zwierzaki..:P

Dla wszysktich którzy mieszkają lub zamierzają przyjechac do Birmingham i potrzebują informacji na różne tematy

KobietaPostNapisane przez Asisko:] » 9 sie 2008, 19:44 zwierzaki..:P

Witam wszystkich bardzo serdecznie:)Zalogowalam sie na forum z nadzieja,iz pomozecie mi z moim problemem.A mianowicie,chcialam bym sie dowiedziec,czy w Birmingham lub w okolicach sa hodowle DOBERMANOW??Kocham te rase szalenie,mam o niej naprawde jak mi sie wydaje spora wiedze. Odkad tylko pamietam zawsze chcialam miec tylko takiego psa!!:))Problem tkwi w tym,ze nie wiem gdzie moge kupic prawdziwego dobermana(tzn z rodowodem) od prawdziwego hodowcy.?Nie wiem tez ile wynosi mw.miesieczne utrzymanie,a takze czy mozna gdzies tutaj,w naszym ,,pieknym'' miescie zrobic Egzamin psa towarzyszacego I stopnia PT1 i w zwyz???Bardzo prosze o pomoc.Z gory dziekuje i pozdrawiam wszystkich:)*

Asisko:]
Przyczajony

Reputacja: 0
Neutralny

PostNapisane przez KA i PE » 9 sie 2008, 20:32 Re: zwierzaki..:P

Asisko:] napisał(a):Kocham te rase szalenie,mam o niej naprawde jak mi sie wydaje spora wiedze. Odkad tylko pamietam zawsze chcialam miec tylko takiego psa!!

znaczy wiedza jest tylko teoretyczna tak? aha

Asisko:] napisał(a):w naszym ,,pieknym'' miescie

nie przesadzaj, jest zaledwie przecietne.

Asisko:] napisał(a):Nie wiem tez ile wynosi mw.miesieczne utrzymanie

zalezy czym karmisz

Asisko:] napisał(a):pozdrawiam wszystkich

wszyscy rowniez

pe

KA i PE

KobietaPostNapisane przez malaroksi » 9 sie 2008, 22:41 Re: zwierzaki..:P

hej PE co to zły dzień :?: ;)
malaroksi
Wtajemniczony

Reputacja: 170
SzanowanySzanowany

PostNapisane przez KA i PE » 10 sie 2008, 16:13 Re: zwierzaki..:P

eee tam, normalny. a 'aprops zwierzatek, dajcie kiedys waszemu psu 9cio woltowa bateryjke do zabawy hehehhehehhe ubaw po pachy :-)

pe

KA i PE