Kamerka w TOSHIBA SATELLITE A 200

Dyskusje na temat komputerów(hardware, software, internet..), telefonów, oraz innego sprzętu elektronicznego. Problemy z działaniem, opinie, porady itp

MężczyznaPostNapisane przez daro31 » 21 lip 2008, 07:11 Kamerka w TOSHIBA SATELLITE A 200

Witam, mam laptopa TOSHIBA SATELLITE A 200 i system przeinstalowany z Visty na XP i problem polega na tym, ze zniknął mi program od wbudowanej kamerki, cale menu wysuwalo się na ekranie z lewej strony, teraz tego nie mam, a komputer widzi ją jako urzadzenie USB, na tym można zrobic tylko zdjecie, a nie np. nagrac jako film, czy widziec przez skype, tlen itp., co mogę zrobic , nie jestem mocny w te klocki, jezyk angielski tez slaby, aby rozeznac sie na stronie producenta, wiec proszę o pomoc, rade lub jakis program, lub strone z której mogę zassac, czekam na odp. i z gory dzieki

Pozdrawiam wszystkich, którzy zainteresuja się ta sprawa :)
daro31
Raczkujący

Reputacja: 0
Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez DD » 21 lip 2008, 07:36 sprobuj

DD
Stały Bywalec

Reputacja: 4
Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez daro31 » 3 sie 2008, 14:22 Re: Kamerka w TOSHIBA SATELLITE A 200

zainstalowalem, ale pokazalo mi w trakcie ze produkt nie przeszedl testow zgodnosci, mimo to zainstalowalem, wszystko wygladalo identycznie, tak jak mialem wczesniej, dokladnie taki program tyle ze ten nie dziala, pokazuje mi po uruchomieniu, o problemie z aplikacja traybar i raport do wyslania o bledach, mowiles ze jak bedzie cos nie tak, to mam pisac, wiec pisze, jak bys mogl znalezc cos identycznego i aby dzialalo, bede wdzieczny
pozdrawiam i czekam na wiesci

[ Dodano: Sro Sie 06, 2008 18:22 ]
DD, mozesz sie odezwac, ten programik nie dziala, czekam.
pozdrawiam
daro31
Raczkujący

Reputacja: 0
Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez DD » 6 sie 2008, 22:01 helo

napisz na prv jaki masz dokladnie symbol laptopa, poszukam czegos dla Ciebie a nie bedziemy tu smietnika robic :)

DD
Stały Bywalec

Reputacja: 4
Neutralny