Zabrac paszport Schmeichelowi!

Luźniejsze tematy, ogólne dyskusje, rozmowy o wszystkim i o niczym

MężczyznaPostNapisane przez Mike » 14 cze 2008, 09:07 Zabrac paszport Schmeichelowi!

Mialem taka rozmowe z jednym ciapkiem w pracy ktory nawet jest bramkarzem w jakies amatorskiej lidze w bham, mowie mu ze Polska to w zasadzie jak 'fabryka bramkarzy', mamy tylu dobrych ze mogli bysmy kilku sprzedac i kupic lepszych pilarzy on sie pyta kto taki niby dobry? to mu mowie ze Boruc, Kuszczak, Fabianski itd. a on mi na to macha reka i mowi ze wielcy mi bramkarze, Peter Schmeichel to byl dopiero bramkarz! po tym juz mi wogole nie chcialo sie z nim rozmawiac i mu na odczepnego palnalem ze Schmeichel to tez byl Polak, czas na przerwe, ide do biura i tak od niechcenia wstukalem sobie tegoz pana w google i ku mojemu wielkiemu zdziwieniu okazalo sie ze trafilem w dzisiatke bo jego ojciec jest Polakiem i dunskie obywatelstwo otrzymal dopiero jak mial 7 lat :twisted:

http://en.wikipedia.org/wiki/Peter_Schm ... ite_note-2

Jezeli Orzechowski chcial zabrac Podolskiemu polski paszport ktorego nawet nie ma :-P co powinnismy zrobic Peterowi Schmeichelowi za te 14 lat gry dla reprezentacji Danii :mrgreen:
Mike
Zadomowiony

Reputacja: 13
Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez Bernii » 14 cze 2008, 12:09 Re: Zabrac paszport Schmeichelowi!

hehe dobre :D :D szkoda ze snajperow musimy importowac :D
Bernii
Rozeznany

Reputacja: 4
Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez Manitou » 14 cze 2008, 22:27 Re: Zabrac paszport Schmeichelowi!

Moze to glupio zabrzmi ale co z Papiezem...byl w koncu glowa obcego panstwa....? Gdzies to wyczytalem....
Manitou
Rozeznany

Reputacja: 8
Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez Mike » 15 cze 2008, 07:50 Re: Zabrac paszport Schmeichelowi!

Manitou napisał(a):Moze to glupio zabrzmi ale co z Papiezem...byl w koncu glowa obcego panstwa....? Gdzies to wyczytalem....

Tak tak zgadza sie, Papiez rowniez byl bramkazem kiedy gral w pilke jako dziecko :wink:
Mike
Zadomowiony

Reputacja: 13
Neutralny