Agencja Staffsign na Erdington - czy ktos zna?

Dyskusje na temat pracy w Birmingham ...

MężczyznaPostNapisane przez damianex » 28 lip 2008, 22:52 Agencja Staffsign na Erdington - czy ktos zna?

Witam

Polecono mi agencje Staffsign na Erdington jako wiarygodna i pewna, oraz ze mozna sie porozumiec w jezyku polskim. A czy ktos z Was mial jakies doswiadczenia zwiazane z praca przez ta wlasnie agencje???

damianex
Przyczajony

Reputacja: 0
Neutralny

KobietaPostNapisane przez malaroksi » 28 lip 2008, 23:07 Re: Agencja Staffsign na Erdington - czy ktos zna?

ja nie mam doswiadczenia z zadna agencją ale w sumie skoro ci polecono to czemu nie zapytasz się tych ktorzy ci polecili? :smile:
malaroksi
Wtajemniczony

Reputacja: 170
SzanowanySzanowany

MężczyznaPostNapisane przez damianex » 28 lip 2008, 23:12 Ilu ludzi, tyle opini

Niestety ale mam za soba bardzo przykre doswiadczenia z oszustami, w tym jedna agencja pracy i dlatego zanim sie nawet gdzies zarejestruje to wole sprawdzic 10 razy...
Inna, ktora mi polecono to am2pm. nie wiem..jestem nowy w birmingham...mieszkam w okolicach erdingtonu i poszukuje pracy ale ostroznie...

damianex
Przyczajony

Reputacja: 0
Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez plazermen » 29 lip 2008, 04:29 Re: Agencja Staffsign na Erdington - czy ktos zna?

am2pm ma taki zwyczaj: że jak pójdziesz do pracy i po dniu zrezygnujesz że Ci się nie podoba to oni stwierdzą że byłeś na szkoleniu i nie wypłacą mamony, ale poza tym podobno okej.
plazermen
Wtajemniczony

Reputacja: 92
Poczciwy

Powrót do PRACA