Witam
Przedstaw się innym użytkownikom naszego forum i napisz jak do nas trafiłaś/eś.
Napisane przez asiunia727 » 20 cze 2008, 10:35 Witam
Hej:) jestem w Solihull od 2 tyg:)
ciesze sie, ze udalo mi nie natrafic na to forum:) pozdrawiam paaaa
Ps czy tu zawsze jest tak zimno w czerwcu? ;)
ciesze sie, ze udalo mi nie natrafic na to forum:) pozdrawiam paaaa
Ps czy tu zawsze jest tak zimno w czerwcu? ;)
-
- asiunia727
- Przyczajony
- Reputacja: 0
Witaj Aska :D, pracowalem na Sollihul pod koniec ubieglego roku. A czerwiec mamy tutaj do dupy. Zasrane lato.
-
- K.J.
- Stały Bywalec
- Reputacja: 5
Napisane przez asiunia727 » 20 cze 2008, 11:01 :)
to moze mi powiedz czy jest tu cos ''polskiego''? sklep pub cokolwiek?
-
- asiunia727
- Przyczajony
asiunia727 napisał(a):Ps czy tu zawsze jest tak zimno w czerwcu? ;)
np. 2 lata temu bylo zaebiscie goraco - serio :)
-
- DD
- Stały Bywalec
- Reputacja: 4
DD napisał(a):asiunia727 napisał(a):Ps czy tu zawsze jest tak zimno w czerwcu? ;)
np. 2 lata temu bylo zaebiscie goraco - serio :)
jasne, w lipcu grzalismy z qmplem w pokoiku jak zesmy zawitali w angli pierwszy raz :/ (czerwiec-polowa lipca) a potem to faktycznie byl skwar...
-
- Bartsun
- Stały Bywalec
- Reputacja: 1
DD napisał(a):np. 2 lata temu bylo zaebiscie goraco - serio
no chyba nie bardzo...2 lata temu przyjechalam w czerwcu, w Polsce byl taki upal ze myslalam ze tu tez tak bedzie...a tu zimno, deszcz ani troche slonca i tez trzeba bylo grz :mrgreen: ac
-
- pigggy
- Raczkujący
pigggy napisał(a):DD napisał(a):np. 2 lata temu bylo zaebiscie goraco - serio
no chyba nie bardzo...2 lata temu przyjechalam w czerwcu, w Polsce byl taki upal ze myslalam ze tu tez tak bedzie...a tu zimno, deszcz ani troche slonca i tez trzeba bylo grz :mrgreen: ac
ciekawe, ja przylecialem 10 czerwca i goraczka byla chyba do wrzesnia - non stop wiec chyba sie mylisz. Anglicy nie pamietali takich upalow. Rok temu tak, bylo zimno ale 2 lata temu napewno nie.
-
- DD
- Stały Bywalec
Pewnie, ze jest tutaj co polskiego. jeden sklep jest w centrum, niedaleko marketu sa tez i inne, chyba na Acoks Green jest tez i na Handsworth. Polski pub jest niedaleko centrum, to jeden, jest tez polska restauracja, rowniez w okolicach centrum, dalej jak to jest na innych dzielnicach nie mam pojecia, na pewno tez cos tam sie znajduje, ale najlepiej to orientuje sie jesli chodzi o city center.
-
- K.J.
- Stały Bywalec
- Reputacja: 5
Witam Asiuniee Powodzonka :)
-
- Wojtes22
- Przyczajony
pigggy napisał(a):DD napisał(a):np. 2 lata temu bylo zaebiscie goraco - serio
no popatrzcie, bede 3cia osoba w tym temacie co tu 2 lata temu przyleciala i w dodatku w czerwcu. dokladnie to 23 czerwca o godzinie 22:00. mieszkalismy w chatce bez C.O. wiec dokladnie pamietam jak "goraco" bylo....
sierpien i wrzesien byl goracy to fakt ale czerwiec i lipiec raczej nie
pozdro
-
- Bartsun
- Stały Bywalec
a ja 27 czerwca :mrgreen:
i racja sierpien i wrzesien byl goracy
i racja sierpien i wrzesien byl goracy
-
- pigggy
- Raczkujący
pigggy napisał(a):a ja 27 czerwca
no i gdzie zamieszkalas? mnie znajomy qmpla z ktorym przylecielismy rzucil nas na pokoik w erdington - cecil road :)
-
- Bartsun
- Stały Bywalec
Bartsun napisał(a):pigggy napisał(a):DD napisał(a):np. 2 lata temu bylo zaebiscie goraco - serio
no popatrzcie, bede 3cia osoba w tym temacie co tu 2 lata temu przyleciala i w dodatku w czerwcu. dokladnie to 23 czerwca o godzinie 22:00. mieszkalismy w chatce bez C.O. wiec dokladnie pamietam jak "goraco" bylo....
sierpien i wrzesien byl goracy to fakt ale czerwiec i lipiec raczej nie
pozdro
to moze tam gdzie mieszkaliscie, w chatce, ja mowie jak bylo na dworze bo co mnie temperatura w mieszkaniu gdzie moze byc ciemno i zimno nawet w upaly najwieksze.
w hostelu gdzie mieszkalem kilka dni tez w nocy np. bylo dosc zimno ale na dworze? zreszta dobra, nie kloce sie, u Was bylo na dworze zimno, u mnie bylo cieplo i gra muza.
jak ktos chce sobie przypomniec to mam jakies foty z tego czasu. dalsze przekonywanie przeciez nie ma sensu :)
-
- DD
- Stały Bywalec
DD my a przynajmniej ja mowie o tym co sie dzialo na zewnatrz.
Wzielam ze soba tylko letnie ubrania a tu strasznie zimno bylo...
Zreszta racja nie wazne nie klocmy sie o takie glupoty :wink:
Bartsun ja juz mialam zapewniony pokoik w zupelnie innej czesci Birmingham i to nie za bardzo ciekawej :-| Handsworth :mrgreen:
nie dosc ze okropnie to jeszcze zimno :-)
Wzielam ze soba tylko letnie ubrania a tu strasznie zimno bylo...
Zreszta racja nie wazne nie klocmy sie o takie glupoty :wink:
Bartsun ja juz mialam zapewniony pokoik w zupelnie innej czesci Birmingham i to nie za bardzo ciekawej :-| Handsworth :mrgreen:
nie dosc ze okropnie to jeszcze zimno :-)
-
- pigggy
- Raczkujący
dokladnie, co to kogo interesuje jaka jest czy byla pogoda, najwazniejsze, ze wszyscy jestesmy zajebi5ci :)
-
- DD
- Stały Bywalec
• Strona 1 z 2 • 1, 2