zwierzaki..:P
Dla wszysktich którzy mieszkają lub zamierzają przyjechac do Birmingham i potrzebują informacji na różne tematy
Witam wszystkich bardzo serdecznie:)Zalogowalam sie na forum z nadzieja,iz pomozecie mi z moim problemem.A mianowicie,chcialam bym sie dowiedziec,czy w Birmingham lub w okolicach sa hodowle DOBERMANOW??Kocham te rase szalenie,mam o niej naprawde jak mi sie wydaje spora wiedze. Odkad tylko pamietam zawsze chcialam miec tylko takiego psa!!:))Problem tkwi w tym,ze nie wiem gdzie moge kupic prawdziwego dobermana(tzn z rodowodem) od prawdziwego hodowcy.?Nie wiem tez ile wynosi mw.miesieczne utrzymanie,a takze czy mozna gdzies tutaj,w naszym ,,pieknym'' miescie zrobic Egzamin psa towarzyszacego I stopnia PT1 i w zwyz???Bardzo prosze o pomoc.Z gory dziekuje i pozdrawiam wszystkich:)*
-

-
Asisko:]
- Przyczajony
-
-
- Reputacja: 0
Asisko:] napisał(a):Kocham te rase szalenie,mam o niej naprawde jak mi sie wydaje spora wiedze. Odkad tylko pamietam zawsze chcialam miec tylko takiego psa!!
znaczy wiedza jest tylko teoretyczna tak? aha
Asisko:] napisał(a):w naszym ,,pieknym'' miescie
nie przesadzaj, jest zaledwie przecietne.
Asisko:] napisał(a):Nie wiem tez ile wynosi mw.miesieczne utrzymanie
zalezy czym karmisz
Asisko:] napisał(a):pozdrawiam wszystkich
wszyscy rowniez
pe
-

-
KA i PE
-
-
eee tam, normalny. a 'aprops zwierzatek, dajcie kiedys waszemu psu 9cio woltowa bateryjke do zabawy hehehhehehhe ubaw po pachy :-)
pe
-

-
KA i PE
-
-
Powrót do SZUKAM INFORMACJI