Witam serdecznie wszystkich rodaków i wszystkie rodaczki!!!

Przedstaw się innym użytkownikom naszego forum i napisz jak do nas trafiłaś/eś.

Cieszycie się, że do Was wpadłem? ;)

Pewnie, że tak => zawsze to nas więcej...
6
33%
To się okaże
6
33%
Tak sobie, w sumie to mi to zwisa
5
28%
Nie, spadaj - nie chcemy Cię tu ;)
1
6%

Liczba głosów : 18

Witam, witam...

Widzę, że jest Was tu trochę - fajnie. Nawet się spotykacie od czasu do czasu, i mało tego - macie jeszcze mini serwis randkowy :-D Wiele ciekawych informacji, pomagacie sobie nawzajem, więc jednym słowem warto być tu zarejestrowanym, ale... póki co to jestem przyczajony :) Mam nadzieję, że w miarę możliwości będę całkiem aktywnym użytkownikiem i od czasu do czasu pogadam czasem głupio, czasem mądrzej, a czasem może nawet komuś w czymś pomogę...

Tyle słowa wstępnego na przywitanie - jeśli chodzi o mnie to jestem Krzychu, za miesiąc bije mi już (a może dopiero) ćwierć wieku na karku. Pochodzę z miejscowości leżącej przy Wieliczce, na południu Polski, a mianowicie z Krakowa ;)

Byłem już wcześniej w UK 1,5 roku temu w wakacje w miejscowości Tamworth, niedaleko Birmingham (ok 20mil na północ), ale musiałem wrócić z powrotem do Polski skończyć studia.. Od października już mgr inż, ale jak najbardziej możecie się do mnie zwracać normalnie po imieniu :) Wróciłem więc ponownie w to samo miejsce, ale mam nadzieję, że nie usuniecie mojego konta, z powodu mojego miejsca zamieszkania - przecież to nie daleko.

Jak na razie jestem tu miesiąc z hakiem, co prawda byłem tylko 6x w pracy póki co i na 6 imprezach więc ciekawa średnia, ale mam nadzieję, że się niebawem wszystko już ułoży. Po prostu chcę pracować w tym samym miejscu co ostatnio, bo byłem zadowolony, a z czasem jak już mój angielski będzie fluent to pewnie będę się rozglądał za co raz to lepszą robotą...

No i to chyba było by na tyle... Oczywiście jeśli chcecie się czegoś dowiedzieć, o coś zapytać, walcie śmiało, albo po prostu przywitajcie się z nowym emigrantem w Waszej społeczności, żebym się lepiej poczuł w nowym gronie

Pozdrowienia

P.S.

Zainteresowała mnie opcja ankiety ;) Pierwszy raz się w ogóle w coś takiego bawię, ale mam nadzieję, że nie macie mi za złe - poza tym jestem ciekawy jak mnie przywitacie, hihi
kolobos
Początkujący

Reputacja: 0
Neutralny

No to witam Cie milutko :smile:
milego klikania,pozdrawiam M

mar3cia3
Rozeznany

Reputacja: 5
Neutralny

Ja rowniez sie witam z Toba tak jak i Ty sie milutko przywitales ze mna;)Po Twoich postach mozna stwierdzic,ze jestes bardzo wygadny hehehe rozspisujesz sie strasznie,ale to bardzo dobrze witam Cie Krzysiu;)
Alicja23
Raczkujący

Neutralny

Heh, no witam, witam ;) Pewnie z czasem mi to przejdzie, a póki co się rozpisuje - bo 1) szybko piszę, a 2) mam póki co duuuużo czasu wolnego. Więc takie forum dla mnie jak znalazł. Już mi sie znudziło oglądanie filmów i granie. Więc forum dla odmiany jak znalazł ;) A widzę, że od czasu do czasu pojawiają się tu ciekawe posty i śmieszne wypowiedzi. Poza tym zawsze to się pozna jakiś ludzi, bo jak byłem ostatnio w UK to byłem i z dziewczyną (już tzw "EX" ;) i z 1 bdb kumplem). Tym razem przyjechałem sam, ale tak czy inaczej jakoś sobie radzę, bo... MUSZĘ :-D
kolobos
Początkujący

Neutralny

Cos cienko Cie witaja hehhee :-D :-D :-D
Alicja23
Raczkujący

Neutralny

Witam!!jak bedziesz wybieral sie do Tamworth to dawaj znac to co drinkniemy :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Sebek22
Raczkujący

Neutralny

Ale ja w Tamworth przecież jestem cały czas ;-)
kolobos
Początkujący

Neutralny

KobietaPostNapisane przez marion » 14 mar 2008, 18:17 Witam serdecznie a Krakusów szczególnie

Super!!!! Kraków przenosimy do Brum, niezłe :o ale niespodzianka.!!! Bardzo się cieszę bo Birmingham zasługuje na fajnych ludzi, pokochałam to miasto :-) Sympatycznie i luz no i niedrogo, bo Londyn mnie przytłaczał. Za wieeelki. narazie pa. Trzymajcie się kochani.
marion
marion
Początkujący

Neutralny

No to jak kiedy robimy jakas akcje %%%%%%%% kto jest za a kto przeciw

Sebek22
Raczkujący

Neutralny

Kurde, ale o co w ogole chodzi? Bo nie wiem co jest grane.. Kraków przenosimy do "Brum" <=? i jaką Sebku Ty chcesz akcje robic? :-D Jak wychodze na glupa, no to trudno ;) ale serio wyjasnijcie o co Wam chodzi, heh, pozdro
kolobos
Początkujący

Neutralny

Witaj kolobos,
Sporo ludzi z Tamworth udziela sie na forum, moze dzieki temu poznasz swoich siadów:)
kolobos napisał(a):Kraków przenosimy do "Brum"

Pewnie to pewnie dlatego że w porofilu masz podane kraków
kolobos napisał(a):i jaką Sebku Ty chcesz akcje robic?

40%?
Pozdrawiam
Adam
Administrator

Reputacja: 33
Pokojowy

Aaaaaaaaa :-D sorry. Jesli chodzi o akcje to tak podejrzewalem, a jesli chodzi o 40, to jest to moja ulubiona liczba ;) A z Brum nie zjarzylem - trzeba bylo napisać Birmingham, heh. A tak w ogóle to dzięki za przywitanie, bo się martwiłem, że nikt się nie odezwie ;) Co ile Wy mniej więcej urządzacie sobie takie wieczorki zapoznawcze ;) ??? Bo rozumiem, że chodzi o akcję w Brum. Sebku Ty nie uderzasz dzisiaj gdzieś na miasto? Chodzicie często tutaj na biby? gdzie? pzdr
kolobos
Początkujący

Neutralny

Dzis nie bardzo ale za tydzien party mozemy walnac u mnie w domu:D:D:D a nie chodzimy czesto bo raczej imprezujemy w domu bo to roznie bywa z chodzeniem po %

Sebek22
Raczkujący

Neutralny

:mrgreen: hey, tylko mialam na mysli ze skoro tu tylu ludzi z Krakowa to moze caly Krakowek do Birmingham by hmmm....przeniesc?? ;) byloby milo bo nad Wisla pogoda nieciekawa, wiosna slabo widoczna.
PS. robercik dzieki za calusy :-) Pa kochani
marion

[ Dodano: Sob Mar 15, 2008 19:32 ]
kolobos :!: jestes bardzo ok, chetnie Cie spotkam jak tu nareszcie zjade, narazie mam pare spraw w Polandzie do zalatwienia, a'propos "kurde"...wlasnie o to chodzi aby i Kurdowie czuli sie dobrze w Birming :grin: ham. Buziaki
marion...wasza na dlugooooo, pa

[ Dodano: Sob Mar 15, 2008 19:48 ]
Serdeczne dzieki za link do podroze, ale brak mi tam miedzy Europa a Azja paru sporych krajow...Iran, Irak...gdzie???
moze nie umiem znalezc. Prosze o pomoc i dziekuje.Serdeczne Pozdrowienia :smile:
marion
Załączniki
02-03-08_0703.jpg
marion
Początkujący

Neutralny

Prosze, prosze - Marion sie chce ze mna umowic ;) A tak by the way skąd wiesz, że jestem taki bardzo OK?? (bo muszę Ci przyznać racje, hie hie :-D ) Ty też jesteś z Kraka? pzdr
kolobos
Początkujący

Neutralny

Następna strona

Powrót do PRZEDSTAW SIĘ