Witam serdecznie wszystkich rodaków i wszystkie rodaczki!!!

Przedstaw się innym użytkownikom naszego forum i napisz jak do nas trafiłaś/eś.

Cieszycie się, że do Was wpadłem? ;)

Pewnie, że tak => zawsze to nas więcej...
6
33%
To się okaże
6
33%
Tak sobie, w sumie to mi to zwisa
5
28%
Nie, spadaj - nie chcemy Cię tu ;)
1
6%

Liczba głosów : 18

KobietaPostNapisane przez marion » 16 mar 2008, 20:21 hi kolobos

mysle, ze jestes ok kolobosie i serio chetnie Cie spotkam :-D czemu nie...moze nie taki kolobos straszny jak go maluja :twisted:
lekko wystraszona :grin: marion

[ Dodano: Nie Mar 16, 2008 20:24 ]
kolobosie kochany, nie strasz malrj marion :mad: jestem z Krakowa i jak przyjade to chetnie Cie spotkam.
lekko wystraszona marion ;)

[ Dodano: Pon Mar 17, 2008 08:35 ]
Adamie Adminie :-) dziekuje serdecznie za ciepłe powitanie i link do zdjęć i podróży!
Strona jest świetna i ciesze sie bardzo że Was znalazłam. Życzę dalszego rozwoju, takie informacje i wsparcie mentalne to bardzo ważne....nieraz czuję się zagubiona. Pomagacie mi odzyskać wiarę w Polaków :idea:: DZIEKUJE i pozdrowienia dla Ciebie i Boguni :*)
marion (nadal nadaję z Krakowa ale...jeszcze 40 dni...) do zobaczenia :-)

[ Dodano: Pon Mar 17, 2008 08:36 ]
Adamie Adminie :-) dziekuje serdecznie za ciepłe powitanie i link do zdjęć i podróży!
Strona jest świetna i ciesze sie bardzo że Was znalazłam. Życzę dalszego rozwoju, takie informacje i wsparcie mentalne to bardzo ważne....nieraz czuję się zagubiona. Pomagacie mi odzyskać wiarę w Polaków :idea:: DZIEKUJE i pozdrowienia dla Ciebie i Boguni :*)
marion (nadal nadaję z Krakowa ale...jeszcze 40 dni...) do zobaczenia :-)
marion
Początkujący

Reputacja: 0
Neutralny

Kolobos cos mi sie zdaje ze my sie chyba znamy heheh mowi ci cos nazwa SWISH :-P

Sebek22
Raczkujący

Neutralny

Hahaha, a Tobie mówi coś KTM? ;-D
kolobos
Początkujący

Neutralny

KTM hmmmmm raczej mi to nic nie mowi

Sebek22
Raczkujący

Neutralny

No to Ty jestes Sebastian ze Swisha czy Sebastian z Warmii? :-D Parę dni temu piliśmy whisky czy pracowaliśmy razem? ;) pzdr
kolobos
Początkujący

Neutralny

KobietaPostNapisane przez marion » 21 mar 2008, 01:40 re/sebeku witam cieplo!!!

miło ze tu wpadleś ale pech, ze odrazu na kolobosa, to istny :twisted: znam go z poczucia humoru:-D tak go wciagnąleś w temat, że nawet nie zauważyl mnie na forum. Nieladnie kolobosie tak szyfrować wypowiedzi :roll: Czy ktoś wie dokąd udał sie Robin? Dziękuje profilaktycznie za info. Pozdrawiam Cie sebeku!
Kolobosie... :-) uśmiech dla Ciebie
marion :grin:
marion
Początkujący

Neutralny

Whisky jeszcze niepilismy ale zapewne bedzie okazja do napicia sie pracowalismy ostatnio i pokazywalem Ci patent na monety do automatu z zarciem :-P

Sebek22
Raczkujący

Neutralny

Aaaaaaaaa to Ty ;) Zgłupialem, bo w przeciągu kilku dni poznałem 3 Sebastianów. Jeden (Ty), drugi tez ze Swisha (chyba tak ma na imię, z tego co pamiętam), a z 3 wlasnie pilem ostatnio i gadalismy tez o Swishu, stąd mętlik w głowie, heh. No to witam, witam... Mam nadzieje, że Cię poznam bo widziałem tylko przez pare sekund :) pozdro i do zobaczenia.

Droga Marion - przecież nie szyfruję wiadomości ;) Po prostu nie widziałem, żadnej nowej wiadomości, hyhy. pzdr
kolobos
Początkujący

Neutralny

KobietaPostNapisane przez marion » 22 mar 2008, 10:03 kolobosie kochany

nie zawsze jestem na tyke przytomna aby trafic na Forum...wiesz Wiosna itd....a las Sherwood to istna dzungla, widze Malego Johna, ale Robin nadal ratuje Swiat :roll: no i musze czekac :cry: ....kiedyz nareszcie dobrne do Birmingham....o, tu kwiatek, tam zajaczek! Wesołych Swiat !!! ooohhh....wiosna.......
marion na tropach Wiosny :wink:
marion
Początkujący

Neutralny

Kolobos odezwij sie na gg 4030637 w poniedzialek SWISH party u mnie%%%%%%%%

Sebek22
Raczkujący

Neutralny

LooOooL, co to za swish party? :-D kto, gdzie? Ja na razie to mam dosyc po bylem wczoraj na imprezie. wrocilem nawalony jak stodoła. Pospałem godzine i sie odezwała agencja do mnie o 5:50 :-/ wiec na razie to mam dosyc, ale zobaczymy co bede mowil jutro jak sie wyspie - poza tym tez moge miec prace. Nie zagaduje na GG bo zaraz sie klade spac, ale jak mozesz to zostaw info co to sie szykuje, pzdr i dzieki za zaproszenie :-D
kolobos
Początkujący

Neutralny

:-| alez tu cisza zapadla, kolobos kochany po SWISH party powrocil zalany, woda z nieba mam nadzieje ;) noooo bo toż lany poniedzialek mamy, zapomnialam rano no i wyszlam z domu :mad: durnio jakis chlupnął na mnie zza węgła pol wiadra wody. Siedze teraz i sie susze i szlag mnie trafia bo mialam odwiedzic Jole...A jak tam za kanalem, La Manche, w Birmingham konkretnie? Tez sobie polewacie kobiety woda na ulicy :?: A nie lepiej w domu, perfumka dame prysnac i szampana ewentualnie polac do kielicha :?: Tak, Polska to piekny kraj tyle ze mi wstyd :oops: za tego durnia. Czy nie powinno sie placic podatku od glupoty...bylibysmy potega finansowa :-D
marion
Początkujący

Neutralny

Serdecznie witam na forum! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Mike
Zadomowiony

Reputacja: 13
Neutralny

:-D witaj Mike :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: i wszystkiego naj naj najlepszego z okazji urodzin :smile: Alez sobie wybrales dzien na urodziny ;) czy to moze Prima Aprilis :?: Tym niemniej spelnienia marzen i mnostwa prezentow zycze Ci serdecznie.
PS. nie znam wloskiego :oops: co znaczy Twoj podpis?
Pozdrawiam wiosennie i urodzinowo :twisted:
marion
Początkujący

Neutralny

marion napisał(a)::-D witaj Mike :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: i wszystkiego naj naj najlepszego z okazji urodzin :smile: Alez sobie wybrales dzien na urodziny ;) czy to moze Prima Aprilis :?: Tym niemniej spelnienia marzen i mnostwa prezentow zycze Ci serdecznie.
PS. nie znam wloskiego :oops: co znaczy Twoj podpis?
Pozdrawiam wiosennie i urodzinowo :twisted:

Serdeczne dzieki!! a tak jakos postanowilem zrobic zart starym i urodzic sie w pryma aprilis :twisted: Moj opis to nie zaden wloski tylko piekny hiszpanski a text oznacza: 'zaoferuj swoj usmiech, to nie kosztuje pieniedzy, sprubuj!' Pozdro! :mrgreen:
Mike
Zadomowiony

Reputacja: 13
Neutralny

Poprzednia strona

Powrót do PRZEDSTAW SIĘ