pomozcie mialem wypadek rowerowy

Dla wszysktich którzy mieszkają lub zamierzają przyjechac do Birmingham i potrzebują informacji na różne tematy

MężczyznaPostNapisane przez nikctom » 31 mar 2008, 17:39 pomozcie mialem wypadek rowerowy

witam i prosze o pomoc,
co mam zrobic jechalem z pracy rowerem i koles z naprzeciwka stray dziadek uderzyl mnie w bok a bylo to na skrzyzowaniu jechalem prosto a on skrecalw prawo( c... jeden) no i uderzenie bylo spore fakt nie pamietam jak lecialem:),
byla policja i ambulans nie zabrali mnei do szpitala bo nie krwawilem , luz ze ledwo oddychac moglem to ich nie obchodzi....
caly posiniaczony musialem jeszcze zaniesc rower do domu...
policja powiedziala ze dziadek przeliczyl moja predkosc...
w kazdym arazie jego wina
a teraz dzwonei do niego zeby numer polisy wziac i zapytac czy zglosil wypadek do ubezpieczalni swojej a on mi na to ze to byla moaj wina i nie zglaszal tylko sam se zrobil swoje szkody...:/
zbaranialem ... nie wiem co robic do biura obywatelskiego na corporation nie moge si edodzwonic
nie wiem co robic rower nadaje si ena zlom, to cud ze ja przezylem nei wiem dlaczego teraz zaluje ze nie polamal mi czegos dziadek to moze by si esprawy potoczyly inaczej...
pomozcie i sory za dlugos posta
ale lezalo mi na sercu i nei mam si ekomu wygadac...
dzieki za kazde info

nikctom
Początkujący

Reputacja: 10
Neutralny

KobietaPostNapisane przez pigggy » 31 mar 2008, 18:04 Re: pomozcie mialem wypadek rowerowy

ekosim@levenes.co.uk to jest adres to dziewczyny ktora pracuje w angielskiej firmie prawniczej, to jest polka wiec sie dogadasz. ona zajmuje sie odszkodowaniami i mysle ze chyba Ci moze pomoc bo pewnie sie na tym zna. Zycze powodzenia;)

pigggy
Raczkujący

Reputacja: 0
Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez mio » 31 mar 2008, 21:35 Re: pomozcie mialem wypadek rowerowy

To po co dzwonisz. Przejdz sie. Rozmowa w cztery oczy to zawsze co innego niz przez telefon. Jezeli pojdziesz odpowiednio wczesnie to sie dostaniesz bez problemu. Wiele razy korzystalem wiec wiem co mowie i polecam.
mio
Stały Bywalec

Reputacja: 9
Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez nikctom » 1 kwi 2008, 20:09 Re: pomozcie mialem wypadek rowerowy

dzieki barzdo z apodpowiedzi i odpowiedzi.:D
tak tez zrobilem zadzwonilem do firmy ktora sie trudni odszkodowaniami, kolega polecil. tylko ze powiedzieli mi ze to moze potrwac pol roku, no nic zbroje sie w cierpliwosc.
pozdrawiam Wszystkich i dzieki za pomoc.
pa

nikctom
Początkujący

Reputacja: 10
Neutralny