingham i spotkałam tylko 2 dziewczyny z Polski :roll: GDZIE BYLIŚCIE...rodacy :oops: niedługo przyjadę tu na dłużej. Birmingham to piękne miasto, serio. Zamierzam tu osiąść :-) może sie uda. Narazie jestem z powrotem w Polsce i już tęsknie....
wasza-nasza marion
marion
Początkujący

Reputacja: 0
Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez marcin.p » 10 mar 2008, 09:32 Re: Witam:) nareszcie Was znalazłam:)

witaj marion

Szkoda ze wyjechalas. A co do miasta, no cóz sa ladniejsze

pozdro i do zobaczenia

roobin hood

marcin.p
Zadomowiony

Reputacja: 3
Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez plazermen » 10 mar 2008, 10:39 Re: Witam:) nareszcie Was znalazłam:)

Witam na forum i powodzenia życzę ze startem w Englandowie zamorskim ;)
plazermen
Wtajemniczony

Reputacja: 92
Poczciwy

KobietaPostNapisane przez marion » 10 mar 2008, 18:43 witaj Robinie z Sher., sorry, z Birmingham

dziękuje Ci Robinie za tak miłe powitanie...widzę że tu sympatycznie i ciepło, podobnie jest w Polsce. Cieszę sie bardzo :smile: szkoda że nie widziałam w Brm żadnego lasu ani parku..choć jakiś przelotnie (obok ogrodzenia) mijałam. Bardzo lubię przyrode. Mam nadzieję spotkać Cię Robinie ...w maju lub wcześniej. Pozdrawiam :-)

[ Dodano: Pon Mar 10, 2008 18:50 ]
dzięki, mam nadzieję że tak ułożę swoje sprawy, że będziemy mogły spotkać się w realu, znaczy w Brm...zamierzam zjecha
Kod: Zaznacz cały
 tu w maju. Trzymaj się cieplutko.
                                                                                                  marion
marion
Początkujący

Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez Jolly » 10 mar 2008, 19:27 Re: Witam:) nareszcie Was znalazłam:)

sa sa lasy parki, jeziora, muzea, fajne miejsca,

witam
Jolly
Stały Bywalec

Reputacja: 11
Neutralny

KobietaPostNapisane przez marion » 10 mar 2008, 22:50 Jolly czy Twoje sny są na jawie czy we śnie...

Jolly napisał(a):sa sa lasy parki, jeziora, muzea, fajne miejsca,

witam

I ja Cię witam Jolly :o bardzo podoba mi się Twoje zdanie na temat snów, no cóz, ja należe do "daydreamerów" nie wiedziałm, że to niebezpieczne ;) ale myśle ze i tak się nie zmienię.
Taka natura..Ty chyba podobnie :-)
marion
Początkujący

Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez Jolly » 11 mar 2008, 04:20 Re: Witam:) nareszcie Was znalazłam:)

te zdanie jest wstepem ksiazki pt. "Dotkniecie Pustki" fajna ksiazka opowiada o niezwyklym dokonaniu Angileskiego Alpinisty:))

dobra mysl ma duzo prawdy w Sobie cos o tym wiem...
Jolly
Stały Bywalec

Neutralny

KobietaPostNapisane przez marion » 11 mar 2008, 12:46 witaj Jolly

widze że interesujesz sie wspinaczka wysokogórską, ja też lubię góry, bardzo :roll: ale dawno ich nie odwiedzalam, niemniej sa piekne. Czy masz jakieś doświadczenia wspinaczkowe? Co do książek to gorąco polecam "Z wysokości do jaskiń" Colette Richard
pozdrawiam Cię serdecznie :-) i dzieki za info o lekturze :smile:
marion
Początkujący

Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez Jolly » 11 mar 2008, 12:54 Re: Witam:) nareszcie Was znalazłam:)

zapraszam na prv moze cos uda sie zrobic w sprawie gór:)
Jolly
Stały Bywalec

Neutralny

KobietaPostNapisane przez marion » 12 mar 2008, 20:34 jaka dzis cisza

siedze w Polsce i tesknie okropnie...ale trzeba czekac...ufff a tu Święta niedługo...wolałabym w Brm niż tu, jakoś pokochałam Wasze miasto, i taka wspaniała różnorodność ludzi....oby wrócic do Was jaknajszybciej, Jolly, dzięki za zaproszenie w góry
wasza marion
:cry: [/code]
marion
Początkujący

Neutralny

Powrót do PRZEDSTAW SIĘ