Mecz Polska-Austria na Aston Villa!!
Rozmowy dotyczące różnych dziedzin sportowych, meczy, drużyn , spotkań sportowych
Organizatorzy wspólnego Kibicowania Reprezentacji Polski oraz gospodarze Klubu Aston Villa zapraszają na kolejny mecz reprezentacji Polski tym razem jej przeciwnikiem bedzie drużyna Austrii. Mecz mozna bedzie oglądnąć tym razem w HOLTE SUIT(sala może pomieścić ok 400 osób) na dużym ekranie. Kierownictwo Aston Villi było oczarowane zachowaniem Polskich kibiców -czyli wspaniałym kulturalnym dopingiem. Uznali że nawet podczas spotkań the Villans w czasie całego sezonu Holt Bub nie miał tak wspaniałej atmosfery jak podczas meczu Polaków z Niemcami w ostatnią niedzielę. Dlatego poraz kolejny zapraszaja wspaniałych Polskich kibiców na to spotkanie , na pewno bedzie więcej piwa Polskiego no i oczywiście polskie jedzenie jak kiełbaski czy kaszanka z grilla oraz barszczyk z krokiecikiem
-

-
jarolong72
-
-
Witam.
Potwierdzam, organizacja i miejsce bylo spoko, brawa. jedzenie dobre i nie za drogo. Smalec byl swietny :) polskie piwko troche za szybko sie skonczylo, ale jak na pierwszy raz bylo niezle. jarolong72 - jak moge zdobyc zdjecia z przerwy, ze schodow?
tak przy okazji - jedyne co mnie razilo (ale to juz nie wina organizatora) to non stop rzucanie kur*ami przez co poniektorych ogladajacych. Rozumiem emocje, sam przkllinam ogladajac mecze jak ten, ale nie non stop: ' no ku...a, ja pier..., czemu on nie podaje, je.any pedal" i tak przez 90 minut. a tuz obok kilkuletnia dziewczynka stoi z ojcem. Zenada.
pozdrawiam
-

-
rondzik
- Rozeznany
-
-
- Reputacja: 0
-
dziękuję za słowa uznania to miłe, ze zrobilismy coś fajnego i pieknego wspólnymi siłami, MY polacy o których się mówi że nie potrafimy razem nic. dzisiaj wiem że to nieprawda. Zdjecia z niedzieli można znaleźć na stronie
http://www.emidlands.pl/news.php?readmore=258
We czwartek powinno być jeszcze lepiej mecz na dużym ekranie z dobrym nagłosnieniem, zapraszam
-

-
jarolong72
-
-
dzieki, juz sobie zapisalem. mam nadzieje ze w czwartek tez imprezka wypali. ja niestety nie dam rady, troche daleko z Bristolu :) (akurat w niedziele bylem z wizyta w Bham). Powodzenia
-

-
rondzik
- Rozeznany
-
-
- Reputacja: 0
-
Powrót do SPORT