Pomozcie bracia i siostry!!
Napisane przez K.J. » 20 kwi 2008, 19:58 Pomozcie bracia i siostry!!
Wiek - nieistotne, wszak mowi sie, ze kobiety sa jak wino. Im starsze tym lepsze. Osobiscie jednak preferuje rocznik `80
Reszta danych - nieistotna.
Zaznaczam jednak z gory, ze nie ponosze odpowiedzialnosci za moje slowa , gesty i czyny. Dziecmi jednak sie zaopiekuje, jesli takowe beda. Lub oddam w dobre rece.
To byloby na tyle , co chcialbym powiedziec. W naglych przypadkach, prosze o kontakt, w tych mniej naglych - o niepowodowanie naglych bolow glowy.
Zegnam i zycze sobie powodzenia.
-
- K.J.
- Stały Bywalec
- Reputacja: 5
Napisane przez angelika17 » 21 kwi 2008, 17:15 Re: Pomozcie bracia i siostry!!
Chodzilo ci o przemoc nad dziecimi?????????? :?: :evil:
-
- angelika17
- Początkujący
- Reputacja: 0
Napisane przez Fok@ » 22 kwi 2008, 06:28 Re: Pomozcie bracia i siostry!!
K.J. napisał(a):Bracia i siostry, szukam kobiety to tanca i do rozanca, tylko wiecie: tak juz na powaznie, na stale, najlepiej wolna, szczupla i nieglupia. Stapajaca twardo po ziemi ale i umiejaca bujac jednoczesnie w oblokach. Kobiete z pasja zycia, lecz nie trwozaca sie przed smiercia. Panne na dobre i na zle, ktora umyje, poscieli, pozamiata i jeszcze szepnie czulwe slowko do ucha. A wieczorami - gdy sen nas zmozy, zeby umiala odplynac w nieziemski obszar rozkoszy.
Wiek - nieistotne, wszak mowi sie, ze kobiety sa jak wino. Im starsze tym lepsze. Osobiscie jednak preferuje rocznik `80
Zaznaczam jednak z gory, ze nie ponosze odpowiedzialnosci za moje slowa , gesty i czyny. Dziecmi jednak sie zaopiekuje, jesli takowe beda. Lub oddam w dobre rece.
To byloby na tyle , co chcialbym powiedziec. W naglych przypadkach, prosze o kontakt, w tych mniej naglych - o niepowodowanie naglych bolow glowy.
DOBRE :-D
-
- Fok@
- Rozeznany
- Reputacja: 29
Napisane przez marcin.p » 22 kwi 2008, 07:35 Re: Pomozcie bracia i siostry!!
Usunac posta to jest ogloszenie. Takie ogloszenia to do towarzyskich stary. Ale fakt ogloszenie z fantazja.
Ps Znam dosc dobrze rocznik 80` stary, nie dasz rady.
Pozdro dla wszystkich roczników ..... a w szczególnosci 81` . ta pani co przeczytas bedzie wiedziala ze o nia chodzi
-
- marcin.p
- Zadomowiony
- Reputacja: 3
Napisane przez Anek » 22 kwi 2008, 17:40 Re: Pomozcie bracia i siostry!!
K.J. napisał(a):Bracia i siostry, szukam kobiety to tanca i do rozanca, tylko wiecie: tak juz na powaznie, na stale, najlepiej wolna, szczupla i nieglupia. Stapajaca twardo po ziemi ale i umiejaca bujac jednoczesnie w oblokach. Kobiete z pasja zycia, lecz nie trwozaca sie przed smiercia. Panne na dobre i na zle, ktora umyje, poscieli, pozamiata i jeszcze szepnie czulwe slowko do ucha. A wieczorami - gdy sen nas zmozy, zeby umiala odplynac w nieziemski obszar rozkoszy.
........ :mrgreen: zbyt wiele bys chcial.... :mrgreen: a jezeli wolno spytac co ty masz do zaoferowania??? :mrgreen: nie zebym byla zainteresowana tylko ciekawa....... :mrgreen:
-
- Anek
- Wtajemniczony
- Reputacja: 27
Napisane przez Sobert » 22 kwi 2008, 18:03 Re: Pomozcie bracia i siostry!!
A jeszcze mam pytanie do K.J., szukasz dziewczyny z pasja zycia, a czy Ty masz jej choc odrobine?
Mysle tez, ze opis ktory podales pasuje do MAMY ( no moze pomijajac ta rozkosz i opis fizyczny ), wiec Ty po prostu potrzebujesz mamy i tyle.
-
- Sobert
- Rozeznany
Napisane przez K.J. » 22 kwi 2008, 19:13 Re: Pomozcie bracia i siostry!!
[ Dodano: Wto Kwi 22, 2008 20:15 ]
P.S. Pozdrawiam wszystkie mamy, a mame soberta w szczegolnosci. :-D
-
- K.J.
- Stały Bywalec
Napisane przez Sobert » 22 kwi 2008, 21:06 Re: Pomozcie bracia i siostry!!
Pozdrawiam.
-
- Sobert
- Rozeznany
Napisane przez Anek » 22 kwi 2008, 21:12 Re: Pomozcie bracia i siostry!!
K.J. napisał(a):Nie wiem sobert z ktorego drzewa sie urwales, ale twoja pewnosc siebie i przekonanie o wkasnej racji moga byc niekiedy zgubne. Mama - to slowko nie przeszlo mi przez mysl nawet w trakcie pisania. A pytanie o pasje jest nieziemskie. Pewnie ze odrobina sie znajdzie. Zerknij na moj profil , na moja branze he he. :-D Ale tak powaznie, pasja zycia we mnie jest, tylko czeka by sie przebudzic na nowo za sprawa jakiejs cudownej istoty plci zenskiej. A anek, co ja moge dac od siebie ? Pilota od telewizora czasem? tylko nie na "M jak milosc". Ten piotrek z kinga staja sie nie do wytrzymania uchhh ;) .
[ Dodano: Wto Kwi 22, 2008 20:15 ]
P.S. Pozdrawiam wszystkie mamy, a mame soberta w szczegolnosci. :-D
[ Dodano: Wto Kwi 22, 2008 20:20 ]
Wydaje mi sie sobercie drogi, ze zazdroscisz mi zdolnosci wylrazenia wlasnych uczuc.
To nie wiele... :mrgreen: bedzie ciezko Ci cos znalezc godziwego.... :mrgreen: Poza tym to widze ze telewizje polska sie oglada tutaj, kiedys ogladalam "M" jak milosc ale tu zdecydowalam sie tylko angielska telewizje. Dzieki temu nauczylam sie plynnie gadac... :mrgreen:
-
- Anek
- Wtajemniczony
- Reputacja: 27
Napisane przez K.J. » 23 kwi 2008, 20:12 Re: Pomozcie bracia i siostry!!
sobert dobra, niech ci bedzie przyznaje ci racje. moze raz w tygodniu komus przyznac wypada. :-D
[ Dodano: Pią Kwi 25, 2008 20:58 ]
hej to jak to jest w koncu ???jakas kobita jest czy cie kobito nie ma ? pytaj jak odpowiadam. a nie sie nie udzielasz. bo przyloze. popiecze popiecze pupa i przestanie. a co bedem sie czail.
-
- K.J.
- Stały Bywalec
Napisane przez Lukaas85 » 27 kwi 2008, 13:25 Re: Pomozcie bracia i siostry!!
Wszystkie dzieci kocha
I chce bysmy takze kochali je troche,
Domooowe przedszkole
Czy slonce, czy deszcz
Przyjsc moze do Ciebie
Jesli tylko chcesz'
K.J.- dostawa w drodze. Zapakowalem w termo-torbe zeby byla jeszcze ciepla :wink:
-
- Lukaas85
- Wtajemniczony
- Reputacja: 1
Napisane przez K.J. » 27 kwi 2008, 13:38 Re: Pomozcie bracia i siostry!!
-
- K.J.
- Stały Bywalec
Napisane przez KA i PE » 27 kwi 2008, 14:44 Re: Pomozcie bracia i siostry!!
K.J. napisał(a):Nie wiem sobert z ktorego drzewa sie urwales
stary, jesli on sie urwal z drzewa to ciebie chyba amerykanie zrzucili ze stonka.....................................
ty moze mniej cukru jedz albo cos, mysle ze w wikipedii obok 'hyperactive' jest twoja fota
pozdr
pe
-
- KA i PE
Napisane przez K.J. » 28 kwi 2008, 09:27 Re: Pomozcie bracia i siostry!!
-
- K.J.
- Stały Bywalec
-