problem z gazem
Rozmowy na temat mieszkań o tym jak mieszkacie, jakie dzielnice polecacie itd...
Witam,
mam nie lada problem chodzi o to ,ze mamy naladowana karte na gaz za 27 funtow,ale...nie ma gazu po wlozeniu karty do licznika wyskakuje informacja CARD NOT ACCEPTED.
Co robic w takiej sytuacji?
Prosze o o jakakolwiek pomoc.
Z gory dziekuje
-

-
zlosnica1981
- Przyczajony
-
-
- Reputacja: 0
wyslac karte do dostawcy, oczywiscie jesli karta jest na wasze nazwisko, bo jesli uzywacie karty poprzedniego lokatora to prawdopodobnie stracila waznosc. mielismy kiedys kiedys taki problem i odeslalismy karte dostawcy, a oni po jakims czasie dodali kwote do kolejnego doladowania.
pozdr
pe
-

-
KA i PE
-
-
...dzieki,ale czy nie ma innego wyjscia ? przeraza mnie sam fakt,ze zostaniemy z dzieckiem bez gazu niewiadomo na jaki czas...tragedia z tym wszystkim.
pozdrawiam
-

-
zlosnica1981
- Przyczajony
-
-
nie ma takiej mozliwosci zeby zotac bez gazu. zadzwon do dostawcy i opisz problem. jesli jeszcze bedzie choc 10p gazu to kaza ci zadzwonic kiedy juz sie wylaczy i wtedy awaryjnie przysla kolesia ktory ci naladuje dyche i da nowa karte. ustal kto jest dostawca i zadzwon do nich.
pozdr
pe
-

-
KA i PE
-
-
KA PE dzieki za zainteresowanie.
Problem juz rozwiazany.
Milo tak,ze nawet tyle kilometrow od kraju mozna liczyc na Rodakow.
Pozdrawiam
-

-
zlosnica1981
- Przyczajony
-
-
a co myslalas, od tego tu wszyscy jestesmy :)
-

-
DD
- Stały Bywalec
-
-
- Reputacja: 4
Ta chyba sobie jaja robicie!
"RODACY"
Kazdy patrzy w swoja kieszen!
Ja tez pomagalem polaczkom i co?
I nic nawet dziekuje
Pozdrawiam Rodakow
"Bo Wszyscy Polacy To Jedna Rodzina..."- Bayer Full (Mocny)najlepiej
-

-
Slawek80
- Początkujący
-
-
na wlasnej skorze---naladowalam karte i po wlozeniu w domu wykazala O-nie rozpisujac sie okazalo sie , ze hinduska uwazala mnie za glupia ---ponownie kazalam zaladowac za 1 funta okazal sie ,ze na nabitej karcie znalazlo sie funt i suma poprzedniego nabicia. wnioski wyciagnijcie sami :wink:
-

-
potatos
- Raczkujący
-
-
czasami te liczniki na karte maja opcje 'emergency credit', mozna to wlaczyc i jest gaz, aczkolwiek pozniej sciagnie dodatkowa kase z konta po naladowaniu
-

-
zwierzakfm
- Stały Bywalec
-
-
- Reputacja: 22
Powrót do MIESZKANIE