jaki transport?
Luźniejsze tematy, ogólne dyskusje, rozmowy o wszystkim i o niczym
Witam, potrzebuje porady wybieram się na wakacje do rodziny do Birmingham. Chciałabym wyjechać pod koniec czerwca albo na początku lipca. Nie wiek jaki środek transportu wybrać i który będzie za rozsądna cenę. Patrzyłam na samoloty i centralwings ma nawet nie złe ceny i zastanawiam się jeszcze nad autokarem. Co poradzicie?
-

-
Margotka
- Przyczajony
-
-
- Reputacja: 0
zdecydowanie autokar, 20-kilka godzin na twardym siedzeniu z miejscem na nogi dla pieciolatka to jest zdecydowanie to co tygrysy lubia najbardziej :-)
pe
-

-
KA i PE
-
-
naprawde autokar to powinna byc ostatnia rzecz,ktora powinnas rozwazac!!!
-

-
majster555
- Początkujący
-
-
-

-
raffi
- Rozeznany
-
-
No właśnie słyszałam że jazda autokarem to jest straszna masakra. Wiec ten środek transportu jest chyba ostatecznością nawet nie wiem ile kosztuje taki przejazd wie ktoś? Najwygodniej i najszybciej było by samolotem w centrawings jest szansa ze zamknę się w 700 złotych w obie strony chyba to nie jest dużo co? Niestety nie jestem doświadczonym podróżnikiem.
-

-
Margotka
- Przyczajony
-
-
Witam ma pytanie z jakiego miasta polski jesteś. Podaj nazwę miasta a coś poszukamy dobrego.
-

-
piopaw
- Rozeznany
-
-
- Reputacja: 5
Jestem ze stolicy wiec dostęp mam do wszystkiego tylko pytanie co jest najlepsze i za rozsądna cenie. Myślę, że chyba zdecyduje się na samolot i już wstępnie zrobiłam rezerwacje w centralwings żeby mi później ceny już nie zmienili :)
-

-
Margotka
- Przyczajony
-
-
ze stolicy to tym bardziej samolot jest tego sporo np norwegian poszukac troszke i naprawde za niewielkie pieniadze mozna poleciec pozdro
-

-
biff30
- Rozeznany
-
-
- Reputacja: 1
Powrót do HYDE PARK